Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Radi... Koje to žensko može biti da ne radi, bašta, kuća, dvorište, kuhanje. ..... Mada i hrpu papira nosam danima, nikako da stignem završiti... I to me čeka za vikend...
Radi... Koje to žensko može biti da ne radi, bašta, kuća, dvorište, kuhanje. ..... Mada i hrpu papira nosam danima, nikako da stignem završiti... I to me čeka za vikend...
Mi nikada nemamo slobodnog dana tacno,cekamo vikend neradni onda se posvetimo kucnim poslovimatacno nemamo mira nikako
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Mi nikada nemamo slobodnog dana tacno,cekamo vikend neradni onda se posvetimo kucnim poslovimatacno nemamo mira nikako
Ama i dočekam ga sa svim sredjenim, ali ksd se u kuhinji razbacam da nadoknadim sve ono što u toku sedmice ne stignem dan prodje sa keceljom i kuhačom....ne može se platiti domaći doručak na vrijeme pa sve ostalo...
Vala, ja volim što sam žensko. Baš je super biti žensko.
Last edited by Chloe on 26 Apr 2019, 22:06, edited 1 time in total.
Evo ja baš danas testirao novi usisavac...
Baterijski... Izdrži cijeli stan i jak poput tornada
I radni mi vikend
Ma znate vi sta je lakse,Imam i ja isti takav samo dayson,Samo sto ga najvise koriste oni sto hoce radi reda da usisaju(tipicno musko)inace kupi samo povrsinu
Lanci wrote: 26 Apr 2019, 22:08
Ma znate vi sta je lakse,Imam i ja isti takav samo dayson,Samo sto ga najvise koriste oni sto hoce radi reda da usisaju(tipicno musko)inace kupi samo povrsinu
Nije točno
Doduše i tepih imam "no Cupavo" ostalo samo parket
Zasad je dobar... I nema dosadnog kabla vucati...
Lanci wrote: 26 Apr 2019, 22:08
Nije točno
On nemoze po cupavom
Dobar dobar samo da ga ima ko da koristi svaki dan
Nije točno
On nemoze po cupavom
Dobar dobar samo da ga ima ko da koristi svaki dan
Vidjeti ću
Ja ga vidio kod brata, njih je petoro (od toga dva zmaja od kojih sve leti ) i kaže, da su onaj klasični pospremili... Tj da ovaj sve odradi. A žena mu je čistoća nazi
Ebemu valjda će i mene izdržati
Sjedim pijem caj i kontam kako vise koncerti nisu za mene
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...