Onako sav važan:
Babo, Mama, sutra će vam biti najljepši dan (to danas).
Ja, iznenađeno, Štoooo?
Pa šta god mi kažete ja ću reći da
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa ima li išta slađe od dječjih biseraČupava wrote: 22 Dec 2019, 21:25 Danas bila jedna moja prijateljica sa svojim dečkom 4 su mu god. I obično kad dođu, uvijek mu dam nešto od slatkiša...I dođe on do mene i hoće nešto da mi šapne..pita me imam li čokolade.. ? Kažem imam, ali nemoj sad da je otvaraš i jedeš nego posle ručka.. kaže ok i dam mu jednu.
Malo posle vidim ga otvorio čokoladu i gleda u nju..Pitam ga Pa šta smo se dogovorili, jesmo rekli da je ne jedeš sad..
Kaže pa ne jedem je, samo je ližem...![]()
Nema.hepo_kockica wrote: 24 Dec 2019, 23:09Pa ima li išta slađe od dječjih biseraČupava wrote: 22 Dec 2019, 21:25 Danas bila jedna moja prijateljica sa svojim dečkom 4 su mu god. I obično kad dođu, uvijek mu dam nešto od slatkiša...I dođe on do mene i hoće nešto da mi šapne..pita me imam li čokolade.. ? Kažem imam, ali nemoj sad da je otvaraš i jedeš nego posle ručka.. kaže ok i dam mu jednu.
Malo posle vidim ga otvorio čokoladu i gleda u nju..Pitam ga Pa šta smo se dogovorili, jesmo rekli da je ne jedeš sad..
Kaže pa ne jedem je, samo je ližem...![]()
![]()

Zamisljam taj dijalog
Tvoja je curica tako sarmantnanida wrote: 26 Dec 2019, 09:26 Elem, kad smo bili vani ima od tog, skakala, pala, I eto sad ima malu ranicu koja je vec pri kraju da zaraste.
I eto bola, boli ako samo pogledas, “hoces stavis kapu” (kapa je flaster), I hajd ja onaj mali flastercic joj stavim kad ona slozi facu “ta si ovo lepila”.
![]()
Nice try wrote: 15 Jan 2020, 09:39 Djeca tako vide![]()
Prošle godine kaže meni ova moja srednja, ma znaš mama, jedna teta, malo starija, tako k'o ti...