Po cijim kriterijima je neko lijep vise,neko manje? To je li ja kad tako smatram to bi trebalo biti amin. Ili šta?
Volite li svi isti puding? Sladoled? Piće? Iste filmove? Istu odjeću? Iste knjige? Isto se rekreirate?
Zasto bi nam bilo sta bilo jednako fino? Je li moramo gledati svijet ocima stada? (kazu da se hodajuci za stadom najlakse ugazi u govno)
Jednom behko spomenu da mu je cokolada poslastica za nemastovite. Ja isto smatram.
Niko ga nije nazvao lazovom jer je rekao da voli lokume. Zasto se naziva lazovom neko ko kaze da mu je stupidna spika antiafrodizijak?
Zar zato sto se ne slaze s nama? Sta ocekujete pronaci na forumu? Izgubljenog jednojajcanog blizanca?
Jesam li ja u 1% onih na forumu sto im je recimo Halit Ergenc iliti Sulejman ljepsi od Ezela? Jesam. Je li me briga sto je vecini ljepsi ezel? Nije me briga.
Meni za magnetizam treba zraciti jos necim. Neko to prepozna,neko ne. Dzaba je.
A vama ako je iskljucivi i jedan jedini uvjet za vezu izgled-pa blago vama onda. Uzmite si eto muteveliju,ulozite 2-3 hiljade u njega i nabildajte ga i sredite tako da bude najzgodniji na forumu.
I onda se narajcajte njegovim krasnim mudrostima...............sretno.......

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.