crnac?koteljubi_kadnisamtu wrote: 03 Feb 2021, 04:04 Meni su ukrali novcanik iz torbe u podzemnoj zeljeznici, ja poletila za njima, kad frajer izvadi postolj, a ja onda nesto na brzaka smuntam “that’s ok, have a good day”![]()
Jeste li ikada bili opljačkani, pokradeni, izbunareni?
Moderator: Krokodil Behko
- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6826 times
- Been thanked: 8052 times
- Status: Offline
Re: Jeste li ikada bili opljačkani, pokradeni, izbunareni?
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5118 times
- Been thanked: 6651 times
Pokusaj kradje:
Bio stan u prizemlju...
A ja imam obicaj da navecer pripremim sve za sutra, za posao, pa sam na stolu i stolici, koji su bili pored prozora, a taj prozor bi bio sve do spavanja otvoren, pripremila i tasnu. Sasvim slucajno je primjeceno da neko kroz taj prozor obicnom pritkom pokusava moju tasnu da izvuce
Uspjesna kradja mojom krivicom:
Taman podigla novac sa bankomata da sutra platim ratu kredita i svratim u market. Imala sam losu naviku da dok stavljam kupljeno u vrecice, novcanik spustim pored tih vrecica. Platila i ostavila novcanik tu
Sutra kad sam shvatila da nemam novcanika sjetih se gdje sam ga ostavila...Naravno, oni u marketu ga nisu vidjeli.
Svi dokumenti u njemu, kartice, lk, vozacka, saobracajna...
Bio stan u prizemlju...
A ja imam obicaj da navecer pripremim sve za sutra, za posao, pa sam na stolu i stolici, koji su bili pored prozora, a taj prozor bi bio sve do spavanja otvoren, pripremila i tasnu. Sasvim slucajno je primjeceno da neko kroz taj prozor obicnom pritkom pokusava moju tasnu da izvuce
Uspjesna kradja mojom krivicom:
Taman podigla novac sa bankomata da sutra platim ratu kredita i svratim u market. Imala sam losu naviku da dok stavljam kupljeno u vrecice, novcanik spustim pored tih vrecica. Platila i ostavila novcanik tu
Sutra kad sam shvatila da nemam novcanika sjetih se gdje sam ga ostavila...Naravno, oni u marketu ga nisu vidjeli.
Svi dokumenti u njemu, kartice, lk, vozacka, saobracajna...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
To je Krivično djelo Utaje ,bez obzira i ako je tvoja krivica ako ti je ostao novcanik .Imaju kamere od video nadzora uvjek prate većinom rad kasirki,mogo se navi onaj ko je je uzeo.
Ostalo je cutanje.