Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Naseef Mushroom wrote:
Radi se o tome da društvene mreže djeluju po principu da nije kao kada zapaziš nekoga na ulici i pomisliš kako se neko dobro drži za svoje godine, društvene mrže su kao kada bi ti neko pozvonio na kućna vrata i vikao glasno "Vidi me kako sam zgodna" i ti iz kurtoazije da ne ispadneš loša moraš reći da je ta osoba zgodna i time oni hrane svoj ego.
Iskaču iz paštete i mole za lajkove i ne smetaju im tolike posjete po njihovim profilima a prvi negativan komentar odmah je "Zašto zabadaš nos u tuđe stvari". Čisti narcizam.
Oprosti sto ti rekoh da zabadas nos u tudju stvar.
Slobodno dislajkaj Mirjaninu sliku.
Ja niti cu sta reci vise o Mirjani, niti cu trepnuti.
U biti, bas me briga i za nju i za tebe.
Čuj zabadam nos u tuđu stvar.
Objavila sliku za milione i još se pobrinula da svaki portal objavi da je ko slučajno ne bi zaobišao i sad zabijam nos u tuđu stvar, jadna žena neće je niko ostaviti na miru
Kada je ostavti lajk i pozitivan komentar onda su svi dobrodošli, čak i da joj vide golu guzicu a prvi komentar gdje joj se neko ne divi i odmah je zabadanje nosa u tuđu stvar.
Svi izgleda napravljeni od šećera.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Nije vala ok da se skida starija zena ovako a vala ni mladja u svijet interneta gdje svaka budala broji tvoje mladeze.
Ostavite te ljepote za svoje najmilije, one koje volite iz dubine duse i dijelite to s njima
(But look who is talking )
Glupost ta prica slikala se da reklamira nudizam, nidje veze. Zafalilo joj para, medijske paznje sta god da je u pitanju - biznis je. Eto bas ce svijet pohrliti na nudisticke plaze jer se Mirjana slikala. U sezdesetim, de ba statije sta glumis ... u tim godinama treba da imas nekog digniteta prema sebi i drugima, ne da pokazujes dupe. Sta je htjela reci ovim, da protestvuje protiv javne golotinje, protiv toga da se danas svako skida kad mu zafali medijske paznje? Pa to se napise, ne pridruzuje im se.
Mirjana Karanovic nije nikada bila lijepa ali je imala lijepo tijelo. U ovim godinama ne moze nikome biti interesantna gola osim svom parteru ako je bas puno voli i iz drugih razloga
Svi ostali ce gledati neke druge mladje ljepse zgodnije zene kojih ima ne pretek u moru interneta. Ili ukratko: provaljuje se !
Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno, očima je nevidljivo.
Zena je glumica, umjetnicki radnik, ovo joj je u opisu posla…
Isto da sad neka vodoinstalaterka metne sliku na instagram, u rukama papagajke, pucvala,
I napise, odvecem-zavrcem, zivot je lep…nesta
koteljubi_kadnisamtu wrote: 27 Jul 2021, 02:13
Nije vala ok da se skida starija zena ovako a vala ni mladja u svijet interneta gdje svaka budala broji tvoje mladeze.
Ostavite te ljepote za svoje najmilije, one koje volite iz dubine duse i dijelite to s njima
Vama nije prihvatljivo, netkome jeste!
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
koteljubi_kadnisamtu wrote: 27 Jul 2021, 02:13
Vama nije prihvatljivo, netkome jeste!
Nije ni meni, vise volim mladje gledat', posebno na nudistickoj plazi gdje mlada insana nema na mapi, samo se babe golite.
Meni uz Nadu Djurevsku nasa najdraza glumica.
SaCe neko rec, nije bolan ona nasa,
A jest, nasa je.
volis sjebane tv/filmske/pozorisne karaktere?
Volim kad je neko fin, dobar, a one su znale to, ta neka nasa zabrinuta zena, nana, vazda nekog naseg medjeda tegljece u zivotu, spasavaju, u tim snimanjima.
Principessa wrote: 27 Jul 2021, 05:23
Mirjana Karanovic nije nikada bila lijepa ali je imala lijepo tijelo. U ovim godinama ne moze nikome biti interesantna gola osim svom parteru ako je bas puno voli i iz drugih razloga
Svi ostali ce gledati neke druge mladje ljepse zgodnije zene kojih ima ne pretek u moru interneta. Ili ukratko: provaljuje se !
Nisu lijepe samo one s mačkastom facom.
Ili nisu privlačne samo takve.
Volim kad je neko fin, dobar, a one su znale to, ta neka nasa zabrinuta zena, nana, vazda nekog naseg medjeda tegljece u zivotu, spasavaju, u tim snimanjima.
jos se nisam oporavio od petrijinog vijenca i igmanskog marsa.
a ozbilje, to jeste sto ih cini jedinstvenim glumicama, nesto ala meryl strip fazon za balkance.