spacebound wrote: 24 Apr 2018, 07:45 NikakoPrvo glavobolja, sad i mucnina.Kontam da mi je mozda sve od gladi.Jucer sam za cijeli dan pojela tanjir pure, zdjelicu sutlije i 125 gr mocarele
![]()
Na temu ... k'o kap rose ..
Moderator: VIP

spacebound wrote: 24 Apr 2018, 07:45 NikakoPrvo glavobolja, sad i mucnina.Kontam da mi je mozda sve od gladi.Jucer sam za cijeli dan pojela tanjir pure, zdjelicu sutlije i 125 gr mocarele
![]()

patim od opstipacija, proteklih 9 dana nista, muka mi je, stomak me boli, ziga, krsta mi se raspadaju, pa jedem minimalno i nista s tijestom i kljukam se raznim tabletama, cajevima, ricinusovim uljem i tako.Chloe wrote: 24 Apr 2018, 09:04spacebound wrote: 24 Apr 2018, 07:45 NikakoPrvo glavobolja, sad i mucnina.Kontam da mi je mozda sve od gladi.Jucer sam za cijeli dan pojela tanjir pure, zdjelicu sutlije i 125 gr mocarele
![]()
...
Nisi stigla jesti ili smanjuješ hranu?
Na temu ... k'o kap rose .....
![]()

Donat Mg?spacebound wrote: 24 Apr 2018, 09:10patim od opstipacija, proteklih 9 dana nista, muka mi je, stomak me boli, ziga, krsta mi se raspadaju, pa jedem minimalno i nista s tijestom i kljukam se raznim tabletama, cajevima, ricinusovim uljem i tako.Chloe wrote: 24 Apr 2018, 09:04spacebound wrote: 24 Apr 2018, 07:45 NikakoPrvo glavobolja, sad i mucnina.Kontam da mi je mozda sve od gladi.Jucer sam za cijeli dan pojela tanjir pure, zdjelicu sutlije i 125 gr mocarele
![]()
...
![]()

pila, ne pomazeChloe wrote: 24 Apr 2018, 09:16Donat Mg?spacebound wrote: 24 Apr 2018, 09:10patim od opstipacija, proteklih 9 dana nista, muka mi je, stomak me boli, ziga, krsta mi se raspadaju, pa jedem minimalno i nista s tijestom i kljukam se raznim tabletama, cajevima, ricinusovim uljem i tako.Chloe wrote: 24 Apr 2018, 09:04spacebound wrote: 24 Apr 2018, 07:45 NikakoPrvo glavobolja, sad i mucnina.Kontam da mi je mozda sve od gladi.Jucer sam za cijeli dan pojela tanjir pure, zdjelicu sutlije i 125 gr mocarele
![]()
...
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Evo idem krunicu odraditi...Divlja_u_srcu wrote: 25 Apr 2018, 09:09 a neznam ni ja..tako samo nekakva aaaa puna nade..
Jučer dok sam išla da bacim smece, slučajno vidjeh plakatu da će jedna kuća doći na prodaju..![]()
odmah sam zvala i ugovorila sastanak u petak,,prelijepa je s’vana, okolo kuće, tako uredno i lijepo a još blizu moje mameSad kakva je unutra
Molim vas molite se za mene![]()

Stres, najprije.Divlja_u_srcu wrote: 28 Apr 2018, 08:07 boli me donji dio leđa..jučer me uščeklo, valjda nezgodno sjedila, šta znam..cijelu noć nisam spavala, mjesto nisam mogla naći, ne pomažu tablete,,nemogu se ispraviti nemogu se sageti,,a suze same idu..
neznam šta ću, dali da idem u hitnu..ovakvu bol u životu osjetila nisam, to se izdržati nemoze.![]()
izgleda ću morati,,jer još jednu noć neću moći predeverati. ovo je najbolnija bol koju sam doživjela.Nice try wrote: 28 Apr 2018, 08:14Stres, najprije.Divlja_u_srcu wrote: 28 Apr 2018, 08:07 boli me donji dio leđa..jučer me uščeklo, valjda nezgodno sjedila, šta znam..cijelu noć nisam spavala, mjesto nisam mogla naći, ne pomažu tablete,,nemogu se ispraviti nemogu se sageti,,a suze same idu..
neznam šta ću, dali da idem u hitnu..ovakvu bol u životu osjetila nisam, to se izdržati nemoze.![]()
Idi u hitnu ako tablete ne pomažu.
To su neizdrživi bolovi ponekad.
evo čekam da idem.