Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma nije to praksa da ucis fatihu kad vidiš na Facebooku , i da napiše el Fatiha.
Ima pravilo : innalilahi ve ina ilejhi radžiun, Svi smo mi Allahovi i svi mu se vraćamo, a ožalošćeni odgovara inne lahe mea sabirin -Allah je sa strpljivima, pa bolje možda napisati i moje saučešće nego El-fatiha. Tesko je to objasniti našem narodu ako imaju neki običaj a kosi se se Šerijatom-Pravilom.
A Allah najbolje zna .
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Instagram i Facebook uvode pretplatu za verificirane račune
Mark Zuckerberg, vlasnike Mete (Facebooka, Instagrama) objavio je u nedjelju da uvodi "Meta Verified", pretplatu u iznosu od 11,99 dolara na mjesec radi potvrde računa na platformama dok ta velika društvena mreža prolazi kroz finansijsku krizu.
"Meta Verified", koji će ove sedmice biti najprije dostupan u Australiji i u Novom Zelandu, sličan je sistemu koji je Elon Musk uveo na Twitteru, s uslugama provjere identiteta i s prednostima kao što je "izravan pristup korisničkoj službi".
"Zamisao je bila poboljšati vjerodostojnost i sigurnost naših usluga", rekao je Zuckerberg u poruci na Instagramu i na Facebooku.
Pretplatnici će na Facebooku i na Instagramu dobiti značku koja pokazuje da je njihov identitet provjeren, zaštitu za svoj račun (protiv krađe identiteta), pristup korisničkoj službi i veću vidljivost, rekao je glasnogovornik Mete.
Pretplata je namijenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za račune kompanija.
Korisnici će plaćati 11,99 dolara na mjesec za Meta Verified na webu i 14,99 dolara na mjesec na iOS-u i Androidu.
Krokodil Behko wrote: 20 Feb 2023, 08:55Instagram i Facebook uvode pretplatu za verificirane račune
Mark Zuckerberg, vlasnike Mete (Facebooka, Instagrama) objavio je u nedjelju da uvodi "Meta Verified", pretplatu u iznosu od 11,99 dolara na mjesec radi potvrde računa na platformama dok ta velika društvena mreža prolazi kroz finansijsku krizu.
"Meta Verified", koji će ove sedmice biti najprije dostupan u Australiji i u Novom Zelandu, sličan je sistemu koji je Elon Musk uveo na Twitteru, s uslugama provjere identiteta i s prednostima kao što je "izravan pristup korisničkoj službi".
"Zamisao je bila poboljšati vjerodostojnost i sigurnost naših usluga", rekao je Zuckerberg u poruci na Instagramu i na Facebooku.
Pretplatnici će na Facebooku i na Instagramu dobiti značku koja pokazuje da je njihov identitet provjeren, zaštitu za svoj račun (protiv krađe identiteta), pristup korisničkoj službi i veću vidljivost, rekao je glasnogovornik Mete.
Pretplata je namijenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za račune kompanija.
Korisnici će plaćati 11,99 dolara na mjesec za Meta Verified na webu i 14,99 dolara na mjesec na iOS-u i Androidu.
Julia-Klara wrote: 20 Feb 2023, 09:44
ev sve letim da platim
nije problem ni platiti.
ali sta?
sta bi na fb trebalo platiti ili na instagramu?
pa nek im plate oni sto zaradjuju tamo milione.
platiti npr youtube da nemas reklama je ok ili npr ovaj forum.
Julia-Klara wrote: 20 Feb 2023, 09:44
ev sve letim da platim
nije problem ni platiti.
ali sta?
Pa lijepo ti pise sta. Verifikaciju profila. Onu plavu kvacicu. Pa onda narod zna da si to stvarno ti. Ko na tviteru
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
nije problem ni platiti.
ali sta?
Pa lijepo ti pise sta. Verifikaciju profila. Onu plavu kvacicu. Pa onda narod zna da si to stvarno ti. Ko na tviteru
Pa ima smisla kada npr. ukucaš Eminem a izbaci ti 70 profila, ali šta će nama običnim smrtnicima?
A i za poznate ličnosti je glupost jer 90% njih koristi tzv. duhove tj. ne objavljuju oni već imaju asistente koji izbacuju novosti i komuniciraju sa fanovima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
E da hoće uvesti pretplatu, i još tražiti osobni dokument za verifikaciju, samo da lažnjake malo suzbiju ne bi li "dušebrižnici" malo fokus promijenili.
Ja samo da vam preporucim jednu divnu fb grupu - View from YOUR window
Ljudi iz cijelog svijeta stavljaju slike pogleda sa svog prozora. Bude divnih prizora
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.