E bas da te vidim...to jest ne vidim.Melek wrote: 20 Jun 2019, 21:07 U stvari, tek sad, čitajući ovu temu uvidjam koliki smo forumski kmetovi. Možda danas i prestanem sa forumanjem (ovdje).![]()

Moderator: VIP
E bas da te vidim...to jest ne vidim.Melek wrote: 20 Jun 2019, 21:07 U stvari, tek sad, čitajući ovu temu uvidjam koliki smo forumski kmetovi. Možda danas i prestanem sa forumanjem (ovdje).![]()
ako se rodim ponovo, bog zna
Pa nije bas tako, neke stvari su drugacije sto se pravopisa tice i kod njih je ispravnoHannibal wrote: 20 Jun 2019, 22:20 danas bas gledam sudjenje jednom sandzakliji i kontam koliko je narod u sandzaku nepismen, lik ne moze da sastavi normalnu recenicui takva je vecina naroda tamo, i moj otac dosta tih stvari grijesi
![]()
ma brt otvoris bilo koji sandzacki portal, procitas par komentara i sve ti je jasnoVrag wrote: 20 Jun 2019, 22:23Pa nije bas tako, neke stvari su drugacije sto se pravopisa tice i kod njih je ispravnoHannibal wrote: 20 Jun 2019, 22:20 danas bas gledam sudjenje jednom sandzakliji i kontam koliko je narod u sandzaku nepismen, lik ne moze da sastavi normalnu recenicui takva je vecina naroda tamo, i moj otac dosta tih stvari grijesi
![]()
![]()
Pa kazem ti, srpski i crnogorski. I ja sam mislio dok mi nisu objasnili, pa sad kad ga smotam i pobijem se sa padezima izvlacim se na CG
Nemoj brte puno oko gradjevine.Hannibal wrote: 20 Jun 2019, 22:36 kad moj stari kaze daces mi toliko ovija dasaka i toliko onija greda![]()
pa to imas i kod nas u nekim dijelovima BiHHannibal wrote: 20 Jun 2019, 22:36 kad moj stari kaze daces mi toliko ovija dasaka i toliko onija greda![]()
Kako udaras narod sa 4 prstaina wrote: 20 Jun 2019, 22:26 Procitala sam: Kantine za banovane.
Jos nikad nisam dobila ban
Niti sam bila na nekom drugom forumu. Niti prijavila nekoga. Rijesim sto se ima rijesiti u cetiri prsta a ako ne moze, svako svojim puteljkom.![]()
Prišjec
Ne udaram nikoga. A da je tako, ti bi prvi dobio ponekad cvoku.Mutevelija wrote: 20 Jun 2019, 22:42Kako udaras narod sa 4 prstaina wrote: 20 Jun 2019, 22:26 Procitala sam: Kantine za banovane.
Jos nikad nisam dobila ban
Niti sam bila na nekom drugom forumu. Niti prijavila nekoga. Rijesim sto se ima rijesiti u cetiri prsta a ako ne moze, svako svojim puteljkom.![]()
![]()
Ma ja sam pogriješio jer sam mislio na engleskom.Hannibal wrote: 20 Jun 2019, 22:22 i soce da ne bude zabune, ti si jedan od pismenijih likova ovdjenego tamo imaju obicaj da kazu doso prvi nego ja
![]()
Users browsing this forum: Fuddo and 5 guests