Tigris wrote:....sto se mene tice...........veca je legendarna.............od prve mi je zapela ....a onda sa kockom na avataru ...........bila sam sigurna da je to to![]()
mačko, ne znaci da samo sad ja i ti nesto extra dobre............![]()
![]()
![]()
...ma,begaj!
Moderator: VIP

Tigris wrote:....sto se mene tice...........veca je legendarna.............od prve mi je zapela ....a onda sa kockom na avataru ...........bila sam sigurna da je to to![]()
mačko, ne znaci da samo sad ja i ti nesto extra dobre............![]()
![]()
![]()

hojla wrote:a što ne bi..... nismo mi džaba ošli ..... ja sam moro kartu za vlak platitSheval wrote:I da.
Dijaspora prednjači.
Sa sigurne udaljenosti.
..sigurno je onoliko koliko sam napraviš.... bilo gdje.....a ako tražiš guzici čepa...uvijek ćeš nać

Tigris wrote:sta je sad? ne svidja ti se komplEment a ?![]()
ma more, begaj ti..............u stvari idemo zajedno............al đe cemo

Ruana wrote:Majo nemo se ljutiti, svegami nasla na FB
Maja se hvalila prijateljicama kako je smršavila čak 5 kilograma u rekordnom roku.
- "Kako?" - pitaju je.
- "Mrkva, luk, krumpiri, blitva..."
- "Kuhala ili pržila?" - pitaju je.
- "Kopala!"))

Maja wrote:Izgleda da ima i vunene čOrape na nogama
Je li ti govorom mrznje smatras kad neko napise cetnik, za onogo ko je stvarno cetnik? Ili da je neko ovdje da dobije neki status?Maja wrote:U većini stvari se ne slažem sa Ševalom, ali ovdje je u pravu. Zaista se bez ikakve potrebe lijepe nekakvi izrazi koji su karakteristični za forume kakav mi ne želimo biti. Ne znam šta se time želi postići... Pokazati svima da si veliki patriota? Praviti se važan, jak...? Napišeš nešto ružno o Srbima i Hrvatima i šta se poslije desi, šta si s tim postigao - ništa? Samo što taj post stoji onako bezveze na temi i odvraća većinu forumaša da dalje komentarišu. Mi nismo forum gdje je politika primarna, niti imamo nacionalista i budala iz druga dva naroda, pa da imamo opravdanje da seremo.
Stavila da se automatski cenzurišu riječi č.e.tnik i u.s.taša pa je nekima krivo što sam to uradila.
Ali eto, nek na njihovu čast ide sve to što napišu. Ja ne mogu sad sve živo cenzurisati, ali znam da neko takav nikad neće doći u moderaciju. Ima tu jako pametnih i aktivnih forumaša koji bi dosad dobili neki status, ali nisu jer im govor mržnje nije stran.
Ja vas lijepo molim da se suzdržite ružnih komentara. Kao što rekoh nemamo ovdje budala druge nacionalnosti koji provociraju, pa da imate razlog da im uzvratite. Ova šačica njih je i više nego super.
A posavljak nas sigurno neće napustiti.

Veca wrote:Tigris wrote:sta je sad? ne svidja ti se komplEment a ?![]()
ma more, begaj ti..............u stvari idemo zajedno............al đe cemo
...ja cu akobogdaiMsala u Frankfurt,da se malo opustim...a dje ces ti?...javi kad budes znala!![]()
![]()
...nego,mene muci POSAVLJAK!...trebao bi bar Maji reci ili Behku,sta i ko je pis'o,pa neka oni vide sta ce s tom osobom!

Shevale, ti samo nešto kriviš ostale, a pogledaj malo sebe.Sheval wrote:Pogrešno shvaćena poenta.
Boli me đole i za jedne i za druge,i za treće,iskreno.
Uredu je biti protiv nekog političkog projekta,organizacije ali protiv ljudi kao pojedinaca mi je degutantno.
Bez obzira o kome da se radi.
Nisam dugo na forumu,nisam neki starosjedilac ali se vrlo dobro sjećam početaka i one zajebancije i neobaveznog pisanja.
Kad String uleti sa nekom forom koja nema veze s vezom,kad Angelino postavi svoju novu sliku,kad Grana napiše neki post nakon kojeg se zamisliš,kad je sve bila samo razonoda i zajebancija.
Danas se nekako upada u sveopće sivilo.
Umjesto viceva i smiješnih slika i situacija,danas je glavna tema ono što sam već naveo.
Teško je nekoga promijeniti,niti imam tu namjeru ali je žalosno ako i ovaj forum krene ksenofobičnim stopama,kakvih je velika većina u BiH.

Fatma, al me nasmijaFatma wrote:Da se nadovežem na svoj post:
Roštilj u BiH izgleda ovako:
1. Žena ode do prodavnice i kupi sve potrebno,
2. Žena napravi salatu, povrće i dezert,
3. Žena pripremi meso za roštilj, poreda ga na tanjur i odnese do roštilja gdje muškarac čeka i pije pivo,
4. Muškarac poreda meso po roštilju,
5. Žena uđe u kuću da provjeri povrće i postavi sto,
6. Žena izađe napolje da kaže muškarcu da meso gori i da ga treba skinuti,
7. Muškarac skida meso s roštilja i dodaje ženi da ga nosi,
8. Žena ga postavlja na sto i servira,
9. Svi hvale muža kako je dobro ispekao roštilj i govore ženi kako je srećnica s takvim mužem,
10. Žena poslije večere rasprema sto i pere sudove...
Ja kad pravim... zene ne smiju ni blizu... dok sve nebude spremno.. jedino dopustim da salatu spreme, jer ja svakako salatu ne jedemFatma wrote:Da se nadovežem na svoj post:
3. Žena pripremi meso za roštilj, poreda ga na tanjur i odnese do roštilja gdje muškarac čeka i pije pivo,
9. Svi hvale muža kako je dobro ispekao roštilj i govore ženi kako je srećnica s takvim mužem,

Blackhawk wrote:Ja kad pravim... zene ne smiju ni blizu... dok sve nebude spremno.. jedino dopustim da salatu spreme, jer ja svakako salatu ne jedemFatma wrote:Da se nadovežem na svoj post:
Kupim, biram meso, biram sta se rostiljati, spremim na nacin koji ja zelim.. i onda fino gustiram uz rostilj... A pive nema ni u blizini...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
gejsha wrote: Shevale, ti samo nešto kriviš ostale, a pogledaj malo sebe.
Kada si tek došao bio si baš super forumaš, osvježenje foruma, sjećam se da sam prva rekla sviđa mi se ovaj novi forumaš.
Sa svima si se šalio..
A u posljednje vrijeme stalno se nešto žališ na druge, kako ti se ništa ne sviđa, kako ništa ne valja..
od onog raspoloženog si prešao u neko totalno drugo stanje.
Ništa zlonamjerno vjeruj