IZBORI - smijem se, a plakao bih
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Re: IZBORI - smijem se, a plakao bih
Gdje se moze pogledati? Na ftv-a haman pa riknula. Nikad očitat video.
Svi mi se morete obratit
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7628 times
- Been thanked: 17983 times
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1198 times
- Been thanked: 3757 times
Aaaj Denise profesore, u dva dana dva pucanja u koljena. 
A Bake ge spika isto ko pijani Rus.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2637 times
- Been thanked: 8126 times
Bingo druze fuade.Fuddo wrote: 22 Sep 2022, 20:24Ja mislio, trebalo bi se ponuditi nesto konkretno, neka ideja, plan, stagod, a ne raditi isto sto i oni protiv kojih se kao boris, tj. naprdjivat bezveze o nicemu.Duminjo wrote: 22 Sep 2022, 20:07 Da bi se zeleni pobijedili, moraju im se pokazati muda, mora se ici glavom u krampon i djonom u koljeno.
Finom pricom, koju nedovoljan broj ljudi cuje, ostace uvijek opozicija.
Nema tu spasa, to je propalo.
Masa mali buducih svaba.l ceka u redu.
Dovoljno mi je kad pogledam slike sa nekog predizbornog skupa, sve staro i kljakavo, pola ih ne cuje sta onaj drobi, sam pljescu i vicu aaaaa, jest jest
Izlaznost nam je manja od 50% i upravo si opiso pola glasacke masinerije.
Jel takvima stvarno treba predstavljati neke projekte?
Djon u koljeno je jedina dobitna. Sve ostalo je vec vidjeno i nije donijelo rezultata.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1198 times
- Been thanked: 3757 times
Yebem vas pesimistične i tebe i Fudu.Duminjo wrote: 23 Sep 2022, 00:03Bingo druze fuade.Fuddo wrote: 22 Sep 2022, 20:24
Ja mislio, trebalo bi se ponuditi nesto konkretno, neka ideja, plan, stagod, a ne raditi isto sto i oni protiv kojih se kao boris, tj. naprdjivat bezveze o nicemu.
Nema tu spasa, to je propalo.
Masa mali buducih svaba.l ceka u redu.
Dovoljno mi je kad pogledam slike sa nekog predizbornog skupa, sve staro i kljakavo, pola ih ne cuje sta onaj drobi, sam pljescu i vicu aaaaa, jest jest
Izlaznost nam je manja od 50% i upravo si opiso pola glasacke masinerije.
Jel takvima stvarno treba predstavljati neke projekte?
Djon u koljeno je jedina dobitna. Sve ostalo je vec vidjeno i nije donijelo rezultata.

Hajte kupajte se.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2637 times
- Been thanked: 8126 times
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
Djeca nam se smiju moj Reufe

"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9708 times
- Been thanked: 16309 times
Allahu dragi, ovo je toliko zalosno da je smijesno

Joj, dobro mi imamo drzavu ikako.
Ne volim Bakira na slici vidjeti, ali mi je ovaj Becirevic u dva klipa toliko odvratan postao da bih prije glas dala Bakiru nego njemu.
Sav je prepotentan, odvratan i na celu mu pise da je gad kojem je samo bitno da se uvali u fotelju, glupi narod ko jebe.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2244 times
- Been thanked: 5274 times
Onda se raja pita odakle vicevi o glupim bosnjamaspacebound wrote: 23 Sep 2022, 09:05Allahu dragi, ovo je toliko zalosno da je smijesno
Ne volim Bakira na slici vidjeti, ali mi je ovaj Becirevic u dva klipa toliko odvratan postao da bih prije glas dala Bakiru nego njemu.
Sav je prepotentan, odvratan i na celu mu pise da je gad kojem je samo bitno da se uvali u fotelju, glupi narod ko jebe.

Fuck you a friendly note to start the day
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2244 times
- Been thanked: 5274 times
Bake se pravi englezLaser wrote: 23 Sep 2022, 00:01 Aaaj Denise profesore, u dva dana dva pucanja u koljena.
Fuck you a friendly note to start the day
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Meni je cijela ova debata tako odvratna da ti opisati nemogu, čuj voditelj ispituje kandidate engleski, pa jebo majku ko je ovdje lud, cijelo vrijeme ja sam ovo, ti nisi ono, đe su ti uplatnice, vid mu glave, vid mu cipela, onaj treći nezna bil se smijao ili plakao, iskreno ja bih se odgulio smijati. Niko ni riječi da zucne o tome kako da se počne izlaziti iz ovog blata, NIKO..... Haman je nama (građanima) bitnije ima li Denis ili nema li BAke uplatnice, nego što ide zima k'o sablja, što cijene odoše u PM, a životni standard se strmopižđuje konstantno zadnje dvije decenije ....spacebound wrote: 23 Sep 2022, 09:05Allahu dragi, ovo je toliko zalosno da je smijesno
Nismo vala bolje ni zaslužili ....
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13791 times
- Been thanked: 22683 times
Ne znam sto se segacite bezze
Nije ovo Bake bas skroz lose izlaprdo
Razumljivo je, mada zvuci strasno
Nije ovo Bake bas skroz lose izlaprdo
Razumljivo je, mada zvuci strasno

Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21494 times
- Been thanked: 19499 times
Ko je Bećirević?spacebound wrote: 23 Sep 2022, 09:05 Ne volim Bakira na slici vidjeti, ali mi je ovaj Becirevic u dva klipa toliko odvratan postao da bih prije glas dala Bakiru nego njemu.

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9708 times
- Been thanked: 16309 times
Upravo!edo_79 wrote: 23 Sep 2022, 09:31Meni je cijela ova debata tako odvratna da ti opisati nemogu, čuj voditelj ispituje kandidate engleski, pa jebo majku ko je ovdje lud, cijelo vrijeme ja sam ovo, ti nisi ono, đe su ti uplatnice, vid mu glave, vid mu cipela, onaj treći nezna bil se smijao ili plakao, iskreno ja bih se odgulio smijati. Niko ni riječi da zucne o tome kako da se počne izlaziti iz ovog blata, NIKO..... Haman je nama (građanima) bitnije ima li Denis ili nema li BAke uplatnice, nego što ide zima k'o sablja, što cijene odoše u PM, a životni standard se strmopižđuje konstantno zadnje dvije decenije ....spacebound wrote: 23 Sep 2022, 09:05
Allahu dragi, ovo je toliko zalosno da je smijesno
Nismo vala bolje ni zaslužili ....
Moj tetakChan wrote: 23 Sep 2022, 09:58Ko je Bećirević?spacebound wrote: 23 Sep 2022, 09:05 Ne volim Bakira na slici vidjeti, ali mi je ovaj Becirevic u dva klipa toliko odvratan postao da bih prije glas dala Bakiru nego njemu.
Sav je prepotentan, odvratan i na celu mu pise da je gad kojem je samo bitno da se uvali u fotelju, glupi narod ko jebe.![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7628 times
- Been thanked: 17983 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24515 times
- Been thanked: 25020 times
Al da je pitao hajmo na ruskom Denis bi ubio ..
Mogu mislit kako je Mirsi bilo u studiju
Mogu mislit kako je Mirsi bilo u studiju

dream of spring...
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Mirso je bio u WTF?! fazonu .... Čovjek umal' CV nije izvadio, komta lik da je ovo intervju za pos'oironman wrote: 23 Sep 2022, 10:15 Al da je pitao hajmo na ruskom Denis bi ubio ..
Mogu mislit kako je Mirsi bilo u studiju![]()

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21494 times
- Been thanked: 19499 times
Bake samo hu ha Dodik, Čović, rat, huda majko, pa u jednom momentu od izgubljenosti pita šta je tema. Ubjedljivo najgora opcija kad se sve sabere i oduzme.
Profi je samo još trebala neka knjiga u ruci, jer je nastupio isto kao da se natječe za poziciju u nekom institutu. Pametan i načitan, ali mora izvršiti promjenu nastupa. Treba biti i otresit, malo dići ton i zagalamiti kad je nonsens s druge strane. Tanko.
Denis je pametan i dobro zna zakonske procedure i ustav, ali ne možeš ti štreberskim nastupom ubijediti većinu ljudi da glasaju za tebe. Uz to je bio najnervozniji od svih sinoć i na momente je djelovao kao bahati uvrijeđeni balavac. Zamišljam situaciju da sjedi u Predsjedništvu i nešto Cvijanovićki priča o nekom zakonu, procedurama i kako ih ne poštuju, a ona mu samo kaže obriši guzicu tim zakonom, kraj priče i opet radi šta hoće
Dakle, mrka kapa... al svejedno ću glasati za Denisa samo da Bake ne uđe u Predsjedništvo.
Profi je samo još trebala neka knjiga u ruci, jer je nastupio isto kao da se natječe za poziciju u nekom institutu. Pametan i načitan, ali mora izvršiti promjenu nastupa. Treba biti i otresit, malo dići ton i zagalamiti kad je nonsens s druge strane. Tanko.
Denis je pametan i dobro zna zakonske procedure i ustav, ali ne možeš ti štreberskim nastupom ubijediti većinu ljudi da glasaju za tebe. Uz to je bio najnervozniji od svih sinoć i na momente je djelovao kao bahati uvrijeđeni balavac. Zamišljam situaciju da sjedi u Predsjedništvu i nešto Cvijanovićki priča o nekom zakonu, procedurama i kako ih ne poštuju, a ona mu samo kaže obriši guzicu tim zakonom, kraj priče i opet radi šta hoće

Dakle, mrka kapa... al svejedno ću glasati za Denisa samo da Bake ne uđe u Predsjedništvo.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
i ja kad sam slušao ovaj engleski na tv, nisam razumio ali sad kad na videu, to je sve gramaticki potpuno ispravno, a naglasak je stvar prakse
s druge strane Denis, haman upola mladi od Baketa, nije u stanju da izgovori smislenu recenicu na engleskom i jos se otresa na voditelja
realno, ako bi isli bez subjektivnog stava, Bakir je ovdje samo dobio izlaskom na debatu
s druge strane Denis, haman upola mladi od Baketa, nije u stanju da izgovori smislenu recenicu na engleskom i jos se otresa na voditelja
realno, ako bi isli bez subjektivnog stava, Bakir je ovdje samo dobio izlaskom na debatu
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
Realno sva trojica su na dobitku jedino građani su pušiona ...carobnjak N wrote: 23 Sep 2022, 10:57 i ja kad sam slušao ovaj engleski na tv, nisam razumio ali sad kad na videu, to je sve gramaticki potpuno ispravno, a naglasak je stvar prakse