Dijeta & Linija

Savjeti za zdraviji i bolji život

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times
Status: Offline

Re: Dijeta & Linija

Post by Heidi » 13 Feb 2013, 18:21

a da pases dok se kupas? :valja NEEEE
al dosta zeze....banovat ce me ljubicastu.

kako mislis tako i izgledas, rekla bih. :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 195 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 13 Feb 2013, 19:07

ja bih htjela samo malo u struku smršaviti, ali to je zajeb, jer je teško ciljano mršaviti
a ne želim dobiti mišiće, pa trbušnjaci otpadaju
za skinuti masne naslage treba raditi kardio vježbe, ali one nisu baš ciljane nego djeluju na cijelo tijelo
pa mogu smršaviti na nekim drugim mjestima na kojima želim ostati popunjena :ooo
somehow I manage

dacina_curica

Post by dacina_curica » 13 Feb 2013, 19:13

Da, to ciljano mrsavljenje je Catch22. :puca A i ja bih da posebno stomak sredim. :ljut

Inace kad mrsam prvo mrsam u licu pa na pocetku uvijek izgledam kao lose izliveno lizalo. :valja. Uzas. :grana

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 13 Feb 2013, 22:26

ja kad mrsam, mrsam svugdje jednako.. samo je problem, sto u posljednje vrijeme nesto ne mrsam :oo

inace, najvise mi smeta stomak i podbradak...
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7734 times
Been thanked: 18217 times
Status: Online

Post by Maja » 13 Feb 2013, 22:39

Gospođa Brams wrote:ja bih htjela samo malo u struku smršaviti, ali to je zajeb, jer je teško ciljano mršaviti
za skinuti masne naslage treba raditi kardio vježbe, ali one nisu baš ciljane nego djeluju na cijelo tijelo
pa mogu smršaviti na nekim drugim mjestima na kojima želim ostati popunjena :ooo
Što ne kupiš one pojaseve koje uključiš u struju pa te tresu :D Stalno reklamišu na top shopu. A ne dobiju se mišići tako lako ih...

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 195 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 13 Feb 2013, 22:43

Maja wrote:
Gospođa Brams wrote:ja bih htjela samo malo u struku smršaviti, ali to je zajeb, jer je teško ciljano mršaviti
Što ne kupiš one pojaseve koje uključiš u struju pa te tresu :D Stalno reklamišu na top shopu. A ne dobiju se mišići tako lako ih...
ne vjerujem ja tome :valja
bio je i onaj neki Sauna belt, s kojim valjda iznojiš svu vodu iz trbuha, pa se kao on čudesno smanji kad skineš taj pojas
al naravno u reklami nisu rekli da će ti se stomak vratit u prvobitno stanje čim popiješ čašu vode :oo

istina da ne možeš nabit mišiće samo tako,ali trbušnjaci nisu dobri ukoliko se želi stanjiti struk, oni jačaju mišiće i jačaju masu u struku i često onda ako netko planira smršaviti u struku trbušnjacima, izgubi masno tkivo ali dobije i ružno proširenje u struku u obliku mišićne mase
uglavnom za skidanje masnih naslaga jedino su učinkovite kardio vježbe, ali one su većinom za cijelo tijelo
somehow I manage

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 37 times
Been thanked: 831 times

Post by Sibila » 13 Feb 2013, 22:48

nico wrote:samo sport
i keksanje naravno... nema bolje dijete od toga
mozes onda cijeli dan visit u mcdonladsu bRez problema :ooo

za sport isitna ziva......uvjerila sam se :zubi

sex bi iskljucila..................u liniji sam :zubi ...................a nikakve sekse ne konzumiram :ooo :D.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40441 times
Been thanked: 26608 times

Post by Rum » 13 Feb 2013, 22:53

droga oci moje drogirajte se da vidite kako kile lete
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40441 times
Been thanked: 26608 times

Post by Rum » 13 Feb 2013, 22:55

speed gram dva ne jedes do novembra,pa koka , ekser ih
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 13 Feb 2013, 23:08

jedem sve. :zubi

u liniji sam............bar ja mislim :D.

sport :ok

no seks :crveni ...................da budem bukvalna ne trosim se na taj nacin :D.

jes sad skonto :plavi

sex ne skida kalorije kolkiko ti tvrdis :djed

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 13 Feb 2013, 23:22

necemo o tome :crveni ok ?..............ok :kafa :cvijece

dacina_curica

Post by dacina_curica » 15 Feb 2013, 16:20

Jaojaojao pa i ovu temu ste hakovali! :pendrek :oo

Haman sam ja sama u svom poduhvatu :ooo :grana Enivej, sedmica #1 minus 2kg (naravno voda 95%) ali se definitivno bolje i ljepse dise. :ples I jos ni jedanput nisam ogladnila. :ples

