Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma pojedem i ja jer prodje sve kroz mene kad se ubijem na treningu
pa ja, ko ce ba to paziti
kaze nemoj ovo, nemoj ono
onaj Lazar Angelov nakve planove ishrane pravi, levat konta ja imam pilicaru iza kuce
jos se on zvekno steroidima i kaze evo sve od prepelicih jaja, mlade piletine i kiselih krastavac
Lazar steroidas 100%
Ma skup je ovo sport brt, jedi sta imas, ako mozes od dva zla izaberi ono manje i cao
pa ja, ko ce ba to paziti
kaze nemoj ovo, nemoj ono
onaj Lazar Angelov nakve planove ishrane pravi, levat konta ja imam pilicaru iza kuce
jos se on zvekno steroidima i kaze evo sve od prepelicih jaja, mlade piletine i kiselih krastavac
Lazar steroidas 100%
Ma skup je ovo sport brt, jedi sta imas, ako mozes od dva zla izaberi ono manje i cao
Nezahvalan sport, raja se lomi, a rezultati ili spori ili brzo nestanu
Smisao svega treba da bude zdravlje, i pored toga i izgledaš dobro. Ali mnogi danas odu predaleko i sjebu sebi zdravlje, a izgube i izgled. Kao i u svemu danas, i u ovome dosta svijeta gleda samo brz rezultat.
Da ne listam temu cijelu sada, da li je bila priče kako je ko krenuo trenirati i koji su razlozi?
Smisao svega treba da bude zdravlje, i pored toga i izgledaš dobro. Ali mnogi danas odu predaleko i sjebu sebi zdravlje, a izgube i izgled. Kao i u svemu danas, i u ovome dosta svijeta gleda samo brz rezultat.
Da ne listam temu cijelu sada, da li je bila priče kako je ko krenuo trenirati i koji su razlozi?
Ja sam napisao sad ne znam na kojoj strani, ali posto nije tema aktivna toliko sigurno je par stranica unazad.
Ako ti je mrsko traziti mogu ti napisati razloge zasto sam ja poceo trenirati
mene nikad izgled nije zanimao niti sam bio opterecen iscrtanim misicima
da nisam predebel, masa neka je tu i to je to
pogotovo zadnjih godina kad sam otkrio sadisticnu i mazohisticnu stranu, pa sad uglavnom vjezbe za izdrljivost i eksplozivnost