Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jonas wrote:Gotovo svaki dan bio sam u nekoj bihackoj pekari*. Imaju super niske cijene. U jednoj pekari radila je (u prodaji) nasminkana (kao za naslovnicu magazina Allure) prodavačica... Kazem... baš si se fino smackala.
Kad me je upitala: što želite, rekao sam: ono što ja želim ne mogu dobiti.
šta je dalje bilo... drugom prilikom.
Nela wrote:Behko moram te kritikovati zato sto nisi postavio vijest o zlatnoj kasiki, pa Mrki bi nam se bas napisao npr. o njenom znacenju, porijeklu itd. itb.
Vidio sam je ali nekako ima dovoljno ali evo...samo za tebe... postavljam
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Zamislite ovo...18 Maja ja poslao zahtjeve za pasose (za mene i suprugu) i evo danas supruga dobila
Nevjerovatno je ovo kako su brzo uradili
Proces obicno traje 4 do 6 sedmica
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
komsija wrote:Zamislite ovo...18 Maja ja poslao zahtjeve za pasose (za mene i suprugu) i evo danas supruga dobila
komsija wrote:Zamislite ovo...18 Maja ja poslao zahtjeve za pasose (za mene i suprugu) i evo danas supruga dobila
Ja sam svoj dobio za 3 dana.
Pa eto sveukupno je za sedam dana Mora se uzeti u obzir da sam poslao u Petak a oni ne rade do Ponedjeljka
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!