Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by paparaci »

od koga to pokupi?
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9736 times
Been thanked: 11475 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko »

Meščini od alexandra :D
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7905 times
Been thanked: 18690 times

Post by Maja »

[ytube][/ytube]
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant »

In total there are 95 users online :: 2 registered, 0 hidden and 93 guests (based on users active over the past 60 minutes)
bubica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by bubica »

hahhahahah Majo , ja ga taman bila zaboravila
siromah nema sta a bogatas nema kad
dacina_curica

Post by dacina_curica »

...da mi se vrti u glavi.... :oo
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40979 times
Been thanked: 27543 times

Post by Rum »

Jedan poznati govornik je počeo svoj seminar tako što je podigao novčanicu od 50 evra u vis. U prostoriji je bilo ukupno 200 ljudi. Pitao je: "Ko želi ovu novčanicu?" Sve ruke su se podigle. Nastavio je: "Ovih 50 evra daću nekome od vas, ali najpre ću još nešto napraviti." Zgužvao je novčanicu. Potom je upitao: "Da li je još uvek želite?" Sve ruke su bile i dalje gore. Zatim je nastavio: "A kad ovo napravim?" Bacio je novčanicu na pod i cipelama je utrljao u prljavi pod. Podigao je novčanicu, bila je zgužvana i skroz prljava. "Dobro, ko je još uvek želi?" Još uvek su sve ruke bile podignute.

Onda je rekao: "Dragi prijatelji, upravo smo naučili jednu vrlo vrednu lekciju. Šta god da sam uradio s ovom novčanicom, vi ste je hteli i dalje, jer ni u jednom trenutku nije izgubila na vrednosti. U svakom trenutku je vredela 50 evra! Često nam se dogodi u životu da nas neko odgurne od sebe, da padnemo nisko, da se osećamo kao izgužvani i bačeni u blato. To su činjenice iz svakodnevnog života. Ponekad se osećamo kao da ne vredimo ništa. "Bez obzira šta vam se dogodilo u životu ili će se tek dogoditi, Vi nikada nećete izgubiti na vrednosti. Bili prljavi ili čisti, izgužvani ili ispeglani, Vi ste i dalje neprocenjivi za sve one koji VAS vole... ...više od ičega na svetu.Naši životi se ne vrednuju prema onome šta radimo ili koga poznajemo, već prema ONOME ŠTO JESMO. Vi ste nešto posebno... ... ne zaboravite to!
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by gejsha »

Rum wrote:Jedan poznati govornik je počeo svoj seminar tako što je podigao novčanicu od 50 evra u vis. U prostoriji je bilo ukupno 200 ljudi. Pitao je: "Ko želi ovu novčanicu?" Sve ruke su se podigle. Nastavio je: "Ovih 50 evra daću nekome od vas, ali najpre ću još nešto napraviti." Zgužvao je novčanicu. Potom je upitao: "Da li je još uvek želite?" Sve ruke su bile i dalje gore. Zatim je nastavio: "A kad ovo napravim?" Bacio je novčanicu na pod i cipelama je utrljao u prljavi pod. Podigao je novčanicu, bila je zgužvana i skroz prljava. "Dobro, ko je još uvek želi?" Još uvek su sve ruke bile podignute.

Onda je rekao: "Dragi prijatelji, upravo smo naučili jednu vrlo vrednu lekciju. Šta god da sam uradio s ovom novčanicom, vi ste je hteli i dalje, jer ni u jednom trenutku nije izgubila na vrednosti. U svakom trenutku je vredela 50 evra! Često nam se dogodi u životu da nas neko odgurne od sebe, da padnemo nisko, da se osećamo kao izgužvani i bačeni u blato. To su činjenice iz svakodnevnog života. Ponekad se osećamo kao da ne vredimo ništa. "Bez obzira šta vam se dogodilo u životu ili će se tek dogoditi, Vi nikada nećete izgubiti na vrednosti. Bili prljavi ili čisti, izgužvani ili ispeglani, Vi ste i dalje neprocenjivi za sve one koji VAS vole... ...više od ičega na svetu.Naši životi se ne vrednuju prema onome šta radimo ili koga poznajemo, već prema ONOME ŠTO JESMO. Vi ste nešto posebno... ... ne zaboravite to!
super tekst :bravo
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija »

Americka javnost i politicari americke vojnike koji ratuju van USA nazivaju herojima
Ja Boze koje li gluposti
Kako neko moze biti heroj a ubija civile, bombarduje civile (bivsi predsjednicki kandidat Mccain je oboren iznad Hanoja u Vijetnamu)
Danas sirom USA odaju pocast palim vojnicima a eto meni je bas svejedno jer znam koji su to licemjeri
Kakvi su oni heroji najbolje pokazuje ovaj video u kojem bivsi vojnik govori sta je sve sa svojim ljudima radio
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14520 times
Been thanked: 10029 times

Post by Julia-Klara »

komsija wrote:Americka javnost i politicari americke vojnike koji ratuju van USA nazivaju herojima
Ja Boze koje li gluposti
Kako neko moze biti heroj a ubija civile, bombarduje civile (bivsi predsjednicki kandidat Mccain je oboren iznad Hanoja u Vijetnamu)
Danas sirom USA odaju pocast palim vojnicima a eto meni je bas svejedno jer znam koji su to licemjeri
Kakvi su oni heroji najbolje pokazuje ovaj video u kojem bivsi vojnik govori sta je sve sa svojim ljudima radio
Zasto te ovo cudi? Pitaj komsije je li Ratko Mladic heroj, ili Karadzic? Nista to nije cudno... :kafa
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka »

Pijem sok od cikle,on pije mene........i najzad se ufleka sa njim......e yebem ti mozak.......odoh gledati Šeldona
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

...da sam gladan...a grahonja ceka. :kafa
Samo sabura
komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija »

greeneyes wrote:...da sam gladan...a grahonja ceka. :kafa
Dobar grah se daleko cuje :plavi
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
dacina_curica

Post by dacina_curica »

:oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo :oo
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka »

odustajem za sada od svih kljukuša,uljevuša,razljevuša,podljevuša i tako dalje i tako bliže,vakat leći,a moram jesti u ova doba,mozak reaguje na slike,i tu nema puno mudrosti :grana

........kud se i zauvratih poslije šeldona :ooo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Bi li bila bolesna tema Šta vaši ukućani trenutno rade?

:ha
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40979 times
Been thanked: 27543 times

Post by Rum »

Maja wrote:Bi li bila bolesna tema Šta vaši ukućani trenutno rade?

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Novinari RTV7 televizije su snimajući prilog za svoju emisiju "Gospodari budućnosti" intervjuisali maturante te ih upitali kakve uspomene nose na dane provedene u srednjoj školi i na šta ih taj period asocira 'na prvu'. I dok su drugi maturanti pričali o učenju, prvim ljubavima, bježanju sa časova i brojnim zgodama i nezgodama koje su im obilježile srednjoškolske dane, jedan od učenika bio je kratak, precizan i vrlo slikovit u svom odgovoru.

Pogledajte kako je mladi Tuzlak u samo tri riječi opisao svoje srednjoškolsko iskustvo!

[ytube][/ytube]
Dalia
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dalia »

Maja wrote:Bi li bila bolesna tema Šta vaši ukućani trenutno rade?

Ne bi, baš je interesantna, samo što ja živim sama, pa ne bi imala ništa napisati. :(
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. :zubi
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Čuj sama. To dok studiraš ili?
Post Reply

Return to “Pričaona”