Dijalog Jataganjca i njegove supruge(kako se zvala pjevaljka
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

posmatrac wrote:ZAr ti imas vise od Tlinaest godinaMala_Mu wrote:Julia-Klara wrote:ja bila zacopana u Kamenjara (mislim da su ga tako zvali) ...Onaj Bobin drug kojeg su mlatili, streber, sa svikama, sjedio ispred Bobe u skoli. E da, bio je Macolin sin
Ja u Bobu(kao i vecina curica
)

..ponavljas se u pm...posmatrac wrote:Ne vezano za seriju " Bolji Zivot", Engleski, Ceski i Srpski humor su " najjaci" u Evropi, to mi je cak potvrdio i Avdo Sidran, ko balavcu kad sam sa rahmetli ocem i sa njim sjedio u SArajevskoj Kolubari.
"Ko to tamo Peva", "MAratonci Trce Pocanski Krug", " Balkanski Spijun", "VArljivo Leto 1968"( ti filmovi su antologija, svaka recenicu covjek nauci napamet, jer je svaka ispunjena crnim humorom i genijalnoscu)pa kasnije Zikine Dinastije, Tesne Koze i more drugih komedija, koje su daleko lakse za " konzumiranje" cak i priglupom Bakanskom covjeku.

I meni, od nasih prostora mi je osim Srpskog dobar i nas Bosanski( ipak su NAdrealisti neprevazidjeniNice try wrote:Osim humora sa naših prostora,najjači i najbliži mi je engleski humor.
eeeee Trottersi neprevaziđeniNice try wrote:Osim humora sa naših prostora,najjači i najbliži mi je engleski humor.

Jest tebi jer ga ne kontas, ponavljas se sa ljubomorom naspram Srpske kinematografije, koja je 100 stepenica iznad Hrvatske, bez imalo pristrasnosti.dr laganini wrote:..ponavljas se u pm...posmatrac wrote:Ne vezano za seriju " Bolji Zivot", Engleski, Ceski i Srpski humor su " najjaci" u Evropi, to mi je cak potvrdio i Avdo Sidran, ko balavcu kad sam sa rahmetli ocem i sa njim sjedio u SArajevskoj Kolubari.
"Ko to tamo Peva", "MAratonci Trce Pocanski Krug", " Balkanski Spijun", "VArljivo Leto 1968"( ti filmovi su antologija, svaka recenicu covjek nauci napamet, jer je svaka ispunjena crnim humorom i genijalnoscu)pa kasnije Zikine Dinastije, Tesne Koze i more drugih komedija, koje su daleko lakse za " konzumiranje" cak i priglupom Bakanskom covjeku.s tim da varljivo leto sranje od filma..

Alo Alo , Monti PAjtonovci (njihovi nadrealisti)storm wrote:eeeee Trottersi neprevaziđeniNice try wrote:Osim humora sa naših prostora,najjači i najbliži mi je engleski humor.![]()
Ma cijeli je niz engleskih fenomenalnih uradaka ...