Šta ste radili prije dolaska na forum?
Moderator: VIP
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28041 times
- Been thanked: 32037 times
- Status: Offline
Re: Šta ste radili prije dolaska na forum?
Spavala san bome kvalitetno
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
Vodio zenu doktoru pa mamu doktoru... Ko kaze da ne valja zdravstvo. Ma divno. Ode milja dok si reko keks.
Top usluga i sve. Sreca pa mogu platiti, kukala mu majka ko ne moze. Gastroskopija, kolonoskopija, pregled... 730km i za mamu ocni, snimanje, inekcija, lijekovi... 260km.I sutra opet. Sta ja placam i koje zdravstveno jebo li je bakir u prkno. Plati i sve za dan. Gore ne bi za 3 mjeseca i ni blizu ovako. Dok dodjes na red iskomplikuje se i vozdra...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9803 times
- Been thanked: 8430 times
Možeš i kod nas sve to odmah uraditi ako si hospitalizovan ili hitan slučaj.
Sumnjam da i u uređenijim državama od naše u državnom sektoru možeš završiti sve ove preglede za jedan dan.
Sumnjam da i u uređenijim državama od naše u državnom sektoru možeš završiti sve ove preglede za jedan dan.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Isao si kod privatnika..HAVANA wrote: 07 Feb 2022, 21:03 Vodio zenu doktoru pa mamu doktoru... Ko kaze da ne valja zdravstvo. Ma divno. Ode milja dok si reko keks.Top usluga i sve. Sreca pa mogu platiti, kukala mu majka ko ne moze. Gastroskopija, kolonoskopija, pregled... 730km i za mamu ocni, snimanje, inekcija, lijekovi... 260km.I sutra opet. Sta ja placam i koje zdravstveno jebo li je bakir u prkno. Plati i sve za dan. Gore ne bi za 3 mjeseca i ni blizu ovako. Dok dodjes na red iskomplikuje se i vozdra...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- HAVANA
- Forumaš godine

Samo za pregled joj receno 03/03 a da ne govorim kad bi ovo dalje bilo gastroskopija, kolonoskopija... A mama upala oka, sinoc uzasan bol i jutros u dom zdravlja. Znas sta joj je rekla, ovo je jaka upala i moze se strasno iskomplikovati. Ja ne bi da preuzimam odgovornost i dajem lijekove. Dala joj uputnicu za bolnicu. Al ne ocekujte da cete to brzo docekati a moj vam je savjet da idete hitno, koliko danas negdje na pregled i hitno terapiju.. I sta sam trebao?Zizi wrote: 07 Feb 2022, 21:08 Možeš i kod nas sve to odmah uraditi ako si hospitalizovan ili hitan slučaj.
- HAVANA
- Forumaš godine

Da.Matan wrote: 07 Feb 2022, 21:10Isao si kod privatnika..HAVANA wrote: 07 Feb 2022, 21:03 Vodio zenu doktoru pa mamu doktoru... Ko kaze da ne valja zdravstvo. Ma divno. Ode milja dok si reko keks.Top usluga i sve. Sreca pa mogu platiti, kukala mu majka ko ne moze. Gastroskopija, kolonoskopija, pregled... 730km i za mamu ocni, snimanje, inekcija, lijekovi... 260km.I sutra opet. Sta ja placam i koje zdravstveno jebo li je bakir u prkno. Plati i sve za dan. Gore ne bi za 3 mjeseca i ni blizu ovako. Dok dodjes na red iskomplikuje se i vozdra...
- Matan
- Sila nečista

Ma i ovdje ti je tako..
ako hoces normalno, imas termine, pa kad dodjes na red..
ako ces brze plati..obcan pregled, 150 eura..samo na pocetku, da te saslusa..
- HAVANA
- Forumaš godine

