Socrates wrote: 10 Sep 2017, 16:47 Kako je lako izabrati Real (ili Barcelonu ili Bajern ili Chelsea ili City) da navijas, i onda se sprdati sa Tottenhamom.![]()
da nisi mazohista i ti bi

Socrates wrote: 10 Sep 2017, 16:47 Kako je lako izabrati Real (ili Barcelonu ili Bajern ili Chelsea ili City) da navijas, i onda se sprdati sa Tottenhamom.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bravo.Socrates wrote: 10 Sep 2017, 16:47 Kako je lako izabrati Real (ili Barcelonu ili Bajern ili Chelsea ili City) da navijas, i onda se sprdati sa Tottenhamom.![]()

Kad sam procito ovo za slucajni gol Citya ( nisam znao rezultat) pomislih da su Redsi porazeni minimalno 1-0, kasnije vidjeh da sam se zahebo debeloKrokodil Behko wrote: 09 Sep 2017, 19:33 Žao mi Redsa. Bili su dobro započeli, do onog slučajnog gola City-ja.
Onom njihovom nježnom Maneu, bit će i zabrana nekoliko utakmica.

Ko navija za one " najbolje" i najbogatije najcesce je beskicmenjak koji se stavlja na uvijek stranu vecine, tj kada 5torica tuku jednog onda se i taj zalijece da ga dokusuri makar u prazno mlatarao nogamaKrokodil Behko wrote: 10 Sep 2017, 17:14Bravo.Socrates wrote: 10 Sep 2017, 16:47 Kako je lako izabrati Real (ili Barcelonu ili Bajern ili Chelsea ili City) da navijas, i onda se sprdati sa Tottenhamom.![]()
Već sam se oglašavao o tome.
To su oni koji žele biti nadmoćni na temama, a strast prema sportu manje-više![]()
Eto i što se titula tiče da se sve lako proveritiSocrates wrote: 10 Sep 2017, 16:53 Pa dok nije Abramovic uložio sad vec milijarde dolara, nije nešto Chelsea ni bio bolji od Tottenhama.
Imali smo više titula.![]()