Muslimani na baterije

Moderator: VIP
Sve ce vas Maja Baja banovat, sve !
Ma nece, kad se probudi oko podne bice naspavana, fina
Hardcore musliman the real McCoy
Nora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 17:09 Rum sa svojim počesto neumjesnim komentarima.
Havana sa jednom te istom pričom vazda.
Insomnija sa islamofobijom.
Calla jer moram po tri puta čitat post da je skontam.
Skin jer je nema.
Bego sa pjesmicama.
Duh jer ga ne kontam.
Edo sa hranom.
Taare sa pametovanjem.
Zana što postoji.
Imas pp, taman da vjezbasCalla wrote: 08 Apr 2022, 08:43Nora Ibsenova wrote: 07 Apr 2022, 17:09 Rum sa svojim počesto neumjesnim komentarima.
Havana sa jednom te istom pričom vazda.
Insomnija sa islamofobijom.
Calla jer moram po tri puta čitat post da je skontam.
Skin jer je nema.
Bego sa pjesmicama.
Duh jer ga ne kontam.
Edo sa hranom.
Taare sa pametovanjem.
Zana što postoji.![]()
![]()
nije to nista cudno, vidi kako ja svakodnevno u svom zivotu komuniciram, zato I dodoh ovdje da se izvjezbam sa vama
Screenshot_20220408_082819.jpg
E reci mi jesi me razumila??spacebound wrote: 08 Apr 2022, 08:48Imas pp, taman da vjezbasCalla wrote: 08 Apr 2022, 08:43
![]()
![]()
nije to nista cudno, vidi kako ja svakodnevno u svom zivotu komuniciram, zato I dodoh ovdje da se izvjezbam sa vama
Screenshot_20220408_082819.jpg
![]()
Jesam, naravno, druge me stvari zbunjuju
Ja ono prikaza zbog prevelike upotrebe njemackog jezika na poslu pa navecer s muzem, pa sa djecom na njemackom, pa dobro se ja ipak ovdje snalazim I cak mi niko od forumaša ne ide na zivce, najveci razlog je upravo taj sto ni sama pola foruma ne razumijem kada nesto napisu, moram xputa procitati pa nekada samo preskocim a I nemam bas puno vremena da natenane odsifriram sve napisano.bagra wrote: 08 Apr 2022, 08:53 nije ni cudo sto ju ne kuzimo zena doktor
za pankreas mozak i crijevnu faunu
mi masinbravari i kamijondzije![]()
dobro da trosi vrijeme na nas uopce![]()
thank you for your service Calla![]()
Sto ces vikat take stvari na javnost