Srebrenica - genocid
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Srebrenica - genocid
Bošnjačko hrvatski rat je odgovarao jedino Srbima... Zato su i navukli na to... Kasnije pomažući malo jednoj malo drugoj strani,uvijek slabijem na određenom terenu (da što duže potraje) a usput zaokružujući današnji RS... Jest, ispali smo glupi... Prestrasno
Habibti, ya nour el - ain... 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24731 times
- Been thanked: 6459 times
- Status: Offline
Nole wrote:Cer Kolubara, Jasenovac , Kozara, Jadovno,trćinu pobiti, trećinu proterati, trećinu pokrstiti.. snimak BIE o planu na napadu na oficire JNA. Franjo sa ustašama 88.storm wrote:
Vukovar....ubi me te znam kome je to trebalo....ovi moji pizde...uđi izađi...ginunjedni ginu drugi...ne umem ti objasniti...sramota od nas Srba...a vojnici pizde...SRAMOTA...ona selendra sa onakvom moći za dva dana...al i selendra se branila
....idi bolan,upucacu te ja ove sekunde!...dosadaaaaaaaan siiiiiiiiiiiiiii
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Sljedeća glupost - metlaSalahuddin wrote:storm wrote:Bošnjačko hrvatski rat je odgovarao jedino Srbima... Zato su i navukli na to... Kasnije pomažući malo jednoj malo drugoj strani,uvijek slabijem na određenom terenu (da što duže potraje) a usput zaokružujući današnji RS... Jest, ispali smo glupi... Prestrasno
Bilaim je to poslednja sansa.Nema vise brda, oruzja od JNA i zauzetih svih najvaznijih kota. Hajde da ih sada zamolimo da se vrate na temu.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Sve se ja bojim da naši Bošnjaci od komemoracije u Srebrenici ne naprave komercijalizaciju. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Jezivi autentični dokument o genocidu u Srebrenici
Evo autentičan dokument, za one s dilemama. Nema ni potrebe da se komentariše

Imaš i interjvu od Biljane Plavšić...Krokodil Behko wrote:Jezivi autentični dokument o genocidu u Srebrenici
Srebrenica...ne ponovila se više NIKADA NIKOME!!!
8.000 žrtava je genocid, a Jasenovac gde u muzeju žrtava postoji spisak od više od 98.000ljudi po IMENU,PREZIMENU, POLU I DOBI ...
Čisto da vas informišem završen je film o Jasenovcu i , normalno, snimljena je scena gde deda Filip svom koljaču ustaši, sutra će te dobiti i to ime, kada mu je sekao uvo po uvo, pa nos pa vadio oči samo bez jauka govorio:Radi sinko svoj posao!
Sutra jeustaša poludeo...
Ne piše se o Jasenovcu više nego o Srebrenici....pobio bih sve zlotvpre tog srebreničkog zlocins jer su naneli tugu rodbini ubijenenih, a meni ljagu...
Biljana Plavšić priča danas drugačije...ma ne opravdavam je jer je neko tamo pobio na hiljade ljudi...ko jebe Aliju i Klintona....neko je pucao na žene i decu....ZAŠTOOOOO????
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
...citaj Nole,citaj!
- Veca
- Uvijek slobodna!

...e,ebo ti sve svoje! 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Aman, covjece!!!Ima li na ovom forumu tema Jasenovac, ako ima pisi tamo, ako nema-otvori.Nole wrote:Imaš i interjvu od Biljane Plavšić...Krokodil Behko wrote:Jezivi autentični dokument o genocidu u Srebrenici
Srebrenica...ne ponovila se više NIKADA NIKOME!!!
8.000 žrtava je genocid, a Jasenovac gde u muzeju žrtava postoji spisak od više od 98.000ljudi po IMENU,PREZIMENU, POLU I DOBI ...
Čisto da vas informišem završen je film o Jasenovcu i , normalno, snimljena je scena gde deda Filip svom koljaču ustaši, sutra će te dobiti i to ime, kada mu je sekao uvo po uvo, pa nos pa vadio oči samo bez jauka govorio:Radi sinko svoj posao!
