(bez zle namjere)
Moderator: Krokodil Behko
Šarafiti, zavariti na ugrađene ploče, beton....mislim da poludiš od muke i jada, koliko je to malo posla i sredstava, da se riješizloćko_tokmak wrote:uglavnom novosagrađena igrališta,a golove samo postave bez da ih učvrste...
najbolje ih je zabetonirati odmah...
U moje dječačko doba, golovi nisu bili pričvršćivani, kako mi se čini, nego su pravljeni da okvir bude malo naget nazad, pa tako da je mogao pasti samo ako se jako gurne otpozadi. U redu, vidio sam i pad golova koji put ali nije bilo posljedica.storm wrote:Šarafiti, zavariti na ugrađene ploče, beton....mislim da poludiš od muke i jada, koliko je to malo posla i sredstava, da se riješizloćko_tokmak wrote:uglavnom novosagrađena igrališta,a golove samo postave bez da ih učvrste...
Počivaj u miru malac![]()
Nisu bili ni kod nas prije... Mislim da sam na prethodnoj (ista tragedija) pisao kako je negdje sredinom osamdesetih bio tu sličan slučaj... I to odrasli igrali, golman se iz dosade zaljuljao izgubio ravnotežu i prevrnuo gol na sebe... Glava na asfalt i prečka po glavi. . Mozak mu se prosuo do devetercaKrokodil Behko wrote:U moje dječačko doba, golovi nisu bili pričvršćivani, kako mi se čini, nego su pravljeni da okvir bude malo naget nazad, pa tako da je mogao pasti samo ako se jako gurne otpozadi. U redu, vidio sam i pad golova koji put ali nije bilo posljedica.storm wrote:Šarafiti, zavariti na ugrađene ploče, beton....mislim da poludiš od muke i jada, koliko je to malo posla i sredstava, da se riješizloćko_tokmak wrote:uglavnom novosagrađena igrališta,a golove samo postave bez da ih učvrste...
Počivaj u miru malac![]()
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests