E pa de reci koliko si sad cm/kg, pa da procijenimo situacijuBiba wrote:Krokodil Behko wrote:A koja je na slici Demi Moore?pa valjda ona u sredini...pa tak sam ja izgledala kad sam imala 40 kila ..e hbga...pa ova plava je zgodnija
Hollywood
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10163 times
- Been thanked: 12038 times
- Status: Offline
Re: Demi Moore izgleda bolje nego njene kćerke
Re: Demi Moore izgleda bolje nego njene kćerke
BMI 23,1 ..pa znam ja izracunat, de pa necu i opsege i obujme pisati..ja.. nije ovo manekestvo... 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ovih stvari se plaše holivudske zvijezde

Američka glumica Megan Foks mrzi papire. Kako ova ljepotica tvrdi, ona nema fobiju od toga, već osjećaj osobe koju nervira kada neko "škripi noktima po tabli". Megan kaže da kada čita neki scenario mora da koristi plastične čaše kako bi držala papir na kome se nalazi tekst.
Njen kolega Džoni Dep se plaši klovnova. "Postoji nešto što ne štima oko njihovog obojenog lica i njihvog lažnog osmjeha. Čini mi se da iz njih vreba tama, potencijalno zlo", rekao je svojevremno ovaj holivudski glumac.

Metju Mekonahi ima više strahova. Poznati glumac plaši se automatskih vrata, i on im uopšte ne prilazi. Također, Mekonahi ne voli tunele. Tačnije, on nema strah od tunela, već se plaši kada ulazi u sam tunel.

Bili Bob Tornton se smrtno plaši antičkog nameštaja. Ovaj glumac se nikako ne oseća prijatno kada je u prostoriji u kome se nalazi nameštaj koji datira iz perioda prije 1850. godine.
Rodžer Mur, koji je nekada glumio neustrašivog agenta Džejmsa Bonda, ne može da uzme pištolj prije nego što nekontrolisano počne da trepće.
Čuveni reditelj Alfred Hičkok, koji je režirao film "Psiho", bojao se jaja, koja je baš mrzio. Da ironija bude veća, legendarni Volt Dizni, koji je nacrtao Mikija Mausa, plašio se miševa.

Neke od velikih svjetskih zvezda šoubiznisa imale su tremu na bini, a u ovoj kategoriji nalaze se Merilin Monro, Barbra Strejsend i ser Lorens Olivije.
Po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan se plaši vode i to zbog smrti njegovog druga iz djetinjstva koji se u mladosti udavio.

Nikol Kidman plaši se leptirova. Ona je pokušala da riješi ovaj problem tako što je ušla u kavez pun ovih insekata, međutim, to nije upalilio.

Prema legendi, poznati reditelj Stiven Spilberg ima strah od insekta, dok američki biznismen Donald Tramp imao fobiju od rukovanja.

Glumac Bela Lugoši, koji je igrao Drakulu, plašio se krvi, dok se Gustav Ajfel, tvorac Ajfelove kule, bojao visine.
Strah od letenja imale su brojne zvijezde. Glumac Toni Kertis pokušao je da se riješi ovog problema hipnozom. Letenjem avionom plašio se i čuveni Elvis Prisli, ali i Džoni Keš.

(avaz)
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6710 times
Re: Ovih stvari se plaše holivudske zvijezde
Jedino Jordan i Ajfel imaju "opravdani" strah, ovo ostalo čisto preseravanje..Johnny Depp očito mLogo gleda filmove pa se boji opasnih klovnova. 
Samo sabura
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8353 times
- Been thanked: 19682 times
Pa ja se ko Spilberg bojim insekata a oboje smo Strijelci i
genijalni umovi
A Trump je samo iskompleksiran. Ne boji se on rukovanja nego misli da drugi nisu
vrijedni toga.
genijalni umovi
A Trump je samo iskompleksiran. Ne boji se on rukovanja nego misli da drugi nisu
vrijedni toga.
- titicha
- Osvježenje foruma

Naravno da imaju strahove,neki opravdane a neki ne.
Kužim Jordana jer imam isti strah iz istog razloga!
Kužim Jordana jer imam isti strah iz istog razloga!
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
Kuzim sve
mnogi se boje "letenja avionom" insekata,miseva.. itd. 
A ova vijest kao da je vec bila ,Deja Vu, i kao da sam vec spomenula da se i ja "plasim" papira
ili obicnih maramica, koristim ih samo kad je prijeko potrebno
Ona vata brr
A ova vijest kao da je vec bila ,Deja Vu, i kao da sam vec spomenula da se i ja "plasim" papira
Ja nisam zvijezda al skripanje krede po ploci mislim da nikom ne bi bilo ugodno. Dugo sma imala nelagodan osjecaj kad visim nož i nikad nisam odgonetnula zbog cega je to tako. Kad sam bila dijete i hodala stazom- morala sam uvijek preskoxiti crtu...ako stanem, vratila bih se i ponovo ju presla...Ne volim se ni ja rukovati ...ne znam zasto..valjda taj dodir nepoznatih...
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
A ja uvijek isla po crtama ,i isto se vracala ako preskocim 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Nekidan sam skupio dovoljno hrabrosti, da onu groznu i krvoločnu neman iz ćoška, ubijem golom rukom

- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Dobrani snobovi 
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3957 times
- Been thanked: 2978 times
..ovo je za teme.....nasi podvizi....hrabrost...i to...Krokodil Behko wrote:Nekidan sam skupio dovoljno hrabrosti, da onu groznu i krvoločnu neman iz ćoška, ubijem golom rukom![]()
...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
opsesivno kompulsivni poremecaj....ja sam se bojala da ce se nesto lose dogoditi ako stanem na crtu......ne tapam vise tako, al sjetim... se .pusiMala_Mu wrote:A ja uvijek isla po crtama ,i isto se vracala ako preskocim
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Na ovom forumu naucih da je anksioznost u stvari razmazenost,da je pms izmisljena stvar,da fobija od bakterija (koja ukljucuje i rukovanje) nije nista drugo doli prijezir sopstvene vrste,a da je 99 % fobija u stvari samo snobizam.
Vi sto imate to parce papira u dzepu na kojem uz vase cijenjeno ime stoji prof.dr.sc. kognitivnih znanosti,molim vas da drugi put kad bude tema sta ste zavrsili da to istaknete,ta nemojte biti skromni
Vi sto imate to parce papira u dzepu na kojem uz vase cijenjeno ime stoji prof.dr.sc. kognitivnih znanosti,molim vas da drugi put kad bude tema sta ste zavrsili da to istaknete,ta nemojte biti skromni
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Zagorka wrote:
Znaci li to da covjek mora biti neki istaknuti prof. dr da bi mogo rastavit isinu od lazi, moguce od nemoguceg i da shvati kad je glupost nista drugo do najobicnija glupost ?
Strah od letenja, vode, pa i oruzja, iz navarenog su razumi jedino.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
sto je tesko shvatiti da se neko boji ,jezi necega ? 
Eto i ja onda lazem za papir
Eto i ja onda lazem za papir
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6710 times
Dobro i to je greška, ježenje i strah od nečega nije isto. Ježiš se jer ti nešto ide na živce, ne što te strah. Doduše ima i ona vrsta ježenja kad Kemal Malovčić zapjeva pa budeš ko oćerupana kokoš.
Samo sabura
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ne mora uopce.navika wrote:Zagorka wrote:
Vi sto imate to parce papira u dzepu na kojem uz vase cijenjeno ime stoji prof.dr.sc. kognitivnih znanosti,molim vas da drugi put kad bude tema sta ste zavrsili da to istaknete,ta nemojte biti skromni![]()
Znaci li to da covjek mora biti neki istaknuti prof. dr da bi mogo rastavit isinu od lazi, moguce od nemoguceg i da shvati kad je glupost nista drugo do najobicnija glupost ?
Strah od letenja, vode, pa i oruzja, iz navarenog su razumi jedino.
Iskljucit cemo potpuno kognitivnu znanost,u koju izmedju ostalog spadaju i psihologija,psihijatrija i neuroznanost,iskljucit cemo ljude koji to studiraju,magistriraju,doktoriraju,istrazuju do besvijesti,posvecuju godine,decenije,zivot tome,predano radeci prodiruci u tajne ljudskog uma(jer je tu unatoc svom trudu i radu ,kako sami kazu,jos mnogo neotkrivenog),kako bi mogli napredovati na tim poljima,pomagati svijetu.
Zanemaricemo cinjenicu da koliko juce nisu "postojale bolesti"koje su danas poznate,i za koje ljudi uredno piju terapije,kako bi mogli nastaviti zivjeti.
Sve to cemo u kos za smece,a ja ako se ikad opet budem borila s anksioznoscu,pitacu Suade Serifovce koja plete i prodaje carape na pijaci,sta ona misli o svemu tome,uopce necu traziti uputnicu ni doktore specijaliste,niti cu sama istrazivati materijale koje su ljudi danas ucinili dostupne svima putem ovog cuda koje se zove internet.
Iskljucit cemo cinjenice da postoji zabiljezen materijal(i video) u kome se zena kad je primaknu jednom obicnom peru, percetu cijelim tijelom grcevito,nekontrolisano trese i histericno place.
Ili da postoje ljudi koji su normalno legli spavati sinoc,a ustali jutros i ubijedjeni su da je 1962-ga godina i nije im jasno ko je starac u ogledalu,a znanost se upire iz petnih zila da odgonetne misterije takvog uma.
Sve na stranu,ja kao obicni ekonomist kad zakljucim da se oni svi skupa prave blesavi to ima da stoji,jer tako ja mislim,a ja kako mislim tako je i nikako drugacije,sta ima nauka i cinjenice da tu traze.Ha ja.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ne uopste,ne treba zanemariti sav taj trud i rad znansvenika, ja i sama u svemu trazim znanstveno pokrice. Plus u mojoj vjeri se naucnici smatraju poslanikovim sljedbenicima. Samo ne zaboravljam ni cinjenicu da je i pored svog tog rada ljudska rasa bolesnije no ikad prije. Preko 70.000 registriranih oboljenja, i za vecinu njih ne postoji konacno ozdravljenje.
I ne podcjenjujem alternativnu medicinu uopste. Sta vise, u vecini slucajeva koji su satirali mene i moju porodicu, pokazala se boljom i efikasnijim.Tako da ne bjezim od toga da pitam i prihvatim savjet i neke zene na pijaci koja zaradjuje eto pleteci carape.
I da se vratim na strahove. Ja i sama imam neke, jasno mi je da imaju psiholosku osnovu i razumijem da ih vecina ljudi ima, samo i naucnici iliti doktori ce se sloziti da za neke strahove ne postoji realna osnova
Razumijem tako da se neko moze plasit aviona, pa oni se cesto ruse, i ljudi gube zivote. I da se neko plasi vode, ona vjerovatno proguta nekog svaki dan. Da se neko plasi zmije, toliko je ljudi umrlo od zmijskog ujeda i sl.
Ali kad si svjesan da strah nastaje pod uticajem nasih misli koje se aktiviraju kad nas zadesi neka zastrasujuca situacija, kako onda da shvatim da se neko boji leptira, dugmeta na bluzi i ostalih bezazlenih sitnica koje nikad nikom nisu naudile
I ne podcjenjujem alternativnu medicinu uopste. Sta vise, u vecini slucajeva koji su satirali mene i moju porodicu, pokazala se boljom i efikasnijim.Tako da ne bjezim od toga da pitam i prihvatim savjet i neke zene na pijaci koja zaradjuje eto pleteci carape.
I da se vratim na strahove. Ja i sama imam neke, jasno mi je da imaju psiholosku osnovu i razumijem da ih vecina ljudi ima, samo i naucnici iliti doktori ce se sloziti da za neke strahove ne postoji realna osnova
Razumijem tako da se neko moze plasit aviona, pa oni se cesto ruse, i ljudi gube zivote. I da se neko plasi vode, ona vjerovatno proguta nekog svaki dan. Da se neko plasi zmije, toliko je ljudi umrlo od zmijskog ujeda i sl.
Ali kad si svjesan da strah nastaje pod uticajem nasih misli koje se aktiviraju kad nas zadesi neka zastrasujuca situacija, kako onda da shvatim da se neko boji leptira, dugmeta na bluzi i ostalih bezazlenih sitnica koje nikad nikom nisu naudile
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8353 times
- Been thanked: 19682 times
7 najomraženijih holivudskih diva

Gwyneth Paltrow
Prava je hladna plavuša, tvrde u branši. Uvijek suzdržana te lažno i usiljeno ljubazna. "A zapravo misli da je bolja od nas ostalih", izbrbljao se jedan njezin kolega.
Julia Roberts
Tko bi rekao da se iza tog divnog, širokog osmijeha krije razmažena narav kojoj nikad ništa nije dovoljno dobro. Na snimanjima, tvrde, stalno nešto izvoljeva pa je pomoćno osoblje ne voli. Ima dug jezik i suviše je kritična prema ljudima oko sebe.
Anne Hathaway
Tako nevino i slatko lice djevojčice uopće nam ne ide uz nepodnošljivu narav kakvu navodno ima. Zamjeraju joj da se na setovima ponaša kao razmaženo, ljubomorno derište.
Katherine Heigl
Tijekom godina stekla je popriličnu listu neprijatelja. Primjerice, 2008. je za film "Zalomilo se" u kojem glumi izjavila kako "žene portetira na seksistički način". Naravno da su joj producenti to prilično zamjerili (kako se kaže: ne pili granu na kojoj sjediš). Iako se u intervjuima trudi prikazati svoju topliju, obiteljsku stranu, kolege tvrde da je Heigl veoma teška i komplicirana osoba, s kojom nije lako raditi.
Lindsay Lohan
Što reći o njoj, a da već ne znate. Ovisnost o drogama i alkoholu učinile su je nepouzdanom i sklonom incidentima,a jedini tko joj u tome od kolega može parirati jest Charlie Sheen.
Jennifer Lopez
Kao sutkinja u Američkom Idolu bila je draga, pravedna i iskrena, no oni koji su imali prilike s njom poslovno surađivati kažu da je sve to - samo gluma! Kad se kamere ugase, Jen je često drska, bahata i zajedljiva.
Kristen Stewart
"Baš me briga što misle fanovi", izjavila je zvijezda "Sumrak sage" i stekla gomilu neprijatelja. Srećom pa ju je baš briga.
Cosmopolitan.hr