Pa pobogu, onda napustite temu, i ti i almir i fuddo. Ima tema o razlici u godinama, opletite tamo sa svojim pravim stavovima.
DEBATA 2: Parovi sa velikom razlikom u godinama
Moderator: Krokodil Behko
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10143 times
- Been thanked: 17237 times
- Status: Offline
Re: DEBATA 2: Parovi sa velikom razlikom u godinama
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Neću.spacebound wrote: 26 Sep 2020, 08:05Pa pobogu, onda napustite temu, i ti i almir i fuddo. Ima tema o razlici u godinama, opletite tamo sa svojim pravim stavovima.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Ocit dokaz da razlika u godinama ne moze uspjeti.
11/11/22
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10143 times
- Been thanked: 17237 times
Upozoren si. I svaki naredni post koji nije u skladu s temom cu ti brisat. Ne samo tebi. Svimaalmir90 wrote: 26 Sep 2020, 08:07Neću.spacebound wrote: 26 Sep 2020, 08:05
Pa pobogu, onda napustite temu, i ti i almir i fuddo. Ima tema o razlici u godinama, opletite tamo sa svojim pravim stavovima.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Za sam ,moram potvrditi jer sam u tom timu
Ostalo je cutanje.
- MrH
- 22 bez glave

Zene okrenite se mladjim snagama
Bokte nisam ni sanjao da cu ovo ikad reci
11/11/22
- Hurija
- Pandora

Za MrH pravilno igra ,Iako je pri sredini abecede 
Ostalo je cutanje.
- MrH
- 22 bez glave

- Hurija
- Pandora

Za ,ali pripazite na proteze i ortopedska pomagala momci 
Ostalo je cutanje.
- MrH
- 22 bez glave

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23076 times
- Been thanked: 21115 times
Pa mislim da je glupo učestvovati u debati, a govoriti protiv svojih stavova i uvjerenja osim ako ti je stalo do čistog trollanja. Time debate gube na kvaliteti. Ako ništa ne govoriš jer se ne slažeš sa timom kojem pripadaš i ne želiš trollati tad si oštećen i ne možeš učestvovati na temi, a htio bi.spacebound wrote: 26 Sep 2020, 08:05Pa pobogu, onda napustite temu, i ti i almir i fuddo. Ima tema o razlici u godinama, opletite tamo sa svojim pravim stavovima.
Ovo treba biti prava debata koja reflektira prave stavove učesnika i da svi mogu učestvovati, a time samo može biti kvalitetnija.
Jedan od načina jeste da se otvori tema prije debate i da se nađe po 10,20,30 i koliko već učesnika ZA i PROTIV (pravi stavovi), a kad se skupe onda da se otvori tema u kojoj će ljudi učestvovati. Nešto slično kao kukuruz liga, mafija itd. Ovo je moj prijedlog, a vi dalje kako hoćete.
Ono... da ne ispadne da ubijam pametovanjem... mogu ja trollati do besvijesti i biti protiv iako nisam, ali ne vidim poentu u tome.
- Hurija
- Pandora

Za sam gornje ,ali ne mogu razvrstati drugacije i pratiti tok debate
Ostalo je cutanje.
To uopce nije smisao debate! Apsolutno si u krivu. Jako je vazno da se u debati ne ide zastupajuci svoje stavove nego onoga sto te dopadne. Iz debata se uci raditi u timu, razvijaju se komunikacijske vjestine, razvija se kriticno razmisljanje, grade se argumenti, uci se slusat sugovornika, poboljsavaju se govornicke vjestine, bolje se upoznaje drustvo. Kroz debatu dajemo prostor isvakakvim zakljucima i idejama sto nas uvjezbava na otvorenost, tolerantnost.MarlboroGold wrote: 26 Sep 2020, 08:20Pa mislim da je glupo učestvovati u debati, a govoriti protiv svojih stavova i uvjerenja osim ako ti je stalo do čistog trollanja. Time debate gube na kvaliteti. Ako ništa ne govoriš jer se ne slažeš sa timom kojem pripadaš i ne želiš trollati tad si oštećen i ne možeš učestvovati na temi, a htio bi.spacebound wrote: 26 Sep 2020, 08:05
Ovo treba biti prava debata koja reflektira prave stavove učesnika i da svi mogu učestvovati, a time samo može biti kvalitetnija.
Jedan od načina jeste da se otvori tema prije debate i da se nađe po 10,20,30 i koliko već učesnika ZA i PROTIV (pravi stavovi), a kad se skupe onda da se otvori tema u kojoj će ljudi učestvovati. Nešto slično kao kukuruz liga, mafija itd. Ovo je moj prijedlog, a vi dalje kako hoćete.
Ono... da ne ispadne da ubijam pametovanjem... mogu ja trollati do besvijesti i biti protiv iako nisam, ali ne vidim poentu u tome.
Ma, nisi u pravu.
Svoj stav mozes svugdjd reci ali u debati se stavljas u tudje cipele i to je ono vazno.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23076 times
- Been thanked: 21115 times
Jest samo što u pravoj debati ipak imaš pravo birati tabor, pa da ti eventualno druga strana otvori oči. Ovdje nemaš. Baš bi neko došao u neku emisiju i slično da bude ZA iako je PROTIV ili obrnuto. To nema nigdje.
Kao što rekoh čekaću svoj red kad mi bude tabor odgovarao. Pozzz do tad
Kao što rekoh čekaću svoj red kad mi bude tabor odgovarao. Pozzz do tad
Koliko ja znam ne biras hoces bit negacijska il afirmacijska. Ti si to mozda pimisa s tzv politickim debatama. Nisu to debate ovakvog tipa.MarlboroGold wrote: 26 Sep 2020, 08:44 Jest samo što u pravoj debati ipak imaš pravo birati tabor, pa da ti eventualno druga strana otvori oči. Ovdje nemaš. Baš bi neko došao u neku emisiju i slično da bude ZA iako je PROTIV ili obrnuto. To nema nigdje.
Kao što rekoh čekaću svoj red kad mi bude tabor odgovarao. Pozzz do tad![]()
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Saga wrote: 26 Sep 2020, 08:37
To uopce nije smisao debate! Apsolutno si u krivu. Jako je vazno da se u debati ne ide zastupajuci svoje stavove nego onoga sto te dopadne. Iz debata se uci raditi u timu, razvijaju se komunikacijske vjestine, razvija se kriticno razmisljanje, grade se argumenti, uci se slusat sugovornika, poboljsavaju se govornicke vjestine, bolje se upoznaje drustvo. Kroz debatu dajemo prostor isvakakvim zakljucima i idejama sto nas uvjezbava na otvorenost, tolerantnost.
Ma, nisi u pravu.
Svoj stav mozes svugdjd reci ali u debati se stavljas u tudje cipele i to je ono vazno.
Jesi li ti čitala svoje komentare na ovoj temi?
- MrH
- 22 bez glave

Sago, a jesi ti u stvarnom zivotu ZA ili PPROTIV 
11/11/22