Pa mislim da se to rijetko desi osobama koje vole, ali većina dugih brakova izlape.
Bilo bi manje varanja, kad bi ljudi radili više na braku, ili da jednostavno izađu iz istog. Pare su najveća kočnica.
Moderator: spacebound
Pa mislim da se to rijetko desi osobama koje vole, ali većina dugih brakova izlape.
Samo udriVenera wrote: 19 Dec 2021, 20:07To sam isto radila, ali dva puta sam odbila, davno, i danas mi je krivo, od tad ne postavljam sebi granice. Priznajem, nije za svakoga, ja izgleda mogu.Zizi505 wrote: 19 Dec 2021, 20:04
Najčešće sami sebe dovodimo u iskušenja kada se radi o m-ž odnosima. Moramo biti svjesni gdje je granica na kojoj se trebamo zaustaviti da to ne bi bilo teško iskušenje.![]()
Radi se o tome da prevarena strana zna. Ako te uz to jos laze, onda je to uvreda uz povredu. Ne samo sto te vara, nego ti i vrijedja inteligenciju.Veca wrote: 19 Dec 2021, 20:16 ...ja sam pisala o tome, jednom sam se u mladosti "poigrala u vezi-pekla me savjest i ja mu priznala-raskinuli-opet se pomirili, ali to vise nije bilo to! ...ja patila godinu k'o konj, imala sam osjecaj da ne zivim, mogao si me vidjeti samo u poljima i sumama! ...rekla sam sebi, nikad vise! ...ne da sam partneru vijerna, nego sebi! ...nedo bogo nikome! ...i zato, tko god ima ijole urednu vezu, ne bih preporucila!...volim se i ja igrati, ali samo ako sam slobodna!
Ja nisam nikad, a tebi se desilo, bilo ti je teško, no sigurno imaš odgovor za to.Veca wrote: 19 Dec 2021, 20:16 ...ja sam pisala o tome, jednom sam se u mladosti "poigrala u vezi-pekla me savjest i ja mu priznala-raskinuli-opet se pomirili, ali to vise nije bilo to! ...ja patila godinu k'o konj, imala sam osjecaj da ne zivim, mogao si me vidjeti samo u poljima i sumama! ...rekla sam sebi, nikad vise! ...ne da sam partneru vijerna, nego sebi! ...nedo bogo nikome! ...i zato, tko god ima ijole urednu vezu, ne bih preporucila!...volim se i ja igrati, ali samo ako sam slobodna!
Jeste tako najbolje, ali nije svaki brak tako dobar.HAVANA wrote: 19 Dec 2021, 20:19 Sjooo jes ovo sve komplikovano.Eto vidite da sam najpametniji.Glava od teme zaboli a ne to sve izdeverat.Najbolje svoju zenu jebavat.I muza da se razumijemo.
Kad si ludaVeca wrote: 19 Dec 2021, 21:11 ...nista on ne bi znao da ja nisam priznala sama od sebe! ...ne mora uvijek biti tako, da druga strana zna!
De ti, volim ja
Fuddo wrote: 19 Dec 2021, 21:14Kad si ludaVeca wrote: 19 Dec 2021, 21:11 ...nista on ne bi znao da ja nisam priznala sama od sebe! ...ne mora uvijek biti tako, da druga strana zna!
Ja ne bih prizno kad bi me kamerom snimila
Nisam to ja i zdravo.
Mislim, kad bi se vec desilo
Tctctc
Veco, iznenadjujes me
Kako neS bit slobodnaVeca wrote: 19 Dec 2021, 21:23Fuddo wrote: 19 Dec 2021, 21:14
Kad si luda
Ja ne bih prizno kad bi me kamerom snimila
Nisam to ja i zdravo.
Mislim, kad bi se vec desilo
Tctctc
Veco, iznenadjujes me
jbg. Fudo, bila jako mlada i savjesna
...uglavnom sam nesto iz toga naucila, a danas da mi se to desi, ne bih priznala, sto i tebi ne savjetujem!
...zato sam ja rado slobodna, ne varam nikog!
![]()
Znaš šta, dosadna si sa tim dopisivanjem.Zagorka wrote: 19 Dec 2021, 21:26 Samo jeste mi i vi žene neke, jebovas ja![]()
Jebote, ja ušla po malo podrške.
One zavikale nejdi, đećeš, nazad, ne valja, fuj to, puštaj Bobi.
A da je ikoji muškarac ovo pitao jarana, vidio bi sine rafala: udri, drž je rođo, aha, sad je, ne pušćaj.
Et kakve smo mi jedne drugoj.
I same sebi.
I treba nas jebati.
.
A bi garant kmečalaVeca wrote: 19 Dec 2021, 21:30 ...a stas kad smo sebi vukovi!...evo ovako, ako si savjesna, nemoj...a ako 'nako, udri
samo poslije ne dolazi ovamo da nama kmeeeeeeeee kmeeeeeee
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest