SisterIbrahim wrote:Pustim sabana....
ovu?

[ytube][/ytube]
Moderator: Krokodil Behko
SisterIbrahim wrote:Pustim sabana....
I misli ti citam zelenko.greeneyes wrote:Joj, Inasab, ko da si mene pitala koju ćeš postaviti.
Meščini da je tako! Al' neka, ima tu finih misli koje se sam ne usudjujem izreći.inasab wrote:I misli ti citam zelenko.greeneyes wrote:Joj, Inasab, ko da si mene pitala koju ćeš postaviti.
Lijeciti s njim tugu. Ma samoubistvo... ono bas da se dokrajcis
inasab wrote:Pustim je da me iscrpi i pobijedi. Kad joj dosadim ode sama.
A brzo se desi.
Mika wrote:Nikako. Lazem i sebe i druge da mi nije nista. Druge vjerovatno bolje nego sebe.
I tako se to kupi i kupi,dok se ne nakupi i casa se prelije.
I onda "puknem" zbog neke glupe sitnice a ljudima oko mene nista nije jasno.
Mika wrote:Mika wrote:Nikako. Lazem i sebe i druge da mi nije nista. Druge vjerovatno bolje nego sebe.
I tako se to kupi i kupi,dok se ne nakupi i casa se prelije.
I onda "puknem" zbog neke glupe sitnice a ljudima oko mene nista nije jasno.
Znala sad da sam nekad davno reagovala na ovo...Prije 2 godine.
Jos uvijek isto tako,nazalost.
Mika wrote:Ne znam ni sama Chloe, negdje sam se izgubila. Ko me nadje nek se javi.
Čupava wrote:A zaboravih reci da se tuga moze liječiti i sexom...
Samo da se prisjetimo...Chloe wrote:Čupava wrote:A zaboravih reci da se tuga moze liječiti i sexom...![]()
![]()
.... de nemoj nam reći ...
Jos uvijek ferceram ovako.Heidi wrote:Povlacenje u tamnu sobu, utopim se s tugom....dozvolim joj da me dere, razmisljam o tome, slusam muziku, gledam filmove.... kao i kad sam vesela, tugu takodjer dozivljavam intenzivno, traje dokle traje, pojma ne znam, zavisi....ali onda kad me jednom prodje, stvar je svrsena zauvijek....transformacija majka, nista povrsno kod mene nema![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests