Samo na ovom forumu sam. Desi se da me neka pretraga odvede na neki drugi forum, obično strani, ali samo prikupim tražene info i to je to. Sve vas koji ste na pet foruma aktivni smatram nadrogiranim i nenormalnim
2. Posjećujete li samo forume vezane za ono što volite (auta, kuhanje, cvijeće, muzika, historija, religija, trudnice itd) ili vas privlače i forumi koji nisu tematski kao ovaj naš.
Gledam trudnice
3. slično drugom pitanju, posjećujete li samo podforume koji vas zanimaju i u koje se razumijete ili volite da učestvujete u većini tema
Učestvujem gdje god mogu odapeti otrovnu strelicu
4. koliko vam je važan chat na forumu?
Jako mi je važan, jer bi potencionalno mogao da očisti forum od svih vas koji isprazno meljete na svakoj mogućoj temi. Chat odjeljak bi sjajno mogao da vas utoriše i da forum prodiše i prestane biti ćat rum. Ali, nije baš nešto onaj odjeljak za chat, složićete se, jer niko i ne piše tamo, nepregledan je, nije ni na očima kao aktivne teme, pa vas donekle i razumijem... Ali svejedno bih vas
5. poredaj po važnosti šta je za kvalitet foruma bitnije:
a) puno aktivnih članova
b) puno raznovrsnih tema koje se svako malo otvaraju
c) dobra atmosfera među članovima, kvalitet, a ne kvantitet
d) dobar izgled foruma koji uključuje različite opcije, a ne samo pisanje postova i chat
Batina
6. poredaj po važnosti:
a) vijesti
c) slike mjeseca
d) ankete
e) forumas mjeseca
f) forumas godine
Što je najgore, ove teme gdje se prozivaju forumaši, spominjanje nečijeg nika u bilo kojem kontekstu, odmah tu temu diže u forumsko nebo
7. jeste li ikad bili forumas mjeseca, ako da, jel vam bilo drago ili svejedno, ako ne, biste li voljeli biti u buducnosti
I ovaj Forumaš mjeseca je iskreno jedna od najdebilnijih tema na ovom forumu. Ne samo jer ja nisam bio ni jednom
8. moderatori treba da budu, poredaj po važnosti:
a) objektivni
b) smireni (da ih se ne može isprovocirati)
c) aktivni u smislu otvaranja novih tema i pisanju postova
d) često prisutni na forumu
e) uvijek pri ruci kad zatreba forumašima
Ma treba da bude pravedan, objektivan, ali i odlučan. Tako je malo banova na ovom forumu
9. ocijenite ocjenom od 1 do 10 dosadašnji rad forumaša sa statusom (ne pojedinačno već prosječna ocjena za sve, znači bez izdvajanja forumaša)Nisu ni loši bili, izuzev te neke pristrasnosti koja je primjetna kod svih. To onda utiče na objektivnost i pravednost. I, kao što rekoh, kao da se libite banovati.
10. koji podforumi vas najviše zanimaju?
Muzika i Humor
11. volite li više teme iz pričaonice ili ozbiljnije?
Nemam u tom smislu preferncija
12. je li po vašem mišljenju malo aktivnih forumaša na forumu?
Dovoljno, samo malo išibati
13. postoji li neki podforum koji je, za vaš ukus premalo aktivan ili previše disponiran
Ima starih tema koje su dobre a koje se teško dižu iz mrtvih, dok za nekim glupavim novim cijeli forum poludi
14. na forumu mi se najviše sviđa...
Femea
15. najveća mana foruma je..
Igra za raju
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)