Uksoricid u regiji (ženoubistvo)
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23806 times
- Status: Offline
Re: Uksoricid u regiji (ženoubistvo)
Starka putera uhvatila.Jadnicak
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53211 times
- Been thanked: 9452 times
Pametan je koraci, sto se kvartat u tako to kad se sve more izbjec, pa jaHAVANA wrote: 28 Nov 2025, 18:58 Kuku masicama po mudima.Mudocid.https://www.hayat.ba/news/article/bruta ... m-imOeW--g
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- HAVANA
- Forumaš godine

Treba centralno imat.Jok lozit.
- HAVANA
- Forumaš godine

- HAVANA
- Forumaš godine

Samo brutalno i bez pardona.ElTriconi wrote: 28 Nov 2025, 18:59Pametan je koraci, sto se kvartat u tako to kad se sve more izbjec, pa jaHAVANA wrote: 28 Nov 2025, 18:58 Kuku masicama po mudima.Mudocid.https://www.hayat.ba/news/article/bruta ... m-imOeW--g
![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9869 times
- Been thanked: 11665 times
Trebao si tekst okačiti, teško je povjerovati u ovakvo ptoHAVANA wrote: 28 Nov 2025, 18:58 Kuku masicama po mudima.Mudocid.https://www.hayat.ba/news/article/bruta ... m-imOeW--g
Žena užarenim mašicama nanijela teške povrede muškarcu
U Travniku se jučer dogodio ozbiljan incident koji je šokirao javnost. Prema informacijama iz policijskih izvora, 27. 11. oko 08:00 sati ženska osoba inicijala N.M. (1991.) nanijela je ozljede muškarcu S.D. (2001.) koristeći užarene „mašice“.
Muškarac je tom prilikom zadobio opekotine u predjelu intimnog organa te je hitno prevezen u Dom zdravlja Travnik, a potom upućen na daljnje zbrinjavanje.
Policija je odmah izašla na teren, izvršila uviđaj i privela osumnjičenu ženu.
Motiv ovog čina još uvijek nije službeno potvrđen.
O slučaju su obaviještene dežurne ekipe MUP-a SBK, a istraga se nastavlja.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1611 times
- Been thanked: 1456 times
Možda je nešto pošlo po krivu dok mu je htjela obrijati testise i međicu.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27887 times
- Status: Online
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
Dobit će koju sedmicu a možda i kaznu, jer država ne vrijednuje muški život, zbog feministickog spina.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1611 times
- Been thanked: 1456 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Ali zanimljivo je kada se god desi obratno i muško nastrada, onda su reakcije uglavnom “hahaha hehehe LOL”
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 752 times
- Been thanked: 1136 times
zenka ga istukla hahahaNaseef Mushroom wrote: 29 Nov 2025, 07:37 Ali zanimljivo je kada se god desi obratno i muško nastrada, onda su reakcije uglavnom “hahaha hehehe LOL”
masicama glupim, imas li ruke debilu hahaha
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne znamo sve detalje. Možda je prikunjao, možda ga je iznenadila.tuzlak1212 wrote: 29 Nov 2025, 07:42zenka ga istukla hahahaNaseef Mushroom wrote: 29 Nov 2025, 07:37 Ali zanimljivo je kada se god desi obratno i muško nastrada, onda su reakcije uglavnom “hahaha hehehe LOL”
Čak i da je najveći šonjo na svijetu, urođeni refleks ne bi dozvolio da dopusti da ga mašice opeknu gdje muškarca najviše boli.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

da je on pravo musko, to mu zenka ne bi smjela ni u snu uraditNaseef Mushroom wrote: 29 Nov 2025, 07:45Ne znamo sve detalje. Možda je prikunjao, možda ga je iznenadila.tuzlak1212 wrote: 29 Nov 2025, 07:42
zenka ga istukla hahaha
Čak i da je najveći šonjo na svijetu, urođeni refleks ne bi dozvolio da dopusti da ga mašice opeknu gdje muškarca najviše boli.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kakav je ovo članak?
Zamislite da je obratno i da je suprug namijeo teške povrede, a u nazivu članka ga zovu gospodinom.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Jah, da joj je oteo mašice i zveknuo šamarom jer mu je htjela uništiti muškost, sada bi pola foruma kmečalo: femicid!!!tuzlak1212 wrote: 29 Nov 2025, 07:47da je on pravo musko, to mu zenka ne bi smjela ni u snu uraditNaseef Mushroom wrote: 29 Nov 2025, 07:45
Ne znamo sve detalje. Možda je prikunjao, možda ga je iznenadila.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

to sam ja nekad govorio, mi samo vidimo sta je zenu otjeralo da prijavi policiji, ne vidimo nista od onoga sta je njih dvoje dovelo do tog cinaNaseef Mushroom wrote: 29 Nov 2025, 07:49Jah, da joj je oteo mašice i zveknuo šamarom jer mu je htjela uništiti muškost, sada bi pola foruma kmečalo: femicid!!!
ne pravdam da je muskarac smio radit to sto je radio, al ne znamo mi sta smo presutno ohalalili dok smo samo to nesto na kraju osudili
al ovdje uplakane princeze ne daju pricat o tome
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20615 times
Pa ko je tu kriv? Muškarci. Nisu žene. Muškarac ismijava žrtvu muškarca, naziva ga šonjom i sve slično. To žene rjeđe rade i uglavnom ponavljaju ono što muškarci govore za druge muškarce u tom smislu.Naseef Mushroom wrote: 29 Nov 2025, 07:37 Ali zanimljivo je kada se god desi obratno i muško nastrada, onda su reakcije uglavnom “hahaha hehehe LOL”
Nasilje je nasilje bilo da ga izvrši žena ili muškarac.
O femicidu se više priča jer je nasilje nad ženama drastično češće i u preko 90% takvih nasilja nastrada žena jer se muškarac, kad hoće, češće može odbraniti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

i kad ja kazem da zenke trebaju BJJ trenirat onda ja lud i oni neke utoke umisljaju
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20615 times
Ja kad sam govorio za primjer onog nekog poznatog para kad je žena muža šutala nogama u sred dana u Sarajevu, gazila ga štiklom, udarala u međunožje, lupala mu šamare kao dobar dan da je to nasilje mene su ovdje mnogi nazivali šonjom. Prvi insomnia.
Kao on nju treba zagrliti malo jače da se smiri, dešava se itd... glupost. To ne treba trpiti tamam da ti je iz oka ispala, ali ne treba ni uzvraćati. Čovjek se samo treba okrenuti i otići tamam da mu cijela mahala govori da je šonjo ili peder. To su situacije u kojima treba pokazati samopoštovanje mada to ide sve teze sto je takav toksican odnos duzi.
Kao on nju treba zagrliti malo jače da se smiri, dešava se itd... glupost. To ne treba trpiti tamam da ti je iz oka ispala, ali ne treba ni uzvraćati. Čovjek se samo treba okrenuti i otići tamam da mu cijela mahala govori da je šonjo ili peder. To su situacije u kojima treba pokazati samopoštovanje mada to ide sve teze sto je takav toksican odnos duzi.
Last edited by Masamune on 29 Nov 2025, 08:11, edited 1 time in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.