pa ni par dana te ne smijem ostaviti, a da belaj ne napravish...
pasha moj solidni...cccc
Moderator: VIP
pa ni par dana te ne smijem ostaviti, a da belaj ne napravish...
ma bio mi muha ba maloprije i tako sa sjetom u očima veli da nam je fudo i doe dobili trajni,Fuddo wrote: 20 Jun 2019, 10:42Ne znate ni mahalat, al basmad_max_ba wrote: 20 Jun 2019, 10:14 Stigo mi je haber direktno od masjtor muhe sa onog anam foruma da je fuddo tam fasovo vječna lovišta ali povukao je sa sobom i vrlog poguziju, maglajliju i opelaša sa sobom u ta lovišta...![]()
Poselami muhu, reci mu da se nista ne sekira, nije mi tesko palo.mad_max_ba wrote: 20 Jun 2019, 10:53ma bio mi muha ba maloprije i tako sa sjetom u očima veli da nam je fudo i doe dobili trajni,
baš čovjeku krivo
etti
jesamgreeneyes wrote: 20 Jun 2019, 10:38 Ne sjecam te sevjrv si bio pametan, uzoran forumas. Svrha mog bivstvovanja na klixu je bila zayebancija
![]()
Sto li te to zanima?
Jes to ti kosmonaut?Julia-Klara wrote: 20 Jun 2019, 11:33Sto li te to zanima?![]()
Ustajem u 6 ili 7, ali sam od nekih pola 5 vec budna .
Radim od 8 ili 9 ili 10, zavisi od sastanaka i raspolozenja. Shodno tome ostajem na poslu do 16-17-18-19 sati.
U posljednje vrijeme se zalomi duze ostajanje jer radim na nekom projektu,pa cekam da mi jave UAT i ostale testing resultatekako bih mogla pripremiti SDLC dokumentaciju
![]()
Ja sam na klix forumu od 2009. godine, a nisam navikao na banove ako ćemo realno.Mutevelija wrote: 20 Jun 2019, 11:46 Najbolje kad dodjes na jedan forum reci da si banovan na starom
To je najbolje sto mozes uraditi na novom![]()
Da si radio imao bi staza vise od pola decenijeexampLe wrote: 20 Jun 2019, 11:47Ja sam na klix forumu od 2009. godine, a nisam navikao na banove ako ćemo realno.Mutevelija wrote: 20 Jun 2019, 11:46 Najbolje kad dodjes na jedan forum reci da si banovan na starom
To je najbolje sto mozes uraditi na novom![]()
![]()