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 15 Feb 2013, 22:24

dacina_curica wrote:Jaojaojao pa i ovu temu ste hakovali! :pendrek :oo

Haman sam ja sama u svom poduhvatu :ooo :grana Enivej, sedmica #1 minus 2kg (naravno voda 95%) ali se definitivno bolje i ljepse dise. :ples I jos ni jedanput nisam ogladnila. :ples

nisi sama :zubi ...........kako mislis voda 95 % ? ako mogu pitati sta jedes .......ja sam smrsala fino........na svoj ........po meni jednostavan nacin.........pa ako koga zanima...................mogu otkriti svoju ................toplu vodu :ooo

sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann » 15 Feb 2013, 22:58

....nije mi potrebna.... :)

..svoje kilograme,nosim s lakocom :DD
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

dacina_curica

Post by dacina_curica » 15 Feb 2013, 23:31

Ne brinem se ja za tebe sann, davno rekoh zena-avion! :)
Ja u drugu ruku sam vise zena-kamion. :grana

Tigris - kad kazem 95% vode mislim na to da je 95% izgubljene tezine voda koja se zadrzavala u tijelu zbog uvecane kolicine natriuma te manjka unosenja tecnosti u organizam. Tek nakon ovog prvobinog gubitka ide "pravo"mrsanje. :)
A jedem sve samo ne sve odjednom kao za vrijeme ovih praznika. Ne jedem nista przeno u litru ulja, pohovano, 85% masnoce i tako to. Nista previse procesovano tipa cips, slatkisi i tako to. Puno povrca, voca, dobrih zitarica, proteina, uvela sam ribu ponovo (oprostice mi valjda :oo), tamna cokolada (75% kakaa), uostalom sve kao i moji djecaci samo njima jos i kakve mesine dodam. :grana Kuham svaki dan, nista dostava i to. :ooo

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila » 16 Feb 2013, 01:09

dacina_curica wrote:Ne brinem se ja za tebe sann, davno rekoh zena-avion! :)
Ja u drugu ruku sam vise zena-kamion. :grana

Tigris - kad kazem 95% vode mislim na to da je 95% izgubljene tezine voda koja se zadrzavala u tijelu zbog uvecane kolicine natriuma te manjka unosenja tecnosti u organizam. Tek nakon ovog prvobinog gubitka ide "pravo"mrsanje. :)
A jedem sve samo ne sve odjednom kao za vrijeme ovih praznika. Ne jedem nista przeno u litru ulja, pohovano, 85% masnoce i tako to. Nista previse procesovano tipa cips, slatkisi i tako to. Puno povrca, voca, dobrih zitarica, proteina, uvela sam ribu ponovo (oprostice mi valjda :oo), tamna cokolada (75% kakaa), uostalom sve kao i moji djecaci samo njima jos i kakve mesine dodam. :grana Kuham svaki dan, nista dostava i to. :ooo
odlicno :zubi ja kad sam se bavila ovim......i citala o tome slusala savjete itd...........je da nijedna dijeta nije dobra, ono jest u taj momenat kad se izgube kile.......ali onda treba i odrzavati....a to treba biti stalni nacin ishrane....eto super je sto si vegeterijanka.........ja imam dorucak rucak i veceru.......nista posebno nisam gledala niti se trudila ........ali mi se znalo : slatko kloniti se u sirokom luku..........najkaloricnije je ubjedljivo.......hljeb isto tako....
za mene je do dvoje smrt .....
ja sam pjesacila po sat vremena svaki dan......zaista znaci.....
niti sam se vagala ni razmisljala samo sam gledala da nema slatka(nikako) i hljeba puno ......i setnja.
sad imam zadovoljavajucu teznu mada bi mogla jos koju kilicu dole, u zadnje vrijeme......malo malo jedem nesto slatko :lup ......def.moram ponovo prestati da ne bi krenulo prema gore ope..... :hihi
ugl.ono sto sam skinula nije se vratilo.....jer jedem redovno nema gladovanja.........i nema vecih promjena.......
nrp. plivanje je izvandredno......cijelo tjelo radi a ne umara se previse......i tako opusti :zubi

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3877 times
Been thanked: 2915 times

Post by Pasaga » 16 Feb 2013, 19:33

Ono je najbolje kad zensko izgleda ko
stalak za infuziju. :ha
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

dacina_curica

Post by dacina_curica » 08 Mar 2013, 15:05

Ja cu ipak jedina ovdje piskarati. :ljut
Enivej, 4.5 kile u 4? sedmice (mozak mi trokira od gladi :valja), jos ovoliko koji put i tamaM. :ooo Doduse, u zadnje vrijeme stalno zaboravljam da jedem, svjetlo na kraju tunela (voz?) mi se ne cini vise toliko daleko. :jupi

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 08 Mar 2013, 16:16

Najuspješnije su dijete na osnovu krvne grupe.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

dacina_curica

Post by dacina_curica » 08 Mar 2013, 16:28

Ne mogu ja tu. :ljut Po toj dijeti ja bi trebala jesti samo meso a to se nece desiti, nema te sile. :ne

Post Reply

Return to “Zdravlje”