Hercegovski "humor" sam donekle več skužio, tako da...Maja wrote: 24 Apr 2019, 14:04 Naravno da nema pive. U Sarajevu je vecinsko muslimansko stanovnistvo.
I kad ulazis u Bingo zene moraju staviti maramu na glavu a Avazov toranj je prestrt cilimima.
Samo da pitam
Moderator: VIP
Re: Samo da pitam
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2722 times
- Been thanked: 8484 times
- Status: Offline
Kultura ti je vidim, isto na nivou...
Moram te razočarati. Sa Bosnom nemam ama baš ništa...
Mada me ni malo nebi smetalo, da imam...
Juš uvijek se nebi ponašao kao neki pojedinci ovdje...
- Duminjo
- Urednik foruma

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18656 times
Vala mehaning ne znam sta ocekujes nakon onoga sto si pitao. De razmisli malo ima li logike da nema pive u Sarajevu.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ti nas sve kolektivno uvrijedis i ja ti odgovorim kroz jedan vic pa ja nekulturan?mehaning wrote: 24 Apr 2019, 14:48Kultura ti je vidim, isto na nivou...![]()
Moram te razočarati. Sa Bosnom nemam ama baš ništa...![]()
Juš uvijek se nebi ponašao kao neki pojedinci ovdje...![]()
Jel ti stvarno treba crtati da nismo glupi kosto ti je neko prico negdje zä bosance?
Spusti se ljudino
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
a čujMaja wrote: 24 Apr 2019, 14:52 Vala mehaning ne znam sta ocekujes nakon onoga sto si pitao. De razmisli malo ima li logike da nema pive u Sarajevu.
možda je bio taj mu neko u ratu
kad nije bilo ničega
"ignorance is bliss"
Očito smo se našli u nekoj barieri...Duminjo wrote: 24 Apr 2019, 14:54Ti nas sve kolektivno uvrijedis i ja ti odgovorim kroz jedan vic pa ja nekulturan?mehaning wrote: 24 Apr 2019, 14:48
Kultura ti je vidim, isto na nivou...![]()
Moram te razočarati. Sa Bosnom nemam ama baš ništa...![]()
Juš uvijek se nebi ponašao kao neki pojedinci ovdje...![]()
Jel ti stvarno treba crtati da nismo glupi kosto ti je neko prico negdje zä bosance?
Spusti se ljudino
Jezičnoj ili nekoj drugoj...
Ja te stvarno ljepo molim da mi objasniš, ili nacrtaš, što je u mojem pitanju uvrijedljivo...
Uzmi u obzir, da u Bosni nikad nisam bio, Bosance poznajem isključivo sa gradilišta i od nekad davno iz JNA...
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
na forumu si mogao dosta toga vidjeti, ako nigdje drugo. de ba, ja kontala ti se šališ sa onakvim pitanjem.
Last edited by lejlamo on 24 Apr 2019, 15:00, edited 1 time in total.
Rekao mi čovjek, bilo mi čudno i samo sam ljepo pitao...Maja wrote: 24 Apr 2019, 14:52 Vala mehaning ne znam sta ocekujes nakon onoga sto si pitao. De razmisli malo ima li logike da nema pive u Sarajevu.
Da mi je to logično, nebi ni pitanje postavio...
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
i iz toga si zaključio da je ovde džemahirija????mehaning wrote: 24 Apr 2019, 14:58
Očito smo se našli u nekoj barieri...![]()
Jezičnoj ili nekoj drugoj...![]()
Ja te stvarno ljepo molim da mi objasniš, ili nacrtaš, što je u mojem pitanju uvrijedljivo...![]()
Uzmi u obzir, da u Bosni nikad nisam bio, Bosance poznajem isključivo sa gradilišta i od nekad davno iz JNA...![]()
Pričao je i meni prijatelj da u Sloveniji nemreš polukružno napravit a da ti ne treba proći dvije pasoške kontrole, pa su zbog toga bili primorani primiti Sloveniju u EU.
"ignorance is bliss"
Začudilo bi te, koliko toga ne uspjevam razumijeti i povezati...lejlamo wrote: 24 Apr 2019, 15:00 na forumu si mogao dosta toga vidjeti, ako nigdje drugo. de ba, ja kontala ti se šališ sa onakvim pitanjem.
Još jedna riječ, kojoj ne razumijem značenje...mad_max_ba wrote: 24 Apr 2019, 15:02i iz toga si zaključio da je ovde džemahirija????mehaning wrote: 24 Apr 2019, 14:58
Očito smo se našli u nekoj barieri...![]()
Jezičnoj ili nekoj drugoj...![]()
Ja te stvarno ljepo molim da mi objasniš, ili nacrtaš, što je u mojem pitanju uvrijedljivo...![]()
Uzmi u obzir, da u Bosni nikad nisam bio, Bosance poznajem isključivo sa gradilišta i od nekad davno iz JNA...![]()
Pričao je i meni prijatelj da u Sloveniji nemreš polukružno napravit a da ti ne treba proći dvije pasoške kontrole, pa su zbog toga bili primorani primiti Sloveniju u EU.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Duminjo
- Urednik foruma

mehaning wrote: 24 Apr 2019, 14:22
Na obično pitanje uspjeli ste napraviti zrtvu od sebe...![]()
Pa tko bi vas želio još i u živo upoznati...![]()
Ovdje si zajebo.
Što Se crtanja tice, procitaj kako ti se ljudi sprdaju i et.. Ako ti ne bude jasno onda se Zamisli o onoj da je nekome djaba pricati kad mu je lakse metar u dupe nego cenat u glavu