Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Znaš šta Cupe? Napravit ću patlidzan taman kad bi iz 100. Pokušaja!
i kako da te ne volim
Nemoj da biste mi se smijale.... nešto nisam bila raspoložena par dana...pa dovila...po 10.puta dnevno i jedno jutro....Allahu dragi, daj da kontra nadje posao, da spejs ide u Njemačku, dAj Cupi sta najvise zeli....itd. amin.
Nemoj da biste mi se smijale.... nešto nisam bila raspoložena par dana...pa dovila...po 10.puta dnevno i jedno jutro....Allahu dragi, daj da kontra nadje posao, da spejs ide u Njemačku, dAj Cupi sta najvise zeli....itd. amin.
Nema da brines, kakvo smijanje na ozbiljnoj temi...
Hvala za Allah te nagradio...
P.S. pišem smijanje izleti mi skijanje ( samo da znaš da nisi jedina kojoj riječi izlijecu same)...
Nema da brines, kakvo smijanje na ozbiljnoj temi...
Hvala za Allah te nagradio...
P.S. pišem smijanje izleti mi skijanje ( samo da znaš da nisi jedina kojoj riječi izlijecu same)...
spacebound wrote: 17 Nov 2019, 18:42
Iskro, koja je ovo torta?
Našla na internetu. Pijesak torta. Lagana, taman slatka...odličnog ukusa. Ništa se ne peče i Majaaaa mi lajkala!
Život je lijep!
Čini li se tebi nekad da neki recepti na onoj kulinarici nisu tačni?
Nisam pravila, ali bas lijepo izgleda.
Ja kad nesto novo pravim, posebno kolac ili tortu dobro prostudiram recept, a onda i komentare, ali ako u nesto nisam sigurna ni ne napravim to.Zasto, da nisi imala nedoumica sa tim receptom?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.