Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ne radi se uopste o tome.
Znam da necete, htijeli ne htijeli.
Puno je ovo opasnije od problema ulaska u EU.
Jasno je ko je ovo spremio, a znaju se i oni koji su u Sarajevu u svemu tome ucestvovali.
Bivalo je i opasnije, pa smo opet tu gdje jesmo, glede and unatoč.
Šta god da smo učinili povodom ove provokacije, izgledat će loše ili još gore.
Ako se usprotiviš, onda si antisemit. Ako odobriš i pustiš genocidnu kopilad da odnesu cvijeće u Srebrenicu, što su namjeravali učiniti, onda ispadneš licemjer zadnje sorte koji dopuštaju genocidašima da posjećuju stratišta na kojima sunse iživljavali drugi genocidaši dok se u njihovoj državi trenutno sprovodi genocid.
Ja mislim da se trebalo usprotivit i tako se upisat na pravu stranu povijesti.
Ne radi se uopste o tome.
Znam da necete, htijeli ne htijeli.
Puno je ovo opasnije od problema ulaska u EU.
Jasno je ko je ovo spremio, a znaju se i oni koji su u Sarajevu u svemu tome ucestvovali.
Bivalo je i opasnije, pa smo opet tu gdje jesmo, glede and unatoč.
Šta god da smo učinili povodom ove provokacije, izgledat će loše ili još gore.
Ako se usprotiviš, onda si antisemit. Ako odobriš i pustiš genocidnu kopilad da odnesu cvijeće u Srebrenicu, što su namjeravali učiniti, onda ispadneš licemjer zadnje sorte koji dopuštaju genocidašima da posjećuju stratišta na kojima sunse iživljavali drugi genocidaši dok se u njihovoj državi trenutno sprovodi genocid.
Ja mislim da se trebalo usprotivit i tako se upisat na pravu stranu povijesti.
Mozda se uopste nije trebalo ni organizovati
Onda se ne bi imalo sta ni odrzat ni otkazat
Al ima tu posla, nece samo
A dobro rece Behko..sace "zabrinuti"..
Ako cemo pravo jedina dreka dolazi iz manjeg entiteta te od strane cuvara istog iz federacije..
Koga boli q za ovo ili za bilo sta.Karte su davno otvorene i bacene na sto.
ironman wrote: 11 Jun 2025, 20:31
Ako cemo pravo jedina dreka dolazi iz manjeg entiteta te od strane cuvara istog iz federacije..
Takoe, zato je dejton i napravljen, bosnjacki establisment su ti koje se busaju u prsa za "gradjansku" itd...samo drugi u to nevjeruju, eto de ubjedi...
ironman wrote: 11 Jun 2025, 20:31
Takoe, zato je dejton i napravljen, bosnjacki establisment su ti koje se busaju u prsa za "gradjansku" itd...samo drugi u to nevjeruju, eto de ubjedi...
Ne sikiraj se bro..vrijeme je na nasoj strani.
Jedino ako izbije kakvo ratno..ali i to ..ko ga yb da barem zakljucimo sta ce bit.
A na sta ciljam..mogu nam popushit realno svi..jer zaratit ovdje ne moze a da ne pukne i u konformistickom dijelu europe.
Tako da rekoh win/win,za 10-15 godina bice nas 70%.
General War wrote: 11 Jun 2025, 20:41
Jedino ako izbije kakvo ratno..ali i to ..ko ga yb da barem zakljucimo sta ce bit.
A na sta ciljam..mogu nam popushit realno svi..jer zaratit ovdje ne moze a da ne pukne i u konformistickom dijelu europe.
Koje ba vrijene je na vasoj strani, moze vas biti i 99% opet kako mislis dejton imjenit i blagojavit onom u.zapadnom mostaru i Banjaluci... ne mozes sjedit na dvije stolice barem ovi sto zive u BiH, bosnjakistan ce potpisat i srbi i hrvati sa obadvije ruke sa 100% bosnjaka
Evo iskreno, mi ne želimo nikakav autoput do Beograda, bez obzira na trasu. Krivo nam je i što postoje trenutni putevi i mostovi i boli nas q za to što priča psiho iz Jajinaca
ironman wrote: 11 Jun 2025, 20:44
Koje ba vrijene je na vasoj strani, moze vas biti i 99% opet kako mislis dejton imjenit i blagojavit onom u.zapadnom mostaru i Banjaluci... ne mozes sjedit na dvije stolice barem ovi sto zive u BiH, bosnjakistan ce potpisat i srbi i hrvati sa obadvije ruke sa 100% bosnjaka
Opet te pustili bez terapije.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
General War wrote: 11 Jun 2025, 21:07
Opet te pustili bez terapije.
Pustite čovjeka da piše bez vrijeđanja. Nije ovo forum na kojem svi trebaju puhati u istu frulu.
Krokodil Behko wrote: 11 Jun 2025, 23:06
Precjenjuje se uticaj tih rabina u Evropi.
Ništa se neće desiti.
Evropa ionako ima mnogo važnije probleme u popriličnom broju.
Ne znam, nisam primjetila ili nisam vidjela da se ranije pisalo o ovome... jučer čitam u čudu, odakle sad ovo dođe.
Kao provokacija neka
Domaćini
Bošnjaci su šutili na aparthejd, ova im dijelila kolače, ćevape i iftare, a ovaj fašista izvršio državni udar.
I rezultat, konferencija u Sarajevu, gdje su nam ubice palestinske djece trebale govoriti o vrijednostima.....
20250612_085705.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ako imaš potrebu da drugima dokazuješ da si sretan - onda nisi.