naucis, skontas neke stvari, prihvatis ili ne
za neke opet kaze "ko ih jebe" , idemo dalje
jednom se zivi
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bijeli badem wrote:Nisam jos naucila kako se dijele karme...al moze ovako javno...pa ti dodaj bodove tamoKrokodil Behko wrote:Ne živi se od "hvala", gdje su karme?

Grejt.. Uzvratio sam istom mjerom, a možeš i pročitati karme koje ti se dodaju, a na svom profilu.Bijeli badem wrote:Zadatak obavljenKrokodil Behko wrote:Bijeli badem wrote:Nisam jos naucila kako se dijele karme...al moze ovako javno...pa ti dodaj bodove tamoKrokodil Behko wrote:Ne živi se od "hvala", gdje su karme?
Jel vidiš, ispod mog avatara npr, plus i minus?
Klikneš na plus i samo ti se kaže

Kod mene se sada ove godine to desilo. Radujem se cetrdesetimavila wrote:Jos nisam u cetrdesetima
ali meni se ta preobrazba dogodila negdje oko 35
I bas je super,,,
places kad ti se place,glasno se smijes ako ti se smije
ne obazires se previse na okolinu a jos manje na trendove

Je, ali neke umru i s dvadeset...Terasa svjesti wrote:Nebih obeshrabrivao ali sa 40 je pola života već prošlo . Nije sve tako sivo ali
Već su prestale nositi “oklope” društvenih normi ponašanja, zabrana i dozvola.

Biba wrote:Je, ali neke umru i s dvadeset...Terasa svjesti wrote:Nebih obeshrabrivao ali sa 40 je pola života već prošlo . Nije sve tako sivo ali
Već su prestale nositi “oklope” društvenih normi ponašanja, zabrana i dozvola.![]()
Sjećam se naše profesorice književnosti : S trideset si još mlad a s četrdeset već možeš uplaćivati za pape...i škrinjicu

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest