Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nice wrote: 11 Nov 2022, 13:20
Treba napraviti odlučan rez i ne nadomiještati cigare nečim sličnim.
Ne znam, meni je tako uspjelo plus potpune promjene navika ponašanja.
Teško jeste ali nije nemoguće
I ja ovo kontam. Naci nacin i jednostavno podvuci liniju bez nekih zamjena, zajebancija isl.
Nice wrote: 11 Nov 2022, 13:20
Treba napraviti odlučan rez i ne nadomiještati cigare nečim sličnim.
Ne znam, meni je tako uspjelo plus potpune promjene navika ponašanja.
Teško jeste ali nije nemoguće
I ja ovo kontam. Naci nacin i jednostavno podvuci liniju bez nekih zamjena, zajebancija isl.
Pomjerio sam rok do drugog Januara
Bez rokova datuma i sl.
Samo u jednom pogodnom trenu presijeci
Vanilla wrote: 11 Nov 2022, 11:15
Bravo svima koji su ostali doslijedni
Ja sam užas!
Evo, godina prošla kako koristim el. cigaru i do unazad par mjeseci ona je bila br. 1 a pravu cigaru bih zapalila iz ćejfa, u posebnim trenucima isl.
Sad već ne, više koristim obične od el.
Moram se ponovo iskontrolisati, uozbiljiti, da vratim, makar, na taj dio iz ćejfa
Samo proširujem paletu ovisnosti
Otkako sam počeo, da se borim protiv ovog poroka, trenutno u kući na raspolaganju imam:
Lucky Strike (prave)
Regina blue (prave ilegalne)
Duhan
Elektronsku cigaru
IQOS
Vanilla wrote: 11 Nov 2022, 11:15
Bravo svima koji su ostali doslijedni
Ja sam užas!
Evo, godina prošla kako koristim el. cigaru i do unazad par mjeseci ona je bila br. 1 a pravu cigaru bih zapalila iz ćejfa, u posebnim trenucima isl.
Sad već ne, više koristim obične od el.
Moram se ponovo iskontrolisati, uozbiljiti, da vratim, makar, na taj dio iz ćejfa
Samo proširujem paletu ovisnosti
Otkako sam počeo, da se borim protiv ovog poroka, trenutno u kući na raspolaganju imam:
Lucky Strike (prave)
Regina blue (prave ilegalne)
Duhan
Elektronsku cigaru
IQOS
Ma ti si gori od mene
Nas treba u komunu i vezati
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ne vjerujem ni da bi komuna pomogla nama.
Vjerovatno bi motali lišće u teku
Ja ću da pokušavam dok ne crknem!
A crknut ću, ustvari, od cigara
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Mogu i ja ali mi ne bi škodilo da se šepurim k'o paunica i još da behku zezam.