Sutra jeustaša poludeo...
Ne piše se o Jasenovcu više nego o Srebrenici....pobio bih sve zlotvpre tog srebreničkog zlocins jer su naneli tugu rodbini ubijenenih, a meni ljagu...
Biljana Plavšić priča danas drugačije...ma ne opravdavam je jer je neko tamo pobio na hiljade ljudi...ko jebe Aliju i Klintona....neko je pucao na žene i decu....ZAŠTOOOOO????
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Veca
- Uvijek slobodna!

...sace tebe veca na ignore...stvarno te ne mogu vise citat'!!!
Pa danas vam je u svoj štampi intervju sa BiljanomPlavšić i Srebrenici...valjda iko ovde čita novine...ja vam preneo delove njenog intervjua....ili...ma banujte trajno...šta sad...bilo je i o Banja Luci i Oluji...bilo je io o ameroičkom predstavniku Holbruku, bilo je i o 1941. da je Hrvata bilo oko 17% u Bosni al napravi se NDH. Bilo je i koliko je Srba odvedeno u jame i logore...Srebrenica.. UŽAS KOJI JE NANEO SRAMOTU MOM NARODU...to se ne pravda ničim...stidim se toga...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Imamo bolan 5-6 tema o NDH, uključujući tu i Jasenovac, pa možeš i tamo.
Nema teme o kragujevcu ali je to bio genocid i možeš tu temu otvoriti u Historiji
Nema teme o kragujevcu ali je to bio genocid i možeš tu temu otvoriti u Historiji
- Socrates
- Forum [Bot]
A ti si politicki istomisljenik Plavsicke?Nole wrote:Pa danas vam je u svoj štampi intervju sa BiljanomPlavšić i Srebrenici...valjda iko ovde čita novine...ja vam preneo delove njenog intervjua....ili...ma banujte trajno...šta sad...bilo je i o Banja Luci i Oluji...bilo je io o ameroičkom predstavniku Holbruku, bilo je i o 1941. da je Hrvata bilo oko 17% u Bosni al napravi se NDH. Bilo je i koliko je Srba odvedeno u jame i logore...Srebrenica.. UŽAS KOJI JE NANEO SRAMOTU MOM NARODU...to se ne pravda ničim...stidim se toga...
Pratio si njenu politicku karijeru? Rekla nesto pametno?
Koji kyrac je njen intervju vazan za ovu temu?
. . . . . . . . .
Nisam ni bio na teritoriji bivše SFRJ za vreme rata....zabole me baš q... za nju...ona je sama priznala zločin i dobrovoljno se predala u Hag....Ninberški proces je trajao 10 puta manje od ovog jebenog Haškpg...nešto ti to valjda govori...ali već gomila ljudi pricća o dogovoru Bil-Alija-Srebrenica...zašto i to ne istražiti???? Ne, ne, ne, ne poričem zločin mojih sunarodnika.....STIIDIM SESocrates wrote:A ti si politicki istomisljenik Plavsicke?Nole wrote:Pa danas vam je u svoj štampi intervju sa BiljanomPlavšić i Srebrenici...valjda iko ovde čita novine...ja vam preneo delove njenog intervjua....ili...ma banujte trajno...šta sad...bilo je i o Banja Luci i Oluji...bilo je io o ameroičkom predstavniku Holbruku, bilo je i o 1941. da je Hrvata bilo oko 17% u Bosni al napravi se NDH. Bilo je i koliko je Srba odvedeno u jame i logore...Srebrenica.. UŽAS KOJI JE NANEO SRAMOTU MOM NARODU...to se ne pravda ničim...stidim se toga...
Last edited by Nole on 04 Jul 2016, 19:27, edited 1 time in total.
