al dosta zeze....banovat ce me ljubicastu.
kako mislis tako i izgledas, rekla bih.

Moderator: Krokodil Behko
Što ne kupiš one pojaseve koje uključiš u struju pa te tresuGospođa Brams wrote:ja bih htjela samo malo u struku smršaviti, ali to je zajeb, jer je teško ciljano mršaviti
a ne želim dobiti mišiće, pa trbušnjaci otpadaju
za skinuti masne naslage treba raditi kardio vježbe, ali one nisu baš ciljane nego djeluju na cijelo tijelo
pa mogu smršaviti na nekim drugim mjestima na kojima želim ostati popunjena
ne vjerujem ja tomeMaja wrote:Što ne kupiš one pojaseve koje uključiš u struju pa te tresuGospođa Brams wrote:ja bih htjela samo malo u struku smršaviti, ali to je zajeb, jer je teško ciljano mršaviti
a ne želim dobiti mišiće, pa trbušnjaci otpadaju
za skinuti masne naslage treba raditi kardio vježbe, ali one nisu baš ciljane nego djeluju na cijelo tijelo
pa mogu smršaviti na nekim drugim mjestima na kojima želim ostati popunjenaStalno reklamišu na top shopu. A ne dobiju se mišići tako lako ih...
nico wrote:samo sport
i keksanje naravno... nema bolje dijete od toga
mozes onda cijeli dan visit u mcdonladsu bRez problema
dacina_curica wrote:Jaojaojao pa i ovu temu ste hakovali!![]()
Haman sam ja sama u svom poduhvatu![]()
Enivej, sedmica #1 minus 2kg (naravno voda 95%) ali se definitivno bolje i ljepse dise.
I jos ni jedanput nisam ogladnila.
odlicnodacina_curica wrote:Ne brinem se ja za tebe sann, davno rekoh zena-avion!![]()
Ja u drugu ruku sam vise zena-kamion.
Tigris - kad kazem 95% vode mislim na to da je 95% izgubljene tezine voda koja se zadrzavala u tijelu zbog uvecane kolicine natriuma te manjka unosenja tecnosti u organizam. Tek nakon ovog prvobinog gubitka ide "pravo"mrsanje.
A jedem sve samo ne sve odjednom kao za vrijeme ovih praznika. Ne jedem nista przeno u litru ulja, pohovano, 85% masnoce i tako to. Nista previse procesovano tipa cips, slatkisi i tako to. Puno povrca, voca, dobrih zitarica, proteina, uvela sam ribu ponovo (oprostice mi valjda), tamna cokolada (75% kakaa), uostalom sve kao i moji djecaci samo njima jos i kakve mesine dodam.
Kuham svaki dan, nista dostava i to.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests