Afera respiratori
Moderator: Krokodil Behko
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13472 times
- Been thanked: 22146 times
- Status: Offline
Re: Afera respiratori
Aman, pun brod istih FEMA kupila, i sve frljili, eno ih na otpadu u Floridi, i niko se nije ni po guzici poceso.
Ne valjaju, zajebali nas kinezi, sta ces kome?
U opstem haosu nabavljalo se sta ti dodje ruke, niko ziv nije imo veze valjaju li ili ne valjaju. Tek kad su ih testirali skontali da to ne mogu koristiti za ono za sta su kupljeni.
Al dzaba ti pricas, ono se zna samo derat loooopoviiiii ukraaliiii pareeee…a veze neka ni o cemu.
U opstem haosu nabavljalo se sta ti dodje ruke, niko ziv nije imo veze valjaju li ili ne valjaju. Tek kad su ih testirali skontali da to ne mogu koristiti za ono za sta su kupljeni.
Al dzaba ti pricas, ono se zna samo derat loooopoviiiii ukraaliiii pareeee…a veze neka ni o cemu.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa ovi i dan danaa tvrde da su dobri
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 21948 times
- Been thanked: 5876 times
Fuddo wrote: 05 Apr 2023, 21:10 Aman, pun brod istih FEMA kupila, i sve frljili, eno ih na otpadu u Floridi, i niko se nije ni po guzici poceso.
...da su tako i nasi uradili-kupili, provjerili-bacili, bilo bi malkice frke i nikom nista, ali brale, s njima su neduzne ljude poubijali, pametnom dosta! ...meni nije pravo sto su oslobodili jelu-njufericu, iz aviona se vidi da je njena sloboda namjestena!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Fuddo
- Maliciozni seronja
JestVeca wrote: 05 Apr 2023, 21:58Fuddo wrote: 05 Apr 2023, 21:10 Aman, pun brod istih FEMA kupila, i sve frljili, eno ih na otpadu u Floridi, i niko se nije ni po guzici poceso.
...da su tako i nasi uradili-kupili, provjerili-bacili, bilo bi malkice frke i nikom nista, ali brale, s njima su neduzne ljude poubijali, pametnom dosta! ...meni nije pravo sto su oslobodili jelu-njufericu, iz aviona se vidi da je njena sloboda namjestena!
Pobili su i one babe po Palermu sto ih vojska kamionom razvozila.
I ove ovdje, eno ih jos u kamion hladnjacama ima, ne znaju ni ko su.
Trebali su samo reci da prelaze u hdz, i bili bi oslobodjeni.
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
...zaboravih, yebu nas u svaku rupu, halal im vjera, a BiH se prazni!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Veca
- Uvijek slobodna!
Fuddo wrote: 05 Apr 2023, 22:01JestVeca wrote: 05 Apr 2023, 21:58
Pobili su i one babe po Palermu sto ih vojska kamionom razvozila.
I ove ovdje, eno ih jos u kamion hladnjacama ima, ne znaju ni ko su.
Trebali su samo reci da prelaze u hdz, i bili bi oslobodjeni.
Fudooooo, jes' to pijo droge, nemoj matere ti!
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Vragolasto..

- insomnia
- Rđav kurac
Sto ti je pravna drzava. Nema ni po babi ni po stricevima.
Odmah sutradan bub

Odmah sutradan bub

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9172 times
- Been thanked: 10891 times
Spremte se spremte, upravo su ga amerikanci zapišali i DFayton i "nezavisno pravosuđe".
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3761 times
- Been thanked: 3485 times
Pa ja sam tek počeo braniti Sebiju po forumuma kada su je počeli optuživati da ubija pacijente oboljelih od Corone.
Virus koji je se pojavio iznenada, gdje nije bilo države (osim onih ostrva za koje niko nije čuo) da ljudi se nisu zarazili i umrli, gdje je na najvećim, najskupljim i najmodernijim klinikama najnaprednijih država zavladala panika, gdje su najbolji svjetski doktori došli do iznemoglosti i plačući nisu više znali šta da rade, gdje su u Italiji leševe smještavali u podzemnim garažama jer je bilo previše umrlih, u nas viču “Uaaa Sebija ubijaš nam narod”.
Tada mi je bilo jasno da kritičare i pljuvače zaboli za pravdom i da pravdu koriste kao paravan da bo se obračunali sa SDA. Svačije pravo ali ako se ne ustručavaju ni u situaciji gdje ima mrtvih da to rade, tu je se prešla granica.
Tu je se dalo naslutiti na šta sve ovo vodi.
Ako se nakon agresije, genocida, etničkog čišćenja, ubistava, silovanja, ranjavanja i ostalih strahota od strane četnika takvi ne stide napisati da je SDA gora od četnika, onda se Bogami i ja ne stidim takve, što smrtonosni virus što je poubijao ljude po čitavom svijetu koriste za “Uaaa Sebija ubijaš nam narod” nazvati da su gori od onih što su za poubijani narod na Markalama rekli da su Bošnjaci stavljali lutke na ta mjesta i gađali sami sebe.
Virus koji je se pojavio iznenada, gdje nije bilo države (osim onih ostrva za koje niko nije čuo) da ljudi se nisu zarazili i umrli, gdje je na najvećim, najskupljim i najmodernijim klinikama najnaprednijih država zavladala panika, gdje su najbolji svjetski doktori došli do iznemoglosti i plačući nisu više znali šta da rade, gdje su u Italiji leševe smještavali u podzemnim garažama jer je bilo previše umrlih, u nas viču “Uaaa Sebija ubijaš nam narod”.
Tada mi je bilo jasno da kritičare i pljuvače zaboli za pravdom i da pravdu koriste kao paravan da bo se obračunali sa SDA. Svačije pravo ali ako se ne ustručavaju ni u situaciji gdje ima mrtvih da to rade, tu je se prešla granica.
Tu je se dalo naslutiti na šta sve ovo vodi.
Ako se nakon agresije, genocida, etničkog čišćenja, ubistava, silovanja, ranjavanja i ostalih strahota od strane četnika takvi ne stide napisati da je SDA gora od četnika, onda se Bogami i ja ne stidim takve, što smrtonosni virus što je poubijao ljude po čitavom svijetu koriste za “Uaaa Sebija ubijaš nam narod” nazvati da su gori od onih što su za poubijani narod na Markalama rekli da su Bošnjaci stavljali lutke na ta mjesta i gađali sami sebe.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3761 times
- Been thanked: 3485 times

Sada se mnogi pitaju što Nazif postavlja sliku neke ljepotice na ovoj temi. Naravno da se pitaju jer su mnogi zaboravili ili čak nemaju pojma.
Gdje ćeš Anu osuditi, hajmo opet po koji put “Udar na Bošnjake LOL”.INŽINJERKA RADIOLOGIJE
Kako je atraktivna voditeljica Ana Bavrka pomogla “Srebrenoj malini” u poslu nabavke respiratora
Prilikom izuzimanja dokumentacije iz Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH u aferi "Respiratori" inspektori su uočili i ime atraktivne TV voditeljice Ane Bavrke.
Naime, Mostarka koja godinama u paru sa Fikretom Hodžićem vodi muzičku emisiju "Zvijezda možeš biti ti" na TV Hayat, ovaj put je kolegi i prijatelju odlučila "birokratski" pomoći prilikom uvoza kineskih respiratora.
S obzirom da je firma "FH Srebrena malina“ po zakonu morala imati stručnu osobu kako bi dobila dozvolu za uvoz medicinske opreme, Hodžić je kao vlasnik firme čija je osnovna djelatnost prerada i konzerviranje voća i povrća, ovlastio Anu Bavrku koja je po profesiji diplomirani inžinjer radiološke tehnologije. Ona je tu titulu stekla na fakultetu Zdravstvenih studija u Mostaru.
Bez obzira što nikada nije radila u struci, Bavrka je bila idealna osoba da se što prije "završe" papiri i dobije dozvola Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH kako bi se izvršio uvoz respiratora iz Kine. Jasno je da je njena uloