Ne pWetjeWujSalahuddin wrote:Heidi wrote:Jao, uspjecu da promijenis politicke stavove![]()
Zensko je moc. Nije vam lako.
Kraljice, samo ne trazi da opovrgnem Njega, a politika...postacu Seseljevac ko budes htjela.

Moderator: Krokodil Behko
Ne pWetjeWujSalahuddin wrote:Heidi wrote:Jao, uspjecu da promijenis politicke stavove![]()
Zensko je moc. Nije vam lako.
Kraljice, samo ne trazi da opovrgnem Njega, a politika...postacu Seseljevac ko budes htjela.
Salahuddin aga, pa ima ovdje još muškadije, ostav' deR i njima koju hanumu.Salahuddin wrote:Heidi wrote:Na koljenima, laktovima, kaziprst desne ruke, lijevoj obrvi, vratuSve bi to nestalo!
Danas je to cool, danas je to in. Današnje momke to uzbuđuje, samo da se ti oporaviš što više pa ćeš vidjeti kako će ti momci stalno ljubiti te ožiljke. Ja znam da ja bi ko što znam da nikada neću jer neće biti prilike a i pitanje je bil mi dala kad bi i bilo prilike.IM_ex wrote:Da dopunim ... Imam novonastale oziljke od op. ne pitaj kolko ih jeBogu hvala pa su na mjestu gdje ih ne mogu vidjeti
Ciklama wrote:Na dnu leđa, izgleda kao operacija, produkt pada na nekakvu drvenu gajbu.
Na ruci 2 cm razrela nožem polajući orah.
Na čelu, tačnije područje obrva (nedostaje obrva, a akd ih podignem ožiljak dođe do izržaja).
Po koljenima i nogama, od rolanja niz čaršiju, za čudo, od bicikla nemam uspomena.
e jesam budala što tada ne napisah po čemu ga pamtim, jer sad ni njega ne pamtimBla wrote: 06 Oct 2013, 00:28 --- sjec ---
Koljena puna ožiljaka iz djetinjstva, al' se slabo primijete i samo jedan od njih pamtim.
--- sjec ---
Jos te trosjede sa metalnim sipkama smo i mi imali kad sam bila dijete.Cvrle wrote: 30 Oct 2017, 22:53 Jedan oziljak ispod koljena... Kad sam bila klinka ujutro raspremala sobu, bio razvucen trosjed sa metalnim sipkama, te sam spremala posteljinu, ali cula vani raju i pozurila da im se javim. Propadne mi noga izmedju trosjeda i dvosjeda, te na sipku razderem potkoljenicu.
Drugi na oba koljena, '90-te godine imala s babom saobracajku, koljenima razbila kasetu ispred suvozackog sjedista, sjedila sam naprijed.
Treci je podsjetnik na ratnu '93-cu, geler u koljeno.
Cetvrti je od CR.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests