Koji je tvoj razlog da je vješamo?
Tajna krvavog podforuma CHAT
Re: Tajna krvavog podforuma CHAT
Jel se nisam trebala prijavit da igram? Imam osjecaj da je to citava poenta ove price, pogotovo iz ovih Saginih postova i da nema bas veze sa ovom temom mafije..
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 929 times
- Status: Offline
ja došao ujutro u 8ElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 17:22 Ja glaso za carobnjaka zato sto je kasno doso, trpila igra rad mafije.
Nekako logicno, sta ja znam![]()
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Vec san rekla sve ako i nije mafija svojom igrom i nepromisljenim potezima bi mogla pomoci mafiji. Po mom misljenju bolje da ostaju bolji igraci ako se misli ulovit mafija.
Ovi koji se zele, bez osnovane sumnje, risit boljih igraca moraju bit mafija.
Aj ne cmizdri, igraj.Snowie wrote: 29 Nov 2019, 17:27 Jel se nisam trebala prijavit da igram? Imam osjecaj da je to citava poenta ove price, pogotovo iz ovih Saginih postova i da nema bas veze sa ovom temom mafije..
Pa nije ni pocela igra kako treba i vec imas neke predrasude sta cu i kako cu ja raditi. Da nisi mozda vidovita Dzemila ili sta?Saga wrote: 29 Nov 2019, 17:29Vec san rekla sve ako i nije mafija svojom igrom i nepromisljenim potezima bi mogla pomoci mafiji. Po mom misljenju bolje da ostaju bolji igraci ako se misli ulovit mafija.
Ne cmizdri ali je ocito da ne zelis da igram. Ubijte mada sam civil.
Nije ti ovo prva partija koju igras, a ja pratin. Nema tu nista osobno. Objektivno zapazanje. Ti lose igras, dok recumo ovaj Mracni igra odlično.Snowie wrote: 29 Nov 2019, 17:30Pa nije ni pocela igra kako treba i vec imas neke predrasude sta cu i kako cu ja raditi. Da nisi mozda vidovita Dzemila ili sta?Saga wrote: 29 Nov 2019, 17:29
Vec san rekla sve ako i nije mafija svojom igrom i nepromisljenim potezima bi mogla pomoci mafiji. Po mom misljenju bolje da ostaju bolji igraci ako se misli ulovit mafija.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58129 times
- Been thanked: 10438 times
- Status: Online
Pod gorim igracima misli na meneMrachni wrote: 29 Nov 2019, 17:30 Izvini Sago ali priča ti bezze, čuj bolji i gori igrači a tek treća partija.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
Igrala sam jednu partiju.Saga wrote: 29 Nov 2019, 17:31Nije ti ovo prva partija koju igras, a ja pratin. Nema tu nista osobno. Objektivno zapazanje. Ti lose igras, dok recumo ovaj Mracni igra odlično.Snowie wrote: 29 Nov 2019, 17:30
Pa nije ni pocela igra kako treba i vec imas neke predrasude sta cu i kako cu ja raditi. Da nisi mozda vidovita Dzemila ili sta?
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Nas je 12, jedno ne želi da igraš, ok ali ispoštuj nas ostalih deset. Piši nam ovdje zašto da te ne vješamo.
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.
E ovo je vec bolje.
Ma, nemoj ovo pretvarati u nesto ozbiljno-kad nije. Niti ja imam nesto osobno protiv tebe-kad nemam. Jednostavno procjenjujem tvoju igru, ka sta i drugi procjenjuju moju.
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
pa dobro ti jesi flop prošle partije
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.