Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Taare wrote: 17 Feb 2022, 14:16
Čekaj malo, u donbasu žive rusi koji su ukrajinski državljani. Nisu to nikakvi okupatori.
drugo, govorilo se o ratu između rusije i ukrajine.
Nemojte sad smanjivati ribu.
Isto Dodik kaze za Srbe u rs, imaju se veli pravo i oCepit, njihova zemlja, jos dodje Vulin i kaze branicemo vas. Vidis kako zabijas sebi autogolove?
Drzi se rodjo gurabija, i ne j... nas.
Ja ne vjerujem u sranje sto citam..yebomajku dodje mi cedo iz srbije na granicu s Bijeljinom i oplete po Janji,,legitimno po nekima..ybm ovu raspravu ovdje..
Čekaj malo, u donbasu žive rusi koji su ukrajinski državljani. Nisu to nikakvi okupatori.
Isto Dodik kaze za Srbe u rs, imaju se veli pravo i oCepit, njihova zemlja, jos dodje Vulin i kaze branicemo vas. Vidis kako zabijas sebi autogolove?
Sereš ne staješ
Gdje su ovi iz donbasa tražili otcjepljenje? Nigdje.
Ali to uopšte nije tema.
tema je ruska nepostojeća agresija koju su najavljivali tvoji lafinaši.
Nisam ti ja kriv što si toliko indoktriniran njihovom lafinom da ne bi prepoznao istinu taman kad bi te pljusnula u lice.
Nema veze... u pitanju je teritorija. To bi bila invazija 1/1, a ukrajinska vojska bi sasvim opravdano mogla braniti svoju teritoriju. To bi po svim osnovama bio rat između te dvije zemlje čak i da Rusi ne pređu ni 20% puta od granice do Kijeva.
Džaba ja pišem da je u pitanju američka laž, vi verglate svoje pa svoje. Slagali vas. Po američkim analitičarima i američkom vrhu, rat je trebao početi u srijedu.
Al bmk, verglajte. Javite mi kad ruje uđu na tih 20%
Šta ja imam pisat sa neozbiljnim ljudima operisanim od realnosti i logike koji najavljuju protjerivanje rusa u sibir.
Sereš ne staješ
Gdje su ovi iz donbasa tražili otcjepljenje? Nigdje.
Ali to uopšte nije tema.
tema je ruska nepostojeća agresija koju su najavljivali tvoji lafinaši.
Nisam ti ja kriv što si toliko indoktriniran njihovom lafinom da ne bi prepoznao istinu taman kad bi te pljusnula u lice.
Nema veze.
Besmisleno je, ne vrijedi.
Nacrtano ti je, ali
Avaj.
Bjezi ba fufe, ti pises samo da nesto nadrobis, i et nek ima neka rasprava. Jedan dan pise treba iskoristiti americku podrsku da se obracunamo sa separatistima i oslobodimo zemlju, drugi dan vice ajjj majku hInnn lazovsku sam propagandu pucaju, hoce posteni donbas u crno da zaviju.
Principi i pogledi iz drugog saffa lokalnog mejtefcica dje polupismeni hodzica drobi ummetu.
Goni to
Naivno je i glupavo pomisliti kako je Rus došao na granicu sa tolikim snagama samo radi vojne vježbe.
Mobilizacija tolikih trupa i njihovo držanje tamo tako dugo je radi pritisaka dok traju pregovori. Teško da će samo tako ugaziti u suverenu državu, bilo bi prekrkanski i preskupo, kako finansijski tako i politički. Ali, treba znati da je Putinu baš gusto jer mu NATO dolazi na granicu, pa ne treba isključit ne neku suludu akciju kao što je invazija.
Kako god, razumljivo je da mora nekako reagovati i pokazati zube nakon najava da ce Ukrajina u NATO.
Sad, koliko ce napasti i hoce li uopste napasti, vidjecemo..
Melek wrote: 17 Feb 2022, 20:46
Šta kaže Bajdo, kad će napad?
Bajdo je inače naš prijatelj. Kako znamo da je prijatelj? Pa neprijatelj nikad ne spava
Pa napad je počeo u utorak. To su najavili ameri i mora da je tako
Isto su tako onomd u un-u iznijeli neoborive dokaze da sadam ima oružje za masovno uništenje
Ono američko pašč...pardon, američki diplomata je prezentiro bočicu
Vas dunjaluk vidio
Kažu Rusi da je Ukrajina započela napad na Rusiju.Čekali se Bosanci,Albanci i Šiptari...Trebalo je sve krenuti u srijedu ali se čekalo da završi Barsa i Napoli pa da se raHat ratuje.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti