Dori wrote: 14 Jul 2021, 09:55
The 51st State wrote: 14 Jul 2021, 09:51
po cemu je neuoporediv?
ne mjesam nista, nego izlazem ruglu licemjernost zgrazavanja iz moderne socioloske pozicije kakva je danas, ovaj covjek po danasnjim mjerilima nije nista kriv osim sto ga je copio anahroni zakonodavni sistem, jetle.
zar nije ono free love for everybody, my body my choice i to.
Ja ako mogu potpisati ugovor u svoje ime, znaci da imam sposobnost odlučivanja i snošenja posljedica svojih odluka. Ja ako zelim sex sa ženom, muškarcem i druga strana samnom, apsolutno smo svjesni svojih odluka.
Dijete nema sposobnost da odlučuje ni o čemu….Znaci da je odluka jednostrana i kažnjiva.
Ali bas to liberalno drustvo želi spustiti ljestvicu starosne dobi na čak 14 godina da djeca od te dobi mogu odlučivati sta da rade sa svojim tjelom a uopšte se ne pominje koliko godina treba imati partner, sto znači da kroz rupu u zakonu (koja je namjerno ostavljena) bi njihov partner mogao biti i 50 godina stariji.
Što znači da ako se to usvoji nema više kao do sada "Čak i da djevojčica želi da sa tobom spava to je silovanje jer dijete je u tim godinama nezrelo i naivno da zna šta radi čak i ako kaže da želi" nego je samo silovanje ako se odvija kao kada si nasilno sa punoljetnom osobom.
U članku piše da je ovaj namamio djevojčicu peko Facebooka, da ju je dočekao na autobuskoj, stanici, da su šetali kroz šumu, obadvoje se počeli skidati i on je tu sa djevojčicom spavao što je samo po sebi silovanje jer je iskorištena pošto djevojčica od 14 godina je psihički nezrela.
Ako se ikada usvoji taj zakon što najvjerovatnije i hoće jer vidimo da su svaki dan sve luđi članci vezani za "seksualna i ljudska prava" onda ako jedna 30godišnja djevojka se upozna sa momkom preko Facebooka, on je dočeka na autobuskoj, ako šetaju sami i dobiju volju da se seksaju, niko se ne opire i nakon seksa oni nastave dalje da se zabavljaju i onda to logično nije silovanje onda će tako tretirati i jednu 14godisnjakinju i neće računati kao silovanje bez obzira što to jeste silovanje jer mentalno nije na nivou punoljetne djevojke.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.