I vrati ti zdravstveno?
- Matan
- Sila nečista

E sad ne znam, ne vjerujem..
zavisi zasta ides, i ako ti vrati, onda dio samo..
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9803 times
- Been thanked: 8430 times
Otići na KUM da je odmah obrade.HAVANA wrote: 07 Feb 2022, 21:13Samo za pregled joj receno 03/03 a da ne govorim kad bi ovo dalje bilo gastroskopija, kolonoskopija... A mama upala oka, sinoc uzasan bol i jutros u dom zdravlja. Znas sta joj je rekla, ovo je jaka upala i moze se strasno iskomplikovati. Ja ne bi da preuzimam odgovornost i dajem lijekove. Dala joj uputnicu za bolnicu. Al ne ocekujte da cete to brzo docekati a moj vam je savjet da idete hitno, koliko danas negdje na pregled i hitno terapiju.. I sta sam trebao?Zizi wrote: 07 Feb 2022, 21:08 Možeš i kod nas sve to odmah uraditi ako si hospitalizovan ili hitan slučaj.
Sve znam kako kod nas funkcioniše. Zadnja dva mjeseca sam bila na bolovanju i zaista uspjela neke pretrage odmah uradeiti, nisam ni ja mogla vjerovati.
A za neke sam tako kao i ti morala platiti.
Da bi odmah nešto obavio dosta ti zavisi od toga kakvu ti uputnicu pripremi doktor.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- HAVANA
- Forumaš godine

Uvijek su mi vani vracali za ove bolesti...
- Matan
- Sila nečista

Moguce, pitacu zenu..
ja slabo idem doktoru..
- Danci
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 966 times
- Been thanked: 1187 times
Tako je ,ako je nešto hitno, dobije se hitna uputnica i sva su ti vrata otvorena .Zizi wrote: 07 Feb 2022, 21:19Otići na KUM da je odmah obrade.HAVANA wrote: 07 Feb 2022, 21:13
Samo za pregled joj receno 03/03 a da ne govorim kad bi ovo dalje bilo gastroskopija, kolonoskopija... A mama upala oka, sinoc uzasan bol i jutros u dom zdravlja. Znas sta joj je rekla, ovo je jaka upala i moze se strasno iskomplikovati. Ja ne bi da preuzimam odgovornost i dajem lijekove. Dala joj uputnicu za bolnicu. Al ne ocekujte da cete to brzo docekati a moj vam je savjet da idete hitno, koliko danas negdje na pregled i hitno terapiju.. I sta sam trebao?
Sve znam kako kod nas funkcioniše. Zadnja dva mjeseca sam bila na bolovanju i zaista uspjela neke pretrage odmah uradeiti, nisam ni ja mogla vjerovati.
A za neke sam tako kao i ti morala platiti.
Da bi odmah nešto obavio dosta ti zavisi od toga kakvu ti uputnicu pripremi doktor.
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28041 times
- Been thanked: 32037 times
poila pizzu i nastavljan s Ozarkom znači ova sezona će biti odlična osićan odmah nakon prve epizode
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Isao kupiti gumu. Sinoc onu poderao ta tlane i to unutrasnje. Evo dusa me moja boli
Samo sabura
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Sto se tice termina i pregleda kod nas je, iako zvuci nevjerivatno, bolje nego na zapadu.HAVANA wrote: 07 Feb 2022, 21:03 Vodio zenu doktoru pa mamu doktoru... Ko kaze da ne valja zdravstvo. Ma divno. Ode milja dok si reko keks.Top usluga i sve. Sreca pa mogu platiti, kukala mu majka ko ne moze. Gastroskopija, kolonoskopija, pregled... 730km i za mamu ocni, snimanje, inekcija, lijekovi... 260km.I sutra opet. Sta ja placam i koje zdravstveno jebo li je bakir u prkno. Plati i sve za dan. Gore ne bi za 3 mjeseca i ni blizu ovako. Dok dodjes na red iskomplikuje se i vozdra...
Moju prijateljicu koja je u Sloveniji bolio zub, bio mjesec juli zvala zubara i dali joj termin, pazi sad - u februaru
Moju sestru boljela dojka, dali joj termin za mjesec. Trebala ginekologu, nema termina, zvala sve ginekologe u gradu i okolini, ne primaju nove pacijente
Ja kod nas sve zavrsim za par dana, ne idem privatno.
Eto kad sam napipala kvrzicu ispod pazuha i otisla doktprici luda od straha odmah zvala sluzbu za uz dijagnostiku i rekli da mogu vec iduci dan doci na pregled.
Sad kad sam radila uv abdomena i rtg kicme, dobila temine odmah.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
Ceko da se spusti pa piso
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Stavila koru za trilece da se pece 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
A ja sinoc sanjah kako ih pravim al nigdje ne mogu da nadjem onu karamelu
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done