Hvala inaina wrote: 08 Jul 2019, 11:27 Lanci lijepa ti je haljina. I super ti stoji...
A rekoh vec da Kons zna znanje....
Prva...![]()
Kons ova druga predivna
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hvala inaina wrote: 08 Jul 2019, 11:27 Lanci lijepa ti je haljina. I super ti stoji...
A rekoh vec da Kons zna znanje....
Prva...![]()

E ako je za par dana ne vidimo na tebi, da znas da te ne volim vise.spacebound wrote: 14 Jul 2019, 14:39 Amaya, evo je.Super izgleda kad se obuce, i ima dobar fazon nazad, rajfeslus ide do struka samo, a onda se veze.I nosim je sutra krojacici, treba je 10 cm skratit, jer mi dodje do koljena, a tu duzinu ne nosim

Ako me ne vidite u haljinici krivite vrijeme, a ne meneMirelam wrote: 14 Jul 2019, 14:42E ako je za par dana ne vidimo na tebi, da znas da te ne volim vise.spacebound wrote: 14 Jul 2019, 14:39 Amaya, evo je.Super izgleda kad se obuce, i ima dobar fazon nazad, rajfeslus ide do struka samo, a onda se veze.I nosim je sutra krojacici, treba je 10 cm skratit, jer mi dodje do koljena, a tu duzinu ne nosim![]()
Space predivna obavezno nam postavi outfit kad obuces,vjerujem da ce ti prelijepo stajatispacebound wrote: 14 Jul 2019, 14:39 Amaya, evo je.Super izgleda kad se obuce, i ima dobar fazon nazad, rajfeslus ide do struka samo, a onda se veze.I nosim je sutra krojacici, treba je 10 cm skratit, jer mi dodje do koljena, a tu duzinu ne nosim
![]()

Jeste lijepa. Ima na shopperwear.com, kasno sam vidjela