Lijepi i Ruzni Muskarci

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Post Reply
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times
Status: Offline

Re: Lijepi i Ruzni Muskarci

Post by Venera » 01 Aug 2016, 00:53

Krokodil Behko wrote:
statebriga wrote:JRece mi Begko,ako zelim lijepog muskarca,moram i ja imati lijepe atribute. :kafa Ko je uopste izmislio takvo pravilo?
Ne, nego sam rekao, ako nemaš nikakve druge argumente, onda bi trebali vizuelni atributi. Nemoj da ja sad samog sebe citiram, znam šta sam napisao.
Nešto trebaš imati i kad pecaš ružnog muškaraca, a kamo tek nekog zgodnog.

Istina, sve zavisi i od namjene zbog kojeg uopšte pokušavaš uloviti nekog tipa, jer nisu svi muškarci takvi, da vrisnu od sreće kad im se predloži da se redovno izlazi na neka ebeno elegantna mjesta, ali zavisi i od njegove reakcije/klasifikacije, ona je dobra za ovo, a za ono nije, pa ću izlaziti s njom javno, a kolegicu i dalje krešem tajno.

Helem, ako govorimo o slobodnom muškarcu, sve se kao i obično svodi na krešendo. Vako ili nako, kako god te kasificira, to ti ne gine, jer to mu je uopšte razlog, zbog kojeg se baca oko tebe, pa tako da se i te neke vještine moraju malko znati :hihi
Ako si zgodna, nisi lutka u izlogu, pa da te treba samo gledati, mada, ima i takvih žena koje to misle, ali ima i muškaraca koji doslovno primjenjuju onu mudru mušku izreku "kita kara sve redom", pa krešu i lutke :plavi

Btw, ne valja ti Leo, ne valja ni Belmondo, pa de, isturi nam sliku nekog zgodnog frajera, da vidimo o čemu uopšte govorimo. Već smo napisali stranice postova, a pojma nemamo šta ti zapravo hoćeš, tačnije, koji je ružan a koji nije. Deder.
Ta tvoja izreka da K*** kara sve redom je vasa immagianrna stvarnost, jer nema posebene mudrosti. Mnogi bi K**** mnoge zene koje nisu nikad ni imali,li nece nikad ni imati. :kafa
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9486 times
Been thanked: 11229 times

Post by Krokodil Behko » 01 Aug 2016, 00:59

Ono baš studiozan odgovor. Konstatujem da smo napravili novi iskorak u diskusiji :ok
Šta bi za sliku, tvoju ili tog nekog "zgodnog", po tvom viđenju?

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 01 Aug 2016, 00:59

Rockefeller wrote:
statebriga wrote:Imamo niz tema o zenama,narocito lijepim zenama,pa se sjetih da otvorimo temu o izgledu muskaraca, ali sam obuhvatila lijepe i ruzne muskarce,jer nema potrebe otvarati dvije teme.

Kako ruzni muskarci reaguju na kompeticiju lijepih muskaraca? malome vise interesuje ta interna kompeticija medju muskarcima!

Ima i zena koje vole ruznjake,to nije narocita novost,ali svako voli nesto sto je lijepo!

Tema nije diksrimminacija fizickog izgleda,ali jeste o tretiranju istog. :kafa
Imam jednu izreku i jedan citat koji bih htio podijelit sa tobom. Prvo izreka, a kaže: moraš prvo znat sam sebe cijeniti, da bi te cijenili i drugi. A drugo je citat Alberta Einsteina gdje kaže: "prvo moraš naučiti pravila igre a onda igrati bolje od ostalih." :hihi
Pa ako je tema o izgled,zasto bi respekt bio iksljucen?

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 01 Aug 2016, 01:01

Krokodil Behko wrote:Ono baš studiozan odgovor. Konstatujem da smo napravili novi iskorak u diskusiji :ok
Slika nije bitna,jer ovdje sve zene lijepo napisase da im izgled nije primaran. :hihi

Vi,muskraci,se niste previse izjasnili za unnutarnju ljepotu zene. :kafa

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 01 Aug 2016, 08:40

statebriga wrote:Ta tvoja izreka da K*** kara sve redom je vasa immagianrna stvarnost, jer nema posebene mudrosti. Mnogi bi K**** mnoge zene koje nisu nikad ni imali,li nece nikad ni imati. :kafa
Istina. Masta moze svasta. :ok
statebriga wrote:Slika nije bitna,jer ovdje sve zene lijepo napisase da im izgled nije primaran. :hihi

Svi mi volimo vidjeti lijepu osobu, to je u ljudskoj prirodi. Vecina nas je napisala da to nije dovoljno, samo to. Dakle ako je jedan jako zgodan ali bez nekih karakternih vrlina, a drugi jako cestit i prosjecnog izgleda, zar se i ti ne bi odlucila za ovog drugog? Sta ces od ljepotana s kojim ti nece biti dobro, koji ce te varati i s kojim neces biti sretna? Ako se sve poklopi, svaka cast, good luck.

Tacno je da se nisu izjasnili o unutarnjoj ljepoti zene, mnogi muskarci si zele tzv. cijeli paket - da je lijepa, zgodna, a uz to postena i da je pritom dobra domacica. To je gotovo univerzalno pravilo, bez obzira na to kakvi su oni. Kvaka je u tome sto zene biraju ma sta oni pricali o tome.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 01 Aug 2016, 09:57

statebriga wrote:
Krokodil Behko wrote:Ono baš studiozan odgovor. Konstatujem da smo napravili novi iskorak u diskusiji :ok
Slika nije bitna,jer ovdje sve zene lijepo napisase da im izgled nije primaran. :hihi

To ćemo se na temi drugačije tematike... Dakle daj nam dočaraj lijepog muškarca (vs ružnog)
Ipak je to tema :cudi
I sasvim je očekivano da ćete sve napisati, da je ono iznutra najbitnije.... Koliko ima prilike netko ružan i predočiti vam svoje kvalitete?
Svi nosimo osjećaj za estetiku i u prirodi nam je da volimo lijepo... Ostalo je trućanje.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 01 Aug 2016, 09:59

...sve se svodi na onu svaki cigo svoga konja fali...zgodni podrzavaju vaznost a.mane zgodni traze.kompezaciju u drugim kvalitetama :zubi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 01 Aug 2016, 10:02

dr laganini wrote:...sve se svodi na onu svaki cigo svoga konja fali...zgodni podrzavaju vaznost a.mane zgodni traze.kompezaciju u drugim kvalitetama :zubi
Moglo bi bit'

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9784 times
Been thanked: 16436 times

Post by spacebound » 01 Aug 2016, 10:43

Haj'mo to ovako postavit.
Upoznam lijepog muskarca(meni lijep ne znaci svima lijep), kliknem na prvu, dubljim upoznavanjem uocim puno osobina koje mi ne gode.Sta se desi vremenom?Vise ne vidim tu ljepotu, nije bitna, ustvari kad imam potpunu sliku postaje sve manje lijep, Pobjedjuje ono sto je unutra.Ne treba mi da ga kroz grad vodam za ruku da mi druge zene zavide, vec da imam srodnu dusu koja me razumije i s kojom mogu o svemu razgovarat, Pred kojom mogu biti ja sa svim manama i slabostima
Druga situacija.
Posao, drustvo, komsiluk(ovo zbog toga sto kazete da ruznom muskarcu ne bi dale sansu za upoznavanje) me zblizi sa ruznjikavim muskarcem, svaki dan pijemo kafu skupa, razgovaramo, prepoznam u njemu prave kvalitete, duhovit je, sarmantan.Njegova vanjstina postat ce mi nebitna, jer opet ce prevagnuti ono sto je u covjeku.I tada on postaje najljepsi covjek na svijetu, jer vrline ga takvim cine.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 01 Aug 2016, 10:55

I ja mislim, da bi tako trebalo biti :ok

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 01 Aug 2016, 13:49

Lavlje_srce wrote:
statebriga wrote:Ta tvoja izreka da K*** kara sve redom je vasa immagianrna stvarnost, jer nema posebene mudrosti. Mnogi bi K**** mnoge zene koje nisu nikad ni imali,li nece nikad ni imati. :kafa
Istina. Masta moze svasta. :ok
statebriga wrote:Slika nije bitna,jer ovdje sve zene lijepo napisase da im izgled nije primaran. :hihi

Svi mi volimo vidjeti lijepu osobu, to je u ljudskoj prirodi. Vecina nas je napisala da to nije dovoljno, samo to. Dakle ako je jedan jako zgodan ali bez nekih karakternih vrlina, a drugi jako cestit i prosjecnog izgleda, zar se i ti ne bi odlucila za ovog drugog? Sta ces od ljepotana s kojim ti nece biti dobro, koji ce te varati i s kojim neces biti sretna? Ako se sve poklopi, svaka cast, good luck.