Grešiš, a baš grešiš!!!Salahuddin wrote:Socrates wrote:A ti si politicki istomisljenik Plavsicke?Nole wrote:Pa danas vam je u svoj štampi intervju sa BiljanomPlavšić i Srebrenici...valjda iko ovde čita novine...ja vam preneo delove njenog intervjua....ili...ma banujte trajno...šta sad...bilo je i o Banja Luci i Oluji...bilo je io o ameroičkom predstavniku Holbruku, bilo je i o 1941. da je Hrvata bilo oko 17% u Bosni al napravi se NDH. Bilo je i koliko je Srba odvedeno u jame i logore...Srebrenica.. UŽAS KOJI JE NANEO SRAMOTU MOM NARODU...to se ne pravda ničim...stidim se toga...
Pa vjerovatno da se istakne da njeno priznanje nije ni validno jer je kao to priznala samo da se izvuce iz zatvora ranije. Sto znaci, "nisam se pokajala jer se to nije ni desavalo, ja sam samo guzicu spasavala". Kurvetina jedna stara.
Dakle radio sam na privatnoj televiziji i pre sve publike u studiu gledao kad su škorpioni streljali one nesrećne momke....zgadili su mi se...verovatno sam to video i pre tebe....
- Socrates
- Forum [Bot]
Ako se stidis, idi razbij pet prozora na Skupstini Srbije. Sta si ovdje dosao da jedes... da izvines, sa nekim Plavsickama I njihovim zlocinackim memoarima?Nole wrote:Nisam ni bio na teritoriji bivše SFRJ za vreme rata....zabole me baš q... za nju...ona je sama priznala zločin i dobrovoljno se predala u Hag....Ninberški proces je trajao 10 puta manje od ovog jebenog Haškpg...nešto ti to valjda govori...ali već gomila ljudi pricća o dogovoru Bil-Alija-Srebrenica...zašto i to ne istražiti???? Ne, ne, ne, ne poričem zločin mojih sunarodnika.....STIIDIM SESocrates wrote:A ti si politicki istomisljenik Plavsicke?Nole wrote:Pa danas vam je u svoj štampi intervju sa BiljanomPlavšić i Srebrenici...valjda iko ovde čita novine...ja vam preneo delove njenog intervjua....ili...ma banujte trajno...šta sad...bilo je i o Banja Luci i Oluji...bilo je io o ameroičkom predstavniku Holbruku, bilo je i o 1941. da je Hrvata bilo oko 17% u Bosni al napravi se NDH. Bilo je i koliko je Srba odvedeno u jame i logore...Srebrenica.. UŽAS KOJI JE NANEO SRAMOTU MOM NARODU...to se ne pravda ničim...stidim se toga...
Postoji I vise nego million dokaza da je najvisi drzavni vrh Srbije bio neupitno upleten u Srebrenicu. Dakle, tamo se na teritoriji Srbije obracunavaj sa vasim vampirima I sa tim sto te je stid.
Sta ovdje uopste hoces da dokazes?
. . . . . . . . .
Video kako mladićima kalašnjikovima pucaju u potiljak....nesrećni momci su klečali....zločin...suze ti brate krenu kada gledaš tako nesćto...eto kakve veze ima...suze su mi išle zbog tih momaka koji možda nisu krivi ni za šta...eto ja sam zaplakao...
Nećemo više oovome...dajmo pomen nesrećnicima koji su bez ikakvog razloga pobijeni 11.07.
Nek im Bog da da počivaju u miru!!!
Nek im Bog da da počivaju u miru!!!
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Imam jarana iz Zvornika koji je tad imao 13 godina i kaze da je mogao roknuti Mladica ali da bi ubili onda cijeli grad.
Milovao ga Mladic, kaze mogao sam ali to bi jos gore bilo.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Nije Mladić problem već mržnja koju su nam drugi usadili...nije ni Orlić kriv...nije nam trrebalo ovo...JaSarajevo volim....jugoslovenski grad...ma obpžavao sam ga....Sarajevo danas....bljak...kao i Banja Luka...Mutevelija wrote:Imam jarana iz Zvornika koji je tad imao 13 godina i kaze da je mogao roknuti Mladica ali da bi ubili onda cijeli grad.