Denis Bećirović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3787 times
- Been thanked: 2850 times
- Status: Offline
Re: Denis Bećirović
Denis je mlad
Izgleda ima obraza,karaktera i finu zenu
Pocinje gradit svoj profil
jbg,slabo nekako tih rezultata
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Mudar je, dodvara se i onom vjernickom dijelu populacije koje je uz sda , radi sto sdp odavno radi u Hrvatskoj
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3682 times
- Been thanked: 3405 times
Ne kažem da ne treba raditi, putovati, pokušavati lobirati, uvlačiti se u guzicu itd. ali što se tiče zapadnih zemalja, šta god im kažu balkanski/ex-yu političari, oni će ih pohvaliti ali će nastaviti i dalje “Bla bla bla, hvala na lijepim riječima, ali kada budemo imali svoj interes u tome, mi ćemo to sami odraditi i praviti se da ste i vi imali uticaj u tome”. Tako je sa Bosnom i Hercegovinom, tako je sa Kosovom i sa Srbijom. Sa Hrvatskom i Slovenijom to ne trebaju jer su to već 90-ih odradili.Duminjo wrote: 08 May 2024, 23:34Naseef Mushroom wrote: 08 May 2024, 18:20
Pa bio Denis u Berlinu ili Bisera u Dubaiu, isto bi nam bilo, i kod dobrih i kod loših stvari.
Probiste glavu mjesecima kako je agresija na Ukrajinu isto vezano za Bosnu i Hercegovinu i da nam Ukrajinci indirektno sređuju državu (i ako bude napretka za BiH vezano za EU, NATO itd. onda ste svi u pravu što ste tako pisali) i sada kad nas Zapad gura da bi se eliminisao ruski uticaj u Bosni, sad ispada Denis nešto izlobirao![]()
Po tebi ispada sve slucajno kada neko drugi odradi kakav takav posó. Valjda i taj zapad mora naci sugovornika u drzavi a ne nekog Vucica ili Orbana ili slicnog njima.
Kao što napisah, probiste glavu mjesecima na forumu kako je Ukrajina važna i za našu situaciju i sada niko ne pominje ono očigledno, da se sve pozitivno za Bosnu i Hercegovinu dešava ubog Ukrajine, već hajmo pohvaliti te iste BH političare koji su već 20-30 godina u politici a nisu do sada ništa pokrenuli.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2504 times
- Been thanked: 7675 times
- Status: Online
Da bi zapad uradio nesto sa nekom drzavom i da bi je sebi priblizio, mora imati vladu te drzave i ljude u vladi te drzave na svojoj strani. Mora imati ljude sa kojima moze raditi. Cist primjer ti je okreuzenje od srbije, preko crne Gore do albanije. Kako koja od tih drzava saradjuje sa zapadom, tako se haman zapad i ponaša prema njima. Svjedoci smo da Albanci najbolje lizu guzicu, zato Albanci jedini imaju drzavu, mozda i dvije. Ostalo je haman po zasluzi. A imali su je i crnogorci dok su saradjivali.Naseef Mushroom wrote: 09 May 2024, 12:57Ne kažem da ne treba raditi, putovati, pokušavati lobirati, uvlačiti se u guzicu itd. ali što se tiče zapadnih zemalja, šta god im kažu balkanski/ex-yu političari, oni će ih pohvaliti ali će nastaviti i dalje “Bla bla bla, hvala na lijepim riječima, ali kada budemo imali svoj interes u tome, mi ćemo to sami odraditi i praviti se da ste i vi imali uticaj u tome”. Tako je sa Bosnom i Hercegovinom, tako je sa Kosovom i sa Srbijom. Sa Hrvatskom i Slovenijom to ne trebaju jer su to već 90-ih odradili.Duminjo wrote: 08 May 2024, 23:34
Po tebi ispada sve slucajno kada neko drugi odradi kakav takav posó. Valjda i taj zapad mora naci sugovornika u drzavi a ne nekog Vucica ili Orbana ili slicnog njima.
Kao što napisah, probiste glavu mjesecima na forumu kako je Ukrajina važna i za našu situaciju i sada niko ne pominje ono očigledno, da se sve pozitivno za Bosnu i Hercegovinu dešava ubog Ukrajine, već hajmo pohvaliti te iste BH političare koji su već 20-30 godina u politici a nisu do sada ništa pokrenuli.
Zato nema smisla omalovazavati ove posjete Becirovica zapadu i hodanje po Evropi, predstavljajuci to necime nebitnime, kao šta nas briga, isto je ili išo ili ne išo.. nije bogami isto.
Sto se Ukrajine tice, nema smisla raspravljati sa nekim ko nece da vidi kako je od non pejpera pa na dalje sve bilo isplanirano da Bosna opet sapatom padne. Sreca i tvoja i moja i naša pa su Ukrajinci stali na crtu i zaustavili Ruse. Sto se nas tice, to je haman gotova stvar. Mi bismo imali problem da su se obistinile najave raznoraznih strucnjaka i gazenje Ukrajine za 72h, izlazak na madjarsku granicu i spajanje sa Srbijom.
Sada vec mozemo iz komotnog palamudit kako je to sve nebitno i kako nas ne zanima jer su se Rusi zaglavili i nece sigurno proci Ukrajinu.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7247 times
- Been thanked: 16784 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20488 times
- Been thanked: 18506 times
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2226 times
- Been thanked: 832 times
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44517 times
- Been thanked: 7945 times
Zivi seks, svaka joj cast

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15049 times
- Been thanked: 14779 times
Evo Denisa kod nas ovih danaPasaga wrote: 09 May 2024, 08:26 Denis je mlad

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3787 times
- Been thanked: 2850 times
malo sam,donekle,pratio njegov rad,efekat
razocarajuce ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Radi nesto, obilazi evropske zemlje.Svaka mu cast,za razliku od prijasnje vlasti gdje smo redovni bili u Iranu i Turskoj ovo je osvjezenje.Denis ima puno posla jer je godinama zapustan taj odnos s zapadom
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4105 times
- Been thanked: 2991 times
Dobro mu je ono obraćanje u UN, dobro je bocnulo ispod šubare 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22580 times
- Been thanked: 23144 times
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 20856 times
- Been thanked: 5652 times
jest on smotan 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4105 times
- Been thanked: 2991 times
Ma smotano je svecetvoro al hajd 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.