Pa izbrisi ih, mozes i sam

Moderator: spacebound
Pa izbrisi ih, mozes i sam
Sad sam , radim na tome..spacebound wrote: 15 Oct 2020, 16:45Pa izbrisi ih, mozes i samVec sam ti objasnjavala, u desnom gornjem uglu posta imas izmedju ostalih ikonica x. Kliknes i potvrdis brisanje poruke.
Kako si kad ih prijavljujesanimals wrote: 15 Oct 2020, 16:45Sad sam , radim na tome..spacebound wrote: 15 Oct 2020, 16:45
Pa izbrisi ih, mozes i samVec sam ti objasnjavala, u desnom gornjem uglu posta imas izmedju ostalih ikonica x. Kliknes i potvrdis brisanje poruke.
![]()
Ne znam, ubicu se..
Zato sto se ovo svakih par dana desava, po 15 istih postova jedan za drugim, onda prijavljuje da se brise. A objasnila mu davno kako moze sam izbrisat.
Cita li mmene koMala_Mu wrote: 15 Oct 2020, 16:48 Ne moze sam brisati ako je vec neko drugi iza njega postao. Moze samo edit
Pa ja to ne umijem, kako god..
Zasto nema x kod mene..spacebound wrote: 15 Oct 2020, 16:50Zato sto se ovo svakih par dana desava, po 15 istih postova jedan za drugim, onda prijavljuje da se brise. A objasnila mu davno kako moze sam izbrisat.
Pa možda nije još shvatio kako.spacebound wrote: 15 Oct 2020, 16:50Zato sto se ovo svakih par dana desava, po 15 istih postova jedan za drugim, onda prijavljuje da se brise. A objasnila mu davno kako moze sam izbrisat.
U pravu si , sad sam skontao..Mala_Mu wrote: 15 Oct 2020, 16:55 Sve dok je vas post zadnji na temi mozete ga i obrisati. Cim vise nije i neko drugi nesto napise gubite tu mogucnost. (osim ako niste u urednistvu) i mozete samo editovati.
Ja se vise ne sjecam kako tacno izgleda okvir posta kad nisi urednik, ali znam da ima opcija da u ogranicenom vremenskom roku mozes izbrisati svoj post.animals wrote: 15 Oct 2020, 16:53Zasto nema x kod mene..spacebound wrote: 15 Oct 2020, 16:50
Zato sto se ovo svakih par dana desava, po 15 istih postova jedan za drugim, onda prijavljuje da se brise. A objasnila mu davno kako moze sam izbrisat.
ima samo olovka, usklicnik, i dva zareza..
Evo tek sad u ovom postu, prvi put x vidim, kako to...
Pa i radim toNice try wrote: 15 Oct 2020, 16:53Pa možda nije još shvatio kako.spacebound wrote: 15 Oct 2020, 16:50
A tebi je to sekunda, označiš i obrišeš.
Barem radi izgleda teme bi trebala.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests