Bujrum
Ja sam ovdje uvijek bio jedan od najiskrenijih forumaša
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Bujrum

Da se ne lazemo, vama su dobri dok pusu u istu trubu i napadaju jedne. Bilo kakva kritika bosnjaka nosi automatski pecat... I to je tako ne od juce, od 93g je to tako...Gledam to skoro 30 godina, bezbroj primjera i opravdano napadnutih i bezbroj neopravdano...Naseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 20:04Ali to je stvarno interesantno, ne samo kod njega, eno i Marijan Mijajlović koji je bio popularan u Sarajevu opleo na Facebooku kako je on za ostale uvijek bio vlah pa neće nikada komentarisati.Maja wrote: 25 Aug 2022, 19:41
Odlucio je da gradi karijeru u Hr bas zato sto je bio dugog jezika pa su mu se kod nas zatvorila sva vrata i prestao je dobivati uloge.
Nije to tako davno bilo da si mogao zaboraviti.
Tifa isto tako, od kada ga više niko ne ferma (što je normalno jer možeš biti Michael Jackson, ako ne možeš snimiti pjesmu ili album da valja a dođeš u godine nisi više relevantan) počeo je dizati tri prsta i tetovirati grb
Uvijek je bilo tako, kada zvijezde iz prošlosti nisu više relevantne one oostaju ogorčene i krive današnju generaciju śto ne zna cijeniti talenat, određenu osobu ili medije jer su im navodno sabotirali karijeru ali šta je interesantno kod Sarajeva je da zvijezde koje nisu više interesantne odluče se obračunatk sa historijom ili čitavim gradom i narodom.
Eno Bačanović, Jergović i mnogi ostali primjeri.
Svaki Srbin i Hrvat koji su bili popularni u Sarajevu pa više nisu okrive Sarajevo da je se islamiziralo i da za njih tu nema mjesta a namjerno ignorišu da bi jedan Dino Merlin, Bošnjak, isto prošao kao oni da ne ulaže i u 2022. u svoju karijeru.

Mozda 90 posto tvojih postova nisam procitala ali, ono sto jesam, dovelo me do zakljucka da si stvarno pametan covjek, smisao za humor legendaran, postove srocis da budu ko bombone, pa se pitam kako, kao takav, ne vidis da suNaseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 20:13Bujrum![]()

A i ti pregonis. Poredis Enisa s ovim govnetom.

A nijesam poredio Enisa. Nego jedan u nizu koji se sjeti nekih stvari kad se docepa Zagreba ili Beograda

Melina je ncionalistička seljanka koja nema pojma o pravoj raji kao što je Enis.

Kod Amira Zukića je gost bio i Momčilo, malo je je hvalilo da mu popuši urednik.Naseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 19:35 Penis tačno sa svakom novom izjavom nadmaši zadnju što se tiče gluposti i balinluka
Tačno znam kada bi se sutra oglasio da bi bila gluplja izjava od ove koju je u zadnjih par dana izjavio
Ima i ova, ovo je izjavio krajem 2016. znači između dva Dodikova nastupa gdje Bošnjake pljujeNippy wrote: 25 Aug 2022, 12:23 Nije ovo Šemsi prvi put da daje ovakve ili slične izjave.
Jednom je rekao otprilike da je društvo u Srbiji puno otvorenije nego u Bosni i Hercegovini i kao primjer naveo da Srbi imaju i četnike i partizane
Čudi me samo kako nikada ne kritikuje svoju Hrvatsku i njenu ulogu u ratu i usput objasni Hrvatima kako su jedni druge ubijali i tako to...
Oskar Schindler na aparatima kada čuje sta je sve Dodik radio.Glumac Enis Bešlagić bio je gost Pressinga na N1 televiziji. On je s urednikom i voditeljem Amirom Zukićem razgovarao o mnogim interesantnim temama, a pričao je i o poznanstvu s predsjednikom entiteta Republika Srpska Miloradom Dodikom.
Zukić je Bešlagića pitao i o tome kakav je Dodik privatno i o čemu su razgovarali.
"Ne sastajemo se po kafanama, iako Dodik jako voli kafanu, a to je dobro što kod njega znaš šta voli, kod naših ne znaš. Znam priče iz rata da je Dodik spašavao muslimane i da ih je stavljao u svoj automobil i odvozio ih iz Laktaša. Kad se sastanemo ja njega pitam zašto sam ja danas tu, a on sutra u Sarajevu nije i pitam ga zašto misli na muslimane i na mene u negativnom smislu na šta on meni kaže da ne misli to tako i da to kaže u revoltu. Rekao mi je i da nema s kim pričati u Sarajevu i da kome god je pružio ruku, da ga taj zeznuo i ja vjerujem u to", naveo je.
I normalno ovaj seljačić od svih Srba našao se baš sa Dodikom jadati i vjerovati mu. Ne bi on rekao da odža arlauče i da nije bio genocid u Srebrenici ali ga Bakir i Haris zayebali.
I poslije ovoga nije čudo što koristi izraz muslimani.

Šta je grijeh Seke i Bakira?Maja wrote: 25 Aug 2022, 20:20Mozda 90 posto tvojih postova nisam procitala ali, ono sto jesam, dovelo me do zakljucka da si stvarno pametan covjek, smisao za humor legendaran, postove srocis da budu ko bombone, pa se pitam kako, kao takav, ne vidis da suNaseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 20:13
Bujrum![]()
Bakir i Sebija zlo za Bosnjake. Razumijem sto si SDA-ovac, zbog njihove stare slave, Alije itd, ali kad vidim da bezuslovno podrzavas ovaj bracni par upitam se pa how.
Mozda ti njih i ne cijenis onoliko koliko mi mislimo nego samo hoces da dokazes da nisu gori od drugih ALI...cime su oni zasluzili toliku tvoju energiju, angazovanost, vrijeme.

Hvala puno na komplimentimaMaja wrote: 25 Aug 2022, 20:20Mozda 90 posto tvojih postova nisam procitala ali, ono sto jesam, dovelo me do zakljucka da si stvarno pametan covjek, smisao za humor legendaran, postove srocis da budu ko bombone, pa se pitam kako, kao takav, ne vidis da suNaseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 20:13
Bujrum![]()
Bakir i Sebija zlo za Bosnjake. Razumijem sto si SDA-ovac, zbog njihove stare slave, Alije itd, ali kad vidim da bezuslovno podrzavas ovaj bracni par upitam se pa how.
Mozda ti njih i ne cijenis onoliko koliko mi mislimo nego samo hoces da dokazes da nisu gori od drugih ALI...cime su oni zasluzili toliku tvoju energiju, angazovanost, vrijeme.
7 stranica i već ga zovu penisom, to mu je domet, ne zaslužuje da mu se daje više važnosti od toga.

Šta ima loše u tome ako je neko iz familije Mladih Muslimana?Skaku samo zato śto je iz familije Mladih Muslimana dok u isto vrijeme brame sina Mladih Muslim
Nema ništa, samo ukazujem na dvostruke aršine gdje članove tih familija pljuju a brane Gavrankapetanovića koji je iz iste takve familije samo što je sada protiv Sebije.Bosnia_Nord wrote: 25 Aug 2022, 21:30Šta ima loše u tome ako je neko iz familije Mladih Muslimana?Skaku samo zato śto je iz familije Mladih Muslimana dok u isto vrijeme brame sina Mladih Muslim

Oooo Nazife sta ima?Naseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 21:18Hvala puno na komplimentimaMaja wrote: 25 Aug 2022, 20:20
Mozda 90 posto tvojih postova nisam procitala ali, ono sto jesam, dovelo me do zakljucka da si stvarno pametan covjek, smisao za humor legendaran, postove srocis da budu ko bombone, pa se pitam kako, kao takav, ne vidis da su
Ja se već uplašio da će sada biti što koristiš dva profila ili što si Mitar Undercover![]()
Evo ovako da pokušam što iskrenije da odgovorim..
Ovdje se najmanje radi o dobru i zlu, da je tako ne bi glasali za Denisa Bećirevića odgovornog za zakon o prebivalištu i zajedničkog kandidata PDA stranke Kukića.
Ovdje je pravi razlog mnogo dublji a to je mržnja prema osnivanju prve bošnjačke stranke, ne toliko prema SDA gdje svako ima pravo da misli o njoj šta hoće, već što mnogi suživotaši krive indirektno Bošnjake da su Srbe 90ih isprovocirali jer nisu glasali za Markovića i uplašili ih glasajući za islamističku nacionalističku stranku.
Da nije tako i da se radi samo o zlu i lošim potezima ne bi se pljuvao Purivatra, jednog od najodgovornijih za SFF, jedno od svijetlih tačaka poslijeratnog Sarajeva koje je dovelo mnoge svijetske zvijezde samo jer je oženio Sebijinu sestru kao i unuku Alije koja je čak podržala gay paradu samo zbog familije kojoj pripada (dok onoj Prlićkoj iz SDPa halale što joj je Amidža ratni zločinac jer nije ona mogla birati familiju).
Da se odmah ogradim, sa tim najmanje mislim na ovaj forum jer ovdje su najrealniji SDA kritčari ali nažalost nasjedaju na propagandu zlih sila.
To su te iste sile koje su tvrdile da će Bakira ucijenjti u Neumu, koji su stavili svakome ko ne odgovara metu na čelo da je umiješan za ubistvo Dženana Memića, koji pljuju Skaku samo zato śto je iz familije Mladih Muslimana dok u isto vrijeme brame sina Mladih Muslimana Gavrankapetanovića, što krive Sebiju da je ubila pacijente u vrijeme početka Corone gdje su u najboljim državama na najboljim klinikama umirali ljudi od Corone, što ukazaju da je kupila preskupu torbu koju iskreno može direktorica klinike priuštiti, koji su protiv nacionalizma ali može nekako Draško i Šarović.
Ne branim ja toliko njih koliko ne želim pljuvati nekoga čija krivica nije dokazana samo zato jer je cool pljuvati ih po intermetu.
A nekada volim stajati na žulj onima koji krive SDA i kada kiša pada![]()

I ja bih, da sam na njegovom mjestu, prije gradio karijeru u Hrvatskoj nego u BiH. Samo ne bih bio licemjer i srao kako je to zbog nekih zatvorenih vrata vec bih fino reko da je to zbog love i svi sretni.Maja wrote: 25 Aug 2022, 19:41Odlucio je da gradi karijeru u Hr bas zato sto je bio dugog jezika pa su mu se kod nas zatvorila sva vrata i prestao je dobivati uloge.Eto on sada ima odjednom neku potrebu za misljenjem a sto godina nije im'o. Hrvati se skoro primirili, visoki se primirio, Bakir se haman primirio. Sve se haman sleglo oko ovog cirkusa vezanog za izborni zakon i sad odjednom jedan jebeni glumac koji gradi karijeru u drzavi koja je osudjena za UZP i koja je godinama u nazad jedina podrska Covicu i HDZu BiH za sve ovo sto rade, sjetio se da iznosi, bas sada, neko svoje misljenje.
Nije to tako davno bilo da si mogao zaboraviti.