za saradnju il nesto slicno ako ima neko da me kontaktira ...al ozbiljno ljudi nemojte deca da zezate

Moderator: Krokodil Behko
Refik wrote:helou ljudi Novi sam na forumu izvinjavam se sto tu pisem,nadam se nece admini/moderatori da me kazne.... Hteo sam pitat treba mi neka pomoc od nekoga ko ima firmu u bosnu
za saradnju il nesto slicno ako ima neko da me kontaktira ...al ozbiljno ljudi nemojte deca da zezate
aaaaajojtebe...inasab wrote:Bezveze odgovor ali...
ne znam.
Ne bih imala ni testise ni zelje. Biti sebi sef ima svoje prednosti ali to zadaje i puno vise glavobolja.
Pasaga wrote:aaaaajojtebe...inasab wrote:Bezveze odgovor ali...
ne znam.
Ne bih imala ni testise ni zelje. Biti sebi sef ima svoje prednosti ali to zadaje i puno vise glavobolja.![]()
Nek covjek iznese sta ga konkretno interesuje....
I marketing je tu veoma bitan. BiH je tržište sa otprilike oko 3 i po miliona stanovnika. Cijena jednog klika/osobe je 0.01 cent. Da bi svi znali za tebe kao što znaju za pik.ba potrebno je investirati u marketing 35000 dolara što je po trenutnom kursu preko 50000 KM. Za te pare možeš da pokreneš i dobar "pravi" proizvođački biznis.Harii wrote:Mislim da je web biznis dobra opcija. Kad kazem Web biznis mislim na nesto tipa kao sto je pik.ba
U BiH ima jos puno puno mogucnosti za takvo nesto. Ulaganja su minimalna i kostaju te domene , hostinga i tvog rada ako znas, ili eventualno da platis nekog da ti uradi projekat.
Vladimir RUS wrote:I marketing je tu veoma bitan. BiH je tržište sa otprilike oko 3 i po miliona stanovnika. Cijena jednog klika/osobe je 0.01 cent. Da bi svi znali za tebe kao što znaju za pik.ba potrebno je investirati u marketing 35000 dolara što je po trenutnom kursu preko 50000 KM. Za te pare možeš da pokreneš i dobar "pravi" proizvođački biznis.Harii wrote:Mislim da je web biznis dobra opcija. Kad kazem Web biznis mislim na nesto tipa kao sto je pik.ba
U BiH ima jos puno puno mogucnosti za takvo nesto. Ulaganja su minimalna i kostaju te domene , hostinga i tvog rada ako znas, ili eventualno da platis nekog da ti uradi projekat.
Sve imamoJulia-Klara wrote:Ja imam ideju za koje mi je potrebno malo vise znanja o biljkama i njihovim ljekovitim svojstvima.
Zatim mi treba dobar medar, Sarino znanje kod spravljanja ljekovitog meda, mali poslovni prostor, i dobra reklama.
Prodavnica bi se zvala "Vjesticji kotao"![]()
BIlo bi tu biljcica, cajeva, mjesavina trava, maslinovog ulja sa travama, i tako tih stvarcica
![]()
mozemo valjda sanjati,ali nije ovo ni daleko od ostvarenja
Isto. Samo čekam legalizaciju jedne biljčice.Julia-Klara wrote:Ja imam ideju za koje mi je potrebno malo vise znanja o biljkama i njihovim ljekovitim svojstvima.
Zatim mi treba dobar medar, Sarino znanje kod spravljanja ljekovitog meda, mali poslovni prostor, i dobra reklama.
BIlo bi tu biljcica, cajeva, mjesavina trava, maslinovog ulja sa travama, i tako tih stvarcica
![]()
Valja meni sa Sarom malo ozbiljnije sjest pa zapisivat njene recepte , zna vjestica svastastorm wrote:Sve imamoJulia-Klara wrote:Ja imam ideju za koje mi je potrebno malo vise znanja o biljkama i njihovim ljekovitim svojstvima.
![]()
Pa i ovako će se ljudi vartiti prirodi i prirodnim preparatima.Julia-Klara wrote:ta biljka je najmanji problem![]()
mene ne zanima to, nego nesto drugo - povratak ljudi prirodi, cak i da je ucinak biljaka vezan samo za placebo
Možda početi sa udrugom prvo...sad ne znam kako je to u bih regulirano....ovdje si u početku free tih nekih davanja kao udruga...prodaješ članovima, uredno račun ali nema poreza....kad vidiš da je krenulo ideš sa firmom.Julia-Klara wrote:Valja meni sa Sarom malo ozbiljnije sjest pa zapisivat njene recepte , zna vjestica svastastorm wrote:Sve imamoJulia-Klara wrote:Ja imam ideju za koje mi je potrebno malo vise znanja o biljkama i njihovim ljekovitim svojstvima.
![]()
mozemo valjda sanjati,ali nije ovo ni daleko od ostvarenja![]()
I "vatrenu vodu" zna praviti, kaze moj otac da mu opasno pomaze kod reume...
Samo ne znam kako bi se to sve oporezivaloNo o tom po tom
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests