Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
25 okt. 94 u sklopu operacije "Grmeč 94" 5 Korpus ARBIH oslobodio je kasarnu Grabež iz koje je 30 mjeseci sijana smrt po ulicama Bihaća
“Dudaković je za sedam dana napravio čudo na Grmeču, praktički, razbio naš 2.krajiški korpus, izjavio je u jednom intervju gen. vrs Milovanović
20251025_104128.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Samo ipak ne kontam sta ce Zuhdiji Njiva da sad on donese takvu nekakvu odluku o drzavnoj imovini o kojoj se, eto, spekulise u tom clanku.
Da se nije Scepo aktivno ukljucio u predizbornu, morebitbidne?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Melek wrote: 25 Oct 2025, 16:29
Samo ipak ne kontam sta ce Zuhdiji Njiva da sad on donese takvu nekakvu odluku o drzavnoj imovini o kojoj se, eto, spekulise u tom clanku.
Da se nije Scepo aktivno ukljucio u predizbornu, morebitbidne?
sjeti se ti koju je ulogu imao njiva, kad su usvajali zakon o entitetskom drzavljanstvu, pa onda skontaj sto njiva
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Paso moj dobri, odakle tebe na SB?
Ja prevrnem 10tak novina svaki dan ali ove kao da djeca u obdanistu pisu.
Vazda neka dreka bez pokrica.
Hajmo ovo o Smitovim novim odlukama o ublazivanju zakona o raspolaganju drzavnom imovinom. Tu se prvenstveno govori o nekim izuzecima koja koce auto put, prosirenje neke tvornice, brze ceste...tako da neke stvari se mogu izuzeti od drzave radi dobrobiti za sve.
Mislim da se nece desiti da se drzavna imovina raskrcmi na entitete i kantone.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
Zaboravljeni “Igmanski marš” ARBiH: Kako su Jajčani spasili Gornji Vakuf u najtežoj zimi rata i ofanzivi HVO-a
Početkom novembra 1993. godine Gornji Vakuf našao se pred jednom od najtežih prijetnji tokom rata. Hrvatsko vijeće obrane i Hrvatska vojska pokrenuli su novu, snažnu ofanzivu – jednu od najintenzivnijih u periodu od januara 1993. do februara 1994. godine.