Tacno je da se nisu izjasnili o unutarnjoj ljepoti zene, mnogi muskarci si zele tzv. cijeli paket - da je lijepa, zgodna, a uz to postena i da je pritom dobra domacica. To je gotovo univerzalno pravilo, bez obzira na to kakvi su oni. Kvaka je u tome sto zene biraju ma sta oni pricali o tome.
Lavlje srce,ja ne vjerujem u istrziavanja i price,kako su muskarci iskljucivo vizuelni tipovi i traze cijeli paket.Ali to nije iskljucivo istina za mauksrace,jer zene takodjer traze najbolju kombinaciju istog paketa.
Pa lijepo sma napisala,ljepotan me iskljucivo privlace,sa ruznim a finim muskarcem mogu biti frendica. :D
Last edited by Venera on 01 Aug 2016, 13:52, edited 1 time in total.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 01 Aug 2016, 13:51

storm wrote:
statebriga wrote:

To ćemo se na temi drugačije tematike... Dakle daj nam dočaraj lijepog muškarca (vs ružnog)
I sasvim je očekivano da ćete sve napisati, da je ono iznutra najbitnije.... Koliko ima prilike netko ružan i predočiti vam svoje kvalitete?
Svi nosimo osjećaj za estetiku i u prirodi nam je da volimo lijepo... Ostalo je trućanje.
Sve je bitno

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal » 01 Aug 2016, 13:53

hocel vise lijep muskarac il ruzaaan
🐽

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 01 Aug 2016, 14:09

statebriga wrote:
storm wrote:
statebriga wrote:

Sve je bitno
Sve je bitno... Jako točno :ok
Ali uvijek ono prvo... Nešto je uvijek prvo :cudi

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 01 Aug 2016, 14:12

storm wrote: Sve je bitno... Jako točno :ok
Kod mene nema prvo drugo trece. Jednostavno sam rekla, ne moze me privuci ruzan muskaraca sa finim karakternim osobinama i sklopom licnosti,jer nema fizicke privlacnosti. :kafa

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 01 Aug 2016, 14:14

..ko mene zena..moze i da nije ljepotica al.ako.nema.sexipil mrtva je za mene..

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 195 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 01 Aug 2016, 14:19

statebriga wrote:
Kod mene nema prvo drugo trece. Jednostavno sam rekla, ne moze me privuci ruzan muskaraca sa finim karakternim osobinama i sklopom licnosti,jer nema fizicke privlacnosti. :kafa
Pa nitko nece bit s nekim tko mu/joj je ruzan, to je sasvim normalno :oo
somehow I manage

Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera » 01 Aug 2016, 14:49

gospođa Brams wrote:
statebriga wrote:
Pa nitko nece bit s nekim tko mu/joj je ruzan, to je sasvim normalno :oo
pa sto pisete da je vaznija unutarnja ljepota od fizickog izgleda :kafa

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 195 times
Been thanked: 842 times

Post by gospođa Brams » 01 Aug 2016, 15:09

Pa to sto je nekome u konacnici vaznije ono sto je "unutra", ne znaci da je izgled nebitan. Osobnost je ono sto ce te zadrzati, i moras u konacnici zivjeti s necijom osobnoscu, neces partnera samo gledat, i normalno je da ces za dugorocnu vezu ipak gledati kakav je netko kao osoba i htjet ces da te i njegova/njezina osobnost privuce. No, neces sigurno biti s nekime tko te seksualno ne privlaci, to svakako ne dolazi u obzir, osim ako ste oboje aseksualne osobe
Uglavnom, zelis si nekoga tko te privlaci na sve nacine, u konacnici svi govorimo istu stvar. Samo sto je seksualna privlacnost nesto kompleksno i ne mora se svoditi nuzno samo na neciju vanjstinu
somehow I manage

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 01 Aug 2016, 15:40

Po cijim kriterijima je neko lijep vise,neko manje? To je li ja kad tako smatram to bi trebalo biti amin. Ili šta? :rol

Volite li svi isti puding? Sladoled? Piće? Iste filmove? Istu odjeću? Iste knjige? Isto se rekreirate?

Zasto bi nam bilo sta bilo jednako fino? Je li moramo gledati svijet ocima stada? (kazu da se hodajuci za stadom najlakse ugazi u govno)

Jednom behko spomenu da mu je cokolada poslastica za nemastovite. Ja isto smatram.

Niko ga nije nazvao lazovom jer je rekao da voli lokume. Zasto se naziva lazovom neko ko kaze da mu je stupidna spika antiafrodizijak?

Zar zato sto se ne slaze s nama? Sta ocekujete pronaci na forumu? Izgubljenog jednojajcanog blizanca?

Jesam li ja u 1% onih na forumu sto im je recimo Halit Ergenc iliti Sulejman ljepsi od Ezela? Jesam. Je li me briga sto je vecini ljepsi ezel? Nije me briga.

Meni za magnetizam treba zraciti jos necim. Neko to prepozna,neko ne. Dzaba je.

A vama ako je iskljucivi i jedan jedini uvjet za vezu izgled-pa blago vama onda. Uzmite si eto muteveliju,ulozite 2-3 hiljade u njega i nabildajte ga i sredite tako da bude najzgodniji na forumu.

I onda se narajcajte njegovim krasnim mudrostima...............sretno....... :kafa
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”