Moderator: Krokodil Behko
Ma ti debili da su doslinet samo sinoc i prosetali se gradom poklopi bi se iste sekunde.HAVANA wrote: 23 Aug 2025, 21:42 Pa jebo te gdje god svi hvale,cude se kako dobru pricu napravise vec godinama,ne znam jesam igdje sta lose procito osim standardnih lajavaca sto nas mrze,to je i za ocekivati.Ali koliko je nasih negativaca to je prosto nevjerovatno…Pa sta je tim ljudima ,ja stvarno ne kontam kakvi su to debili.Ovakvu posjecenost,zivost grada,takva promocija i tu mane trazis i omalovazavas,ma mrs u 3pm.
Beni wrote: 23 Aug 2025, 23:32Ma ti debili da su doslinet samo sinoc i prosetali se gradom poklopi bi se iste sekunde.HAVANA wrote: 23 Aug 2025, 21:42 Pa jebo te gdje god svi hvale,cude se kako dobru pricu napravise vec godinama,ne znam jesam igdje sta lose procito osim standardnih lajavaca sto nas mrze,to je i za ocekivati.Ali koliko je nasih negativaca to je prosto nevjerovatno…Pa sta je tim ljudima ,ja stvarno ne kontam kakvi su to debili.Ovakvu posjecenost,zivost grada,takva promocija i tu mane trazis i omalovazavas,ma mrs u 3pm.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests