Žuta štampa!

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times
Status: Offline

Re: Lažni šeik u NEUMU

Post by Zagorka » 18 Jul 2012, 23:14

Sheval wrote:Imam ja jednog poznanika,koji je šmugno odovde,iz zatvora.
Nikad mi ne vrati košulju što sam mu posudio i 20 maraka. :)
U Monte Carlu je sad,zgrće ogromnu lovu.
Kad su neke celebrity zabave,napuca se kao zvijer,replika Rolex zlatnog sata,isto tako neka replika odjela,nekog poznatog dizajnera,iznajmi auto i upada.
Upada u neke šeme,upoznaje utjecajne i bogate ljude lažno se predstavljajući.
Nekad je doktor,nekad radi za NASA-u,nekad je kolekcionar satova.
Ima 2 razreda osnovne škole.I ima brdo para.
nevjerovatno :plavi .....ima takvih ljudi...nikad nisam srela ni jednog,ne znam na srecu ili na zalost :hm
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9273 times
Been thanked: 11025 times
Status: Online

Re: Lažni šeik u NEUMU

Post by Krokodil Behko » 19 Jul 2012, 20:38

Postaje zanimljivo :D

Silvija Luks-Kalođera od lažnog šeika tražila novac

Najava tužbe

Nakon ispitivanja iz koje je loze i kada je čula da je on direktor velike naftne kompanije i rudnika zlata, Luks-Kalođera pitala ga je da li bi bio voljan platiti avionski prijevoz i troškove smještaja i boravka u Abu Dabiju kompozitora i dirigenta Đele Jusića i "Sarajevske filharmonije", ali i platiti nekoliko stotina hiljada eura honorara za Jusića.

Nakon što je Dijab objavio ovu priču u svom listu, reagirala je i Silvija Luks-Kalođera, ističući da je priča o lažnom šeiku bila smiješna, jer ga je prozrela za 30 sekundi. U izjavi za Index.hr ona je rekla da je s njim razgovarala samo kako bi saznala ko se krije iza lika šeika. Najavila je i tužbu, jer su korištene njene fotografije i blati njeno ime.

- Pravo je pitanje ko je dopustio da lažni šeik, što je meni odmah bilo jasno, jer je sasvim pogrešno zamotao oko sebe njihovu odjeću, dođe na terasu i stoji uz sami državni vrh - pitala se Luks-Kalođera.

Sačuvani SMS-ovi

Dijab joj je blagovremeno odgovorio, ističući da je od 10. jula do dana objavljivanja teksta u novinama stalno zvala, a dva dana nakon njihovog susreta poslala nekoliko SMS-ova koje je sačuvao, a u kojima traži sastanak i očekuje poziv, e-mail ili e-mail direktora njegove kompanije.

- Usput, nije nevažno - Silvija je došla do mene, a ne ja do nje. Nisam se nikome nabacivao, samo sam šetao među ljudima i posmatrao - rekao je on te je dodao da mu Silvija nije dala da dođe do riječi nego je govorila o svom projektu i raspitivala se za njegove poslove.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Bosanka Sabina Began nosi dijete Silvija Berluskonija?

Post by Krokodil Behko » 24 Aug 2012, 14:56

Image

Njemačka starleta bosanskog porijekla Sabina Began, prozvana "Queen bee" zbog toga što je organizovala orgije bivšeg italijanskog premijera Silvia Berlusconija, izjavila je danas u intervjuu novinama "Fato kvotidijano" da je trudna sa njim.

Ona je na pitanje da prokomentariše glasine da bi Berlusconi mogao biti otac njene bebe odgovorila: "Jednostavno je, spavala sam samo sa njim".

Beganova je poreklom iz BiH i njeno pravo prezime je Beganović.

Berlusconi (75) nije komentarisao ovu tvrdnju, a Beganova (38) nije htjela da kaže kakva je bila njegova rekacija, ali je dodala da je on trenutno "vrlo depresivan" i da jedva čeka da se vrati na političku scenu.

"Za njega je politika način da napuni baterije", rekla je ona.

Njeno ime se u italijanskoj štampi dovodi u vezu sa žurkama koje je Berlusconi pravio u svojim rezidencijama u Sardinji i Rimu, na kojima je veliki broj mladih žena izvodio striptiz, što je on lično zvao "burlesknim takmičenjima", navodi AFP.

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8713 times
Been thanked: 5478 times

Re: Bosanka Sabina Began nosi dijete Silvija Berluskonija?

Post by Mister No » 25 Aug 2012, 00:27

I nas Bosance svako živ jebe...
The Dark Side Of The Forum...

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant » 25 Aug 2012, 09:12

Mister No wrote:I nas Bosance svako živ jebe...
ko god stigne jarane. kad si vidio neki nas namirio holivudsku zvjezdu? nikad. do ministarki i precjednica valja doci.

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 27 Aug 2012, 21:02

Volim kada se neka objavljena vijest dovrši do kraja... Kada se nešto u štampi objavi, uvjek me "kopka" ishod ili rasplet događaja... :DD

Sabina preko noći "izgubila" Berlusconijevo dijete

Sabina Beganocić, djevojka porijeklom iz BiH, u posljednjem svom medijskom istupu tvrdi da je "izgubila dijete" čiji je otac, navodno, bio bivši italjanski premijer Silvio Berlusconi.

Poznata kao Sabina Began, djevojka je putem SMS poruke javila portalu "Dagospia" da je izgubila dijete "preko noći".

U prijašnjim izjavama za italijanske medije tvrdila je da je sigurna kako je dijete Berlusconijevo "jer je samo spavala s njim".

Povodom Sabininih tvrdnji oglasio se i sam Berlusconi koji je rekao da je priča "pomalo ironična i da je tipična za ljeto".

Sabina je u svojim izjavama otišla još dalje tvrdeći da je bivši premijer Italije u krevetu "poput Supermena".

http://www.avaz.ba/globus/europa/sabina ... evo-dijete
[/i]
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)

Mister No
Has thanked: 8713 times
Been thanked: 5478 times

Post by Mister No » 27 Aug 2012, 21:56

silence wrote:Volim kada se neka objavljena vijest dovrši do kraja... Kada se nešto u štampi objavi, uvjek me "kopka" ishod ili rasplet događaja... :DD

Sabina preko noći "izgubila" Berlusconijevo dijete

Sabina Beganocić, djevojka porijeklom iz BiH, u posljednjem svom medijskom istupu tvrdi da je "izgubila dijete" čiji je otac, navodno, bio bivši italjanski premijer Silvio Berlusconi.

Poznata kao Sabina Began, djevojka je putem SMS poruke javila portalu "Dagospia" da je izgubila dijete "preko noći".

U prijašnjim izjavama za italijanske medije tvrdila je da je sigurna kako je dijete Berlusconijevo "jer je samo spavala s njim".

Povodom Sabininih tvrdnji oglasio se i sam Berlusconi koji je rekao da je priča "pomalo ironična i da je tipična za ljeto".

Sabina je u svojim izjavama otišla još dalje tvrdeći da je bivši premijer Italije u krevetu "poput Supermena".

http://www.avaz.ba/globus/europa/sabina ... evo-dijete
[/i]

Pa nista, nek je jebe Silvio ponovo.
The Dark Side Of The Forum...

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 28 Aug 2012, 11:26

kad jbe neki seljak onda je kurva,kad jbe poznat coek onda je starleta,to visa matematika za mene :hm

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 28 Aug 2012, 12:06

:grana

Ja sam se prvo zapitala koliko su njeni navodi istiniti.... :grana
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Žuta štampa!

Post by Krokodil Behko » 28 Oct 2012, 12:39

EMISIJA O BH. I REGIONALNOJ ESTRADI NA HAYAT TV-U: Hana Hadžiavdagić postaje voditeljica 'Hayat Production Showa'?

Image

Kako saznaje taboid Expreess, Hana Hadžiavdagić će se i dalje, bez obzira na angažman Hayat TV, pojavljivati i u programu Nov@ TV gdje priprema priloge za emisiju 'Red Carpet'

Naime, ova mlada Sarajka će, pored Mirze Vranj, biti jedna od voditeljica emisije „Hayat Production Show“.

U prvoj narednoj emisiji Vranj i Hadžiavdagić ugostit će nekoliko poznatih estradnih imena naše i hrvatske scene. Među gostima naredne emisije je i Jelena Rozga, popularna Splićanka koja će 9. novembra u sarajevskoj Skenderiji održati svoj koncert.

Inače, za Hanu se još prije nekoliko mjeseci pričalo da će biti jedna od voditeljica Hayat TV. Kada je to objavljeno iz te kuće su nekirali takve navode. Ispostavilo se ipak da gdje ima dima ima i vatre.

Kako saznaje Express, Hana će se i dalje, bez obzira na angažman Hayat TV, pojavljivati i u programu Nov@ TV gdje priprema priloge za emisiju „Red Carpet“.

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant » 29 Oct 2012, 06:48

ugradjujem silikone.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 29 Oct 2012, 08:56

Zapravo to je uljepšani članak. U jednom drugom članku piše, da je bila veoma
poduzetna na Novoj TV. Niko joj nije mogao doći u emisiju a da joj nije platio.
Isto to i za restorane koji su htjeli da se i kod njih snima nešto. Svi su joj morali
platiti za učešće :D

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7522 times
Been thanked: 17618 times

VIDOVITA VESNA ZA MAGAZIN 'EXPRESS' OTKRIVA:

Post by Maja » 14 Dec 2012, 10:48

U 2013. Amra će ostaviti Džeku, Merlin će postati dedo, Selmin brak će pući, ali će Bosna ostati cjelovita

Image

Vesnina proročanstva se gotovo uvijek ostvare, a ona skromna kakva jeste, ne želi puno pričati o svojim "pogođenim" vizijama. Samo kaže da sve, ako bude potrebe, može potkrijepiti čvrstim dokazima i pisanim materijalima.

U posljednje vrijeme telefoni njene agencije su naprosto prebukirani pozivima. Razlog je, kaže nam ona, taj što se ljudi plaše smaka svijeta te žele da im ona da, bar neku riječ, utjehe.

- Mnogo ljudi me zove i plaše se pa me pitaju da li će biti smaka svijeta 21 decembra ove godine, jer su Maye, stari drevni narod južne Amerike, predvidjeli u nekim spisima da bi 21 decembra ove godine bio smak svijeta pa ljudi dižu kredite misleći da ih neće morati vraćati. Eh, moram da ih razočaram jer su to sve gluposti i budalaštine jer smaka svijeta neće biti. Vidimo se svakako 22 decembra - kroz šalu je počela priču proročica Vesna te iskoristila priliku da nam ponešto kaže o sudbini popularnih estradnih ličnosti, ali i o situaciji u našoj zemlji u 2013. godini.

Što se tiče sportskih uspjeha, Vesna vidi neku borbu za polufiunale jedne naše reprezentacije, no ne želi reći o kome je riječ, kako nam je pojasnila, da se ovi ne bi opustili.

- Amra Silajdžić nikako nije za Edina Džeku. Jer i ako dođe do braka sa Džekom, ona će ga ostaviti. Po mom proročanstvu Džeko više voli Amru, nego ona njega. Ja imam pravo kao vizionarka to da kažem. Amra je sa Džekom samo zato što je on naš bosanski dijamant. U svakom slučaju, on je veća zvijezda. Sada bi njoj možda sujeta proradila, a ja, iskrena da budem, znam da se Amra pojavila u nekom spotu i to je sve što znam o njoj. No, stoji da je lijepa i zgodna. Ali, Edin se iskreno zaljubio. Inače, kod fudbalera biće svašta, vanbračne djece, ženidbe, rastave... Jedan poznati fudbaler će se rastaviti sljedeće godine - dodala je atraktivna Vesna.

Apeluje na sve pjevačice da u 2013. godini obrate pažnju u vožnji automobilom, jer vidi da će jedna pjevačica imati teži udes.

- Što se tiče Selme Bajrami, na prelazu 2013. na 2014. godinu vidim da će joj se neko umiješati u brak i tu je pitanje da li će ostati s Mujom u braku. Ona je dobra umjetnica, Mujo divan momak i uistinu se vole i bilo bi šteta da to neko prekine. Zato Selma, obrati pažnju na zlobnike koji će pokušati da ti rasture brak, čak i preko familije tvog muža, jer ti si rak u horoskopu i navikla si se da se uvijek boriš s nečim - poručila je Selmi poznata proročica te dodala kako iskreno ne vidi da će Seka Aleksić postati majka.

Još poodavno je Vesna kazala kako je Halid Bešlić u Semizovcu kupio zemlju koja vuče neko prokletstvo.

- Mislim da je ona bila inicijator te nesreće koja se njemu desila i koliko se meni čini ni posao mu ne ide dobro. I sve se to obistinilo jer sam to prorekla prije svih tih zbivanja. A što se tiče hita, naravno da će ga opet imati jer Halid je, po meni, najveća zvijezda u BiH.

S obzirom na to da je vaga u horoskopu, a vagama je broj 13 nesretan broj, Lepoj Breni vidi da 2013. godina nije dobra za nju.

- Boba Živojinović će biti udovac, naravno ne mislim da će se to desiti 2013 godine.

Hari Varešanović je, kaže, najbolji vokal, uz svo dužno poštovanje svima.

- Ali, Dinu Merlina više volim od Harija, i kao čovjeka i kao osobu koja pozitivnije zrači. Moram iskreno reći jer imam izoštreno čulo, a i dobar sluh za muziku Hari je definitivno najbolji vokal i njemu stoji u sudbini da pobijedi na Eurosongu i da dovede Eurosong u Sarajevo. Jedino to on može. Ne mislim naravno na 2013. godinu, mislim da je u pitanju njegov treći pokušaj.

I za kraj, kaže Vesna, Bosna će ostati cjelovita.

- Ljudi bi trebalo da se sastaju, a ne razjedinjuju. Srbi, da su pametni, će uvijek ostati u BiH jer Bosna je majka, njihova matična država, a ne Srbija. Jer Srbija, kada bi se RS otcijepio od Bosne samo bi bili slijepo crijevo Beograda koji bi sve crpio iz Banja Luke, a onda bi ovi tražili otcjepljenje i od Republike Srbije. Bolje im je tu gdje jesu - podijelila je svoje vizije s nama čuvena proročica Vesna.

Šabanu prijeti srčani udar

Šaban Šaulić treba da obrati pažnju na neki srčani ili moždani udar. U ovoj godini vidim mu velikih problema sa zdravljem, kako njemu tako i njegovom bratu od tetke Hasanu Dudiću. Šaban će imati problema i sa sinom i njegovom budućom ženom.

Merlin će postati dedo

Dino Merlin bi uskoro trebao postati deda. To znači da će jedno njegovo dijete uskoro stupiti u brak. Pa, Dino, spremaj svadbu!

Blizanac preuzima vlast

- Po mojim vizijama 2013. godina bit će, u svakom slučaju, godina promjena u BiH. Poslije lošeg mora doći dobro, a najgora je bila ova 2012. godina. Vidim čovjeka koji je blizanac u horoskopu i koji će izazvati senzaciju. Taj čovjek na sljedećim izborima dobija vlast. Neću reći o kome se radi, ali kada se to desi znaćemo o kome se radi. Reći ću samo da je čovjek blizanac u horoskopu i ništa drugo.

Bahra
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 3 times

Re: VIDOVITA VESNA ZA MAGAZIN 'EXPRESS' OTKRIVA:

Post by Bahra » 14 Dec 2012, 11:23

I sve ovo "prorece" bivsa striptizeta...u majko milosna :lupa
zbog ovakvih stvari dodje mi da krizam dane do 21.12 :ooo
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 14 Dec 2012, 11:33

Šta ima predviđati,kad su predviđanja da će nas nestati :ooo

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7522 times
Been thanked: 17618 times

Post by Maja » 14 Dec 2012, 11:38

Zagorka wrote:Šta ima predviđati,kad su predviđanja da će nas nestati :ooo
Pa rekla je da neće biti smaka :oo
Baš ćemo vidjeti šta će joj se ostvariti.

A istina je ta da će Šabanu iznenada početi rasti kosa, Halid će pokrenuti novi biznis- proizvodnja rakije od banana, Hari će opet ići na Eurosong i završiti drugi, Selma će promijeniti ime u Fata kako bi bila kompatibilnija s Mujom, Džeko će nabaviti neku kremu pomoću koje će očistiti ten i tad će se Amra po drugi put zaljubiti u njega, Merlin će otići na hadž, a Brena će završiti u bolnici zbog neuspjelog zatezanja lica.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 14 Dec 2012, 11:56

Maja wrote:

A istina je ta da će Šabanu iznenada početi rasti kosa, Halid će pokrenuti novi biznis- proizvodnja rakije od banana, Hari će opet ići na Eurosong i završiti drugi, Selma će promijeniti ime u Fata kako bi bila kompatibilnija s Mujom, Džeko će nabaviti neku kremu pomoću koje će očistiti ten i tad će se Amra po drugi put zaljubiti u njega, Merlin će otići na hadž, a Brena će završiti u bolnici zbog neuspjelog zatezanja lica.
:plavi
vraćaj nick :cool
p.s.Vesna rekla nema smaka,sad planeta može odahnuti :oo

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 14 Dec 2012, 12:24

Zagorka wrote:
Maja wrote:

:plavi
vraćaj nick :cool
p.s.Vesna rekla nema smaka,sad planeta može odahnuti :oo

aaahahaha :plavi
Zaista je teško odgonetnuti da neće biti tog smaka.

Majo vraćaj taj nick već jednom. Ali možda si fulila oko Šabana. Zar kosa može
ponovo rasti? Nisam ništa čitao o tome :cudi

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14192 times
Been thanked: 9782 times

Post by Julia-Klara » 14 Dec 2012, 12:41

vala Majo :oklagija hajmo, vracaj nick!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Definitivno se raspada brak Šeherzade i Onura

Post by Krokodil Behko » 14 Dec 2012, 16:25

Image

Nakon što je nedavno objavljena informacija da je njihov brak u krizi zbog Halitovog flerta s kolegicom Canse Dere, popularni par se nije oglašavao, izuzev kratke izjave Bergüzar, koja je medijima priopćila ‘da je takve priče uveseljavaju’.

Iako neki mediji objavljuju kako je Halitu Bergüzar sve oprostila te da su daleko su od razvoda, šuška se da Berguzar puna kapa nesigurnosti te da je samo pitanje vremena kad će se najpopularniji par Turske razvesti.

Tome ide u prilog i ispadi na setu koje Berguzar često priređuje.

Nakon što je njen suprug postao glavna zvijezda ‘Sulejmana Veličanstvenog’ Bergüzar ima problema s tim što se na snimanju svakodnevno ljubi s glumicom Meryem Uzerli, a prije nekoliko mjeseci su se turski mediji raspisali da će se zbog ljubomore i rastati.

Navodno je nedavno Bergüzar prekinula snimanje serije ‘Sulejman Veličanstveni’ jer nije mogla podnijeti strasne poljupce koje je njen muž razmjenjivao s glumicom Meryem Uzerli.

‘Upala je na set i povukla Meryem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je psovati i čupati je. Uzerli je vrištala, a Halit je urlao na svoju ženu, pokušavajući ih razdvojiti. Navodno poznati turski glumac ne želi više tolerirati ljubomorne ispade supruge. U studiju je nastao kaos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita redatelj nije naglavačke izbacio Bergüzar’, rekao je za Haberler izvor koji se našao na licu mjesta.

Supruga glumca je plakala dok ju je on držao za ramena i bijesno joj se unosio u lice. S druge strane, Meryem je bila u šoku i nije progovarala. Tako je Korel po treći put prekinula snimanje.

To je potvrdila i sama Meryem.
‘Njegova je supruga ljubomorna i bilo je neugodnih situacija na setu.’

Čini se da njihova bajka poprima oblike nekog trilera, jer Korel ne može podnijeti svog supruga u naručju druge, a čini se da je i Halitu prekipjelo.

Post Reply

Return to “Mediji”