Haj odgovori iskreno.
evo, vjerujem da imaš neke ušteđevine. Mozeš li sad bez problema uzeti 10k i kupiti šta hoćeš?
Moderator: Krokodil Behko

Haj odgovori iskreno.

Kako mislis, sljustrim deset milja u sta bilo?Taare wrote: 01 Dec 2021, 20:14Haj odgovori iskreno.Fuddo wrote: 01 Dec 2021, 20:08
Nisi mi to trebo govorit.
Jebote, ja sam sad konto
Ja sebi jedino kupujem cigare, pive i hamburgere u mcdonaldsu.
Ona mi kupuje sve, odjecu, obucu, heroin…
evo, vjerujem da imaš neke ušteđevine. Mozeš li sad bez problema uzeti 10k i kupiti šta hoćeš?

Eto, neš ti se ćefne. Recimo motor, skupi kaput...ma, bilo šta.Fuddo wrote: 01 Dec 2021, 20:18 Kako mislis, sljustrim deset milja u sta bilo?
Pa nisam bas tolko troskali
Sem ako mi se nesto bas ne svidi
Ili mi bas treba.

Tesko da je fudo ikakvo musko kad si ga cuo da kupi busilicu brusilicu nekakav alat .
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Moja bi rekla haj me provozaj i dje je meni kaput.

Kakva bolan kaput?

Kratka pamet, pojeftinila se radna snaga i digo proizvodni output, zakajlali su ga dobro, a hude jos aplaudiraju.Taare wrote: 01 Dec 2021, 19:59Tako je, kolega. Dobile su slobodu da od jutra do sutra sjede za bingovom i drugim kasama za neku crkavicu.
Da žene prestanu radit, poslodavci bi opasno podigli plate. Prosječna plata u bih bi bila barem 3000 maraka.

Izvini mute,Mutevelija wrote: 01 Dec 2021, 20:34Tesko da je fudo ikakvo musko kad si ga cuo da kupi busilicu brusilicu nekakav alat .Taare wrote: 01 Dec 2021, 20:33
Eto, neš ti se ćefne. Recimo motor, skupi kaput...ma, bilo šta.
Šta bi ti rekla hanuma?

Ne zajebaji, znamo da ne smiješ kupit.Fuddo wrote: 01 Dec 2021, 20:42Kakva bolan kaput?Taare wrote: 01 Dec 2021, 20:33
Eto, neš ti se ćefne. Recimo motor, skupi kaput...ma, bilo šta.
Šta bi ti rekla hanuma?
Ja ne bih dao deset milja za kaput da sam milijarder![]()
Motor, haj i nekako, al proslo me to.
Cuj sta bi rekla?
Sta ce rec?
Ne moze?
![]()

Ma iskoristili ih ko nikog.The 51st State wrote: 01 Dec 2021, 20:43Kratka pamet, pojeftinila se radna snaga i digo proizvodni output, zakajlali su ga dobro, a hude jos aplaudiraju.Taare wrote: 01 Dec 2021, 19:59
Tako je, kolega. Dobile su slobodu da od jutra do sutra sjede za bingovom i drugim kasama za neku crkavicu.
Da žene prestanu radit, poslodavci bi opasno podigli plate. Prosječna plata u bih bi bila barem 3000 maraka.

OjjjjTaare wrote: 01 Dec 2021, 20:51Ne zajebaji, znamo da ne smiješ kupit.Fuddo wrote: 01 Dec 2021, 20:42
Kakva bolan kaput?
Ja ne bih dao deset milja za kaput da sam milijarder![]()
Motor, haj i nekako, al proslo me to.
Cuj sta bi rekla?
Sta ce rec?
Ne moze?
![]()
Možeš nanijetit, krenut, al bi se u po puta sjetio da bi ti zvocala. Onda počneš vagat, skontaš da je zvocanje gore i odustaneš.
Pljuni me u po usta ako nije tako.
A ona ode u šoping, kupi šta hoće i nikom ništa.
Da hoće da promijeni stvari u dnevnoj, ona će promijenit i kupit šta hoće.
ti bi se malo gico, al bi se pomirio sa sudbinom.
Sam znaš da je tako. I tako je u 90% porodica.

Mutevelija wrote: 01 Dec 2021, 20:33 Svvaki muskarac koji dobije nogu ili ne dobije priliku kod neke zene neka krivi feminizam zato.

Taare wrote: 01 Dec 2021, 21:00 Sakrio 100 dolara pa potrošio. Haj uzmi dvije milje iz kuće i reci da ideš u kockarnicu.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests