Onda ti nisi iz Posavine, pa yeba ga ja Sava sve operePOSAVLJAK wrote:ja sam jedanput oprostio...kako sam se samo z...o. Nikada ne treba opraštati prevaru, nema onog čara više nakon toga.

Moderator: spacebound
Onda ti nisi iz Posavine, pa yeba ga ja Sava sve operePOSAVLJAK wrote:ja sam jedanput oprostio...kako sam se samo z...o. Nikada ne treba opraštati prevaru, nema onog čara više nakon toga.
tu si u pravu, mada ja opet mislim da treba pokusati oprostit´POSAVLJAK wrote:... nema onog čara više nakon toga.
Luna, ja tebi ne bi oprostio!Luna. wrote:tu si u pravu, mada ja opet mislim da treba pokusati oprostit´POSAVLJAK wrote:... nema onog čara više nakon toga.
zagor wrote:Luna, ja tebi ne bi oprostio!Luna. wrote:tu si u pravu, mada ja opet mislim da treba pokusati oprostit´POSAVLJAK wrote:... nema onog čara više nakon toga.
zagor wrote:Luna, ja tebi ne bi oprostio!Luna. wrote:tu si u pravu, mada ja opet mislim da treba pokusati oprostit´POSAVLJAK wrote:... nema onog čara više nakon toga.
vise vam nista ne bi bilo istoKrokodil Behko wrote:
samo tako!
Ni ja joj ne bih oprostio
sann wrote:.....NIKAD!!!....za nikad
Krokodil Behko wrote:sann wrote:.....NIKAD!!!....za nikad
Samo da znas, ako budes prastala, svi ce te voliti
A sta ako budes morala tako? Nikad ne reci nikad.madam Bovary wrote:Ma gdje to ide,da se ja krecim tudjim covjekom ili ljudima i da dodjem kod svog,nonsalantno,kao sve ok![]()
(ili obrnuta situacija)
A ima toga zamisli sad taj obraz i karaktes fuujjjjjjjjjjjjjjjmadam Bovary wrote:Ma gdje to ide,da se ja krecim tudjim covjekom ili ljudima i da dodjem kod svog,nonsalantno,kao sve ok![]()
(ili obrnuta situacija)
Hahaha a on opet nanovo jel?Julia-Klara wrote:jednom covjeku sam oprostila sve sto je napravio u zivotu, i zajebala se posteno...mislim da vise nikad nikom nista ne bih oprostila
nije to nista bilo tako jednostavno, ne bih u detalje...ali ne,nije ponovio, nesto drugo je u pitanjunezaboravna wrote:Hahaha a on opet nanovo jel?Julia-Klara wrote:jednom covjeku sam oprostila sve sto je napravio u zivotu, i zajebala se posteno...mislim da vise nikad nikom nista ne bih oprostila
senko wrote:Ja nebih puno pricao i staio bih samo jednu tackicu na sve.
Kraj price
Ej mailed,ovo je tema o prastanju. Mozda si se zbunila ..mailed wrote:nema prastanja!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests