OHR - Christian Shmidt

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times
Status: Offline

Re: Enis Bešlagić na meti kritika, zbog videa kojeg je snimio ispred OHR

Post by Naseef Mushroom »

Maja wrote: 25 Aug 2022, 20:10 Nazife ako te nesto upitam hoces li mi iskreno odgovoriti.
Bujrum :)
Ja sam ovdje uvijek bio jedan od najiskrenijih forumaša
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2916 times
Been thanked: 24149 times

Post by HAVANA »

Naseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 20:04
Maja wrote: 25 Aug 2022, 19:41

Odlucio je da gradi karijeru u Hr bas zato sto je bio dugog jezika pa su mu se kod nas zatvorila sva vrata i prestao je dobivati uloge.
Nije to tako davno bilo da si mogao zaboraviti.
Ali to je stvarno interesantno, ne samo kod njega, eno i Marijan Mijajlović koji je bio popularan u Sarajevu opleo na Facebooku kako je on za ostale uvijek bio vlah pa neće nikada komentarisati.

Tifa isto tako, od kada ga više niko ne ferma (što je normalno jer možeš biti Michael Jackson, ako ne možeš snimiti pjesmu ili album da valja a dođeš u godine nisi više relevantan) počeo je dizati tri prsta i tetovirati grb

Uvijek je bilo tako, kada zvijezde iz prošlosti nisu više relevantne one oostaju ogorčene i krive današnju generaciju śto ne zna cijeniti talenat, određenu osobu ili medije jer su im navodno sabotirali karijeru ali šta je interesantno kod Sarajeva je da zvijezde koje nisu više interesantne odluče se obračunatk sa historijom ili čitavim gradom i narodom.
Eno Bačanović, Jergović i mnogi ostali primjeri.

Svaki Srbin i Hrvat koji su bili popularni u Sarajevu pa više nisu okrive Sarajevo da je se islamiziralo i da za njih tu nema mjesta a namjerno ignorišu da bi jedan Dino Merlin, Bošnjak, isto prošao kao oni da ne ulaže i u 2022. u svoju karijeru.
Da se ne lazemo, vama su dobri dok pusu u istu trubu i napadaju jedne. Bilo kakva kritika bosnjaka nosi automatski pecat... I to je tako ne od juce, od 93g je to tako...Gledam to skoro 30 godina, bezbroj primjera i opravdano napadnutih i bezbroj neopravdano...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8214 times
Been thanked: 19327 times

Post by Maja »

Naseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 20:13
Maja wrote: 25 Aug 2022, 20:10 Nazife ako te nesto upitam hoces li mi iskreno odgovoriti.
Mozda 90 posto tvojih postova nisam procitala ali, ono sto jesam, dovelo me do zakljucka da si stvarno pametan covjek, smisao za humor legendaran, postove srocis da budu ko bombone, pa se pitam kako, kao takav, ne vidis da su
Bakir i Sebija zlo za Bosnjake. Razumijem sto si SDA-ovac, zbog njihove stare slave, Alije itd, ali kad vidim da bezuslovno podrzavas ovaj bracni par upitam se pa how.
Mozda ti njih i ne cijenis onoliko koliko mi mislimo nego samo hoces da dokazes da nisu gori od drugih ALI...cime su oni zasluzili toliku tvoju energiju, angazovanost, vrijeme.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

A pomalo je i normalno nakon svega prozivljenog. Eno Izraela. Mores biti sto put jevrej sa ne znam kakim zaslugama jedna izjava i zavrsio si karijeru
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

insomnia wrote: 25 Aug 2022, 20:10 Samo vas gledam
Image
A i ti pregonis. Poredis Enisa s ovim govnetom.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Maja wrote: 25 Aug 2022, 20:22
insomnia wrote: 25 Aug 2022, 20:10 Samo vas gledam
Image
A i ti pregonis. Poredis Enisa s ovim govnetom.
A nijesam poredio Enisa. Nego jedan u nizu koji se sjeti nekih stvari kad se docepa Zagreba ili Beograda
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Samo polako Nazife. Ja cu malo odspavati dok odgovoris.
Nippy
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 8 times
Been thanked: 23 times

Post by Nippy »

HAVANA wrote: 25 Aug 2022, 19:45 Jos 2 strane i cetnikom cete ga zvat.
Melina je ncionalistička seljanka koja nema pojma o pravoj raji kao što je Enis.
Nippy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Nippy »

Naseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 19:35 Penis tačno sa svakom novom izjavom nadmaši zadnju što se tiče gluposti i balinluka
Tačno znam kada bi se sutra oglasio da bi bila gluplja izjava od ove koju je u zadnjih par dana izjavio
Nippy wrote: 25 Aug 2022, 12:23 Nije ovo Šemsi prvi put da daje ovakve ili slične izjave.
Jednom je rekao otprilike da je društvo u Srbiji puno otvorenije nego u Bosni i Hercegovini i kao primjer naveo da Srbi imaju i četnike i partizane :)
Čudi me samo kako nikada ne kritikuje svoju Hrvatsku i njenu ulogu u ratu i usput objasni Hrvatima kako su jedni druge ubijali i tako to...
Ima i ova, ovo je izjavio krajem 2016. znači između dva Dodikova nastupa gdje Bošnjake pljuje
Glumac Enis Bešlagić bio je gost Pressinga na N1 televiziji. On je s urednikom i voditeljem Amirom Zukićem razgovarao o mnogim interesantnim temama, a pričao je i o poznanstvu s predsjednikom entiteta Republika Srpska Miloradom Dodikom.

Zukić je Bešlagića pitao i o tome kakav je Dodik privatno i o čemu su razgovarali.

"Ne sastajemo se po kafanama, iako Dodik jako voli kafanu, a to je dobro što kod njega znaš šta voli, kod naših ne znaš. Znam priče iz rata da je Dodik spašavao muslimane i da ih je stavljao u svoj automobil i odvozio ih iz Laktaša. Kad se sastanemo ja njega pitam zašto sam ja danas tu, a on sutra u Sarajevu nije i pitam ga zašto misli na muslimane i na mene u negativnom smislu na šta on meni kaže da ne misli to tako i da to kaže u revoltu. Rekao mi je i da nema s kim pričati u Sarajevu i da kome god je pružio ruku, da ga taj zeznuo i ja vjerujem u to", naveo je.
Oskar Schindler na aparatima kada čuje sta je sve Dodik radio.
I normalno ovaj seljačić od svih Srba našao se baš sa Dodikom jadati i vjerovati mu. Ne bi on rekao da odža arlauče i da nije bio genocid u Srebrenici ali ga Bakir i Haris zayebali.
I poslije ovoga nije čudo što koristi izraz muslimani.
Kod Amira Zukića je gost bio i Momčilo, malo je je hvalilo da mu popuši urednik.
Nippy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Nippy »

Maja wrote: 25 Aug 2022, 20:20

Mozda 90 posto tvojih postova nisam procitala ali, ono sto jesam, dovelo me do zakljucka da si stvarno pametan covjek, smisao za humor legendaran, postove srocis da budu ko bombone, pa se pitam kako, kao takav, ne vidis da su
Bakir i Sebija zlo za Bosnjake. Razumijem sto si SDA-ovac, zbog njihove stare slave, Alije itd, ali kad vidim da bezuslovno podrzavas ovaj bracni par upitam se pa how.
Mozda ti njih i ne cijenis onoliko koliko mi mislimo nego samo hoces da dokazes da nisu gori od drugih ALI...cime su oni zasluzili toliku tvoju energiju, angazovanost, vrijeme.
Šta je grijeh Seke i Bakira?
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22773 times
Been thanked: 20848 times

Post by Masamune »

:D.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Hvala puno na komplimentima
Ja se već uplašio da će sada biti što koristiš dva profila ili što si Mitar Undercover :oo

Evo ovako da pokušam što iskrenije da odgovorim..

Ovdje se najmanje radi o dobru i zlu, da je tako ne bi glasali za Denisa Bećirevića odgovornog za zakon o prebivalištu i zajedničkog kandidata PDA stranke Kukića.
Ovdje je pravi razlog mnogo dublji a to je mržnja prema osnivanju prve bošnjačke stranke, ne toliko prema SDA gdje svako ima pravo da misli o njoj šta hoće, već što mnogi suživotaši krive indirektno Bošnjake da su Srbe 90ih isprovocirali jer nisu glasali za Markovića i uplašili ih glasajući za islamističku nacionalističku stranku.

Da nije tako i da se radi samo o zlu i lošim potezima ne bi se pljuvao Purivatra, jednog od najodgovornijih za SFF, jedno od svijetlih tačaka poslijeratnog Sarajeva koje je dovelo mnoge svijetske zvijezde samo jer je oženio Sebijinu sestru kao i unuku Alije koja je čak podržala gay paradu samo zbog familije kojoj pripada (dok onoj Prlićkoj iz SDPa halale što joj je Amidža ratni zločinac jer nije ona mogla birati familiju :roll ).

Da se odmah ogradim, sa tim najmanje mislim na ovaj forum jer ovdje su najrealniji SDA kritčari ali nažalost nasjedaju na propagandu zlih sila.

To su te iste sile koje su tvrdile da će Bakira ucijenjti u Neumu, koji su stavili svakome ko ne odgovara metu na čelo da je umiješan za ubistvo Dženana Memića, koji pljuju Skaku samo zato śto je iz familije Mladih Muslimana dok u isto vrijeme brame sina Mladih Muslimana Gavrankapetanovića, što krive Sebiju da je ubila pacijente u vrijeme početka Corone gdje su u najboljim državama na najboljim klinikama umirali ljudi od Corone, što ukazaju da je kupila preskupu torbu koju iskreno može direktorica klinike priuštiti, koji su protiv nacionalizma ali može nekako Draško i Šarović.

Ne branim ja toliko njih koliko ne želim pljuvati nekoga čija krivica nije dokazana samo zato jer je cool pljuvati ih po intermetu.
A nekada volim stajati na žulj onima koji krive SDA i kada kiša pada :oo
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

HAVANA wrote: 25 Aug 2022, 19:45 Jos 2 strane i cetnikom cete ga zvat.
7 stranica i već ga zovu penisom, to mu je domet, ne zaslužuje da mu se daje više važnosti od toga.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord »

Skaku samo zato śto je iz familije Mladih Muslimana dok u isto vrijeme brame sina Mladih Muslim
Šta ima loše u tome ako je neko iz familije Mladih Muslimana?
Mislim, ko ga pljuje jer je iz familije Mladih Muslimana?
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Bosnia_Nord wrote: 25 Aug 2022, 21:30
Skaku samo zato śto je iz familije Mladih Muslimana dok u isto vrijeme brame sina Mladih Muslim
Šta ima loše u tome ako je neko iz familije Mladih Muslimana?
Nema ništa, samo ukazujem na dvostruke aršine gdje članove tih familija pljuju a brane Gavrankapetanovića koji je iz iste takve familije samo što je sada protiv Sebije.
CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

Post by CikCikCikPogodi »

Naseef Mushroom wrote: 25 Aug 2022, 21:18

Hvala puno na komplimentima
Ja se već uplašio da će sada biti što koristiš dva profila ili što si Mitar Undercover :oo

Evo ovako da pokušam što iskrenije da odgovorim..

Ovdje se najmanje radi o dobru i zlu, da je tako ne bi glasali za Denisa Bećirevića odgovornog za zakon o prebivalištu i zajedničkog kandidata PDA stranke Kukića.
Ovdje je pravi razlog mnogo dublji a to je mržnja prema osnivanju prve bošnjačke stranke, ne toliko prema SDA gdje svako ima pravo da misli o njoj šta hoće, već što mnogi suživotaši krive indirektno Bošnjake da su Srbe 90ih isprovocirali jer nisu glasali za Markovića i uplašili ih glasajući za islamističku nacionalističku stranku.

Da nije tako i da se radi samo o zlu i lošim potezima ne bi se pljuvao Purivatra, jednog od najodgovornijih za SFF, jedno od svijetlih tačaka poslijeratnog Sarajeva koje je dovelo mnoge svijetske zvijezde samo jer je oženio Sebijinu sestru kao i unuku Alije koja je čak podržala gay paradu samo zbog familije kojoj pripada (dok onoj Prlićkoj iz SDPa halale što joj je Amidža ratni zločinac jer nije ona mogla birati familiju :roll ).

Da se odmah ogradim, sa tim najmanje mislim na ovaj forum jer ovdje su najrealniji SDA kritčari ali nažalost nasjedaju na propagandu zlih sila.

To su te iste sile koje su tvrdile da će Bakira ucijenjti u Neumu, koji su stavili svakome ko ne odgovara metu na čelo da je umiješan za ubistvo Dženana Memića, koji pljuju Skaku samo zato śto je iz familije Mladih Muslimana dok u isto vrijeme brame sina Mladih Muslimana Gavrankapetanovića, što krive Sebiju da je ubila pacijente u vrijeme početka Corone gdje su u najboljim državama na najboljim klinikama umirali ljudi od Corone, što ukazaju da je kupila preskupu torbu koju iskreno može direktorica klinike priuštiti, koji su protiv nacionalizma ali može nekako Draško i Šarović.

Ne branim ja toliko njih koliko ne želim pljuvati nekoga čija krivica nije dokazana samo zato jer je cool pljuvati ih po intermetu.
A nekada volim stajati na žulj onima koji krive SDA i kada kiša pada :oo
Oooo Nazife sta ima?

Jesi vidio sranja sto se desava, ocigledno da se nesto sprema u svakoj zemlji.
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22773 times
Been thanked: 20848 times

Post by Masamune »

Ma ja ba

a ne skače kao opržen i na svaku opravdanu kritiku :oo

Nije nikad problem bio skakati na one neopravdane.
Nippy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Nippy »

Mora se glasati za A-SDA....
E
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8764 times

Post by Duminjo »

Maja wrote: 25 Aug 2022, 19:41
Eto on sada ima odjednom neku potrebu za misljenjem a sto godina nije im'o. Hrvati se skoro primirili, visoki se primirio, Bakir se haman primirio. Sve se haman sleglo oko ovog cirkusa vezanog za izborni zakon i sad odjednom jedan jebeni glumac koji gradi karijeru u drzavi koja je osudjena za UZP i koja je godinama u nazad jedina podrska Covicu i HDZu BiH za sve ovo sto rade, sjetio se da iznosi, bas sada, neko svoje misljenje.
Odlucio je da gradi karijeru u Hr bas zato sto je bio dugog jezika pa su mu se kod nas zatvorila sva vrata i prestao je dobivati uloge.
Nije to tako davno bilo da si mogao zaboraviti.
I ja bih, da sam na njegovom mjestu, prije gradio karijeru u Hrvatskoj nego u BiH. Samo ne bih bio licemjer i srao kako je to zbog nekih zatvorenih vrata vec bih fino reko da je to zbog love i svi sretni.

Nije frka sto je zbog love, nije frka sto je u anamo njih, nije frka ni iznosenje misljenja. Frka je Sto to Radi na takav nacin kao Ono Mi smo krivi Sto je on otiso, Mi ga otjerali bla bla.. i sad on kao neko ime, sav bitan i pun sebe naso nesto kao on pametan i on nekome nesto reko..

Facaj se platna, daske i publike. Mani suplje
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

giphy-4.gif
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Post Reply

Return to “Politika u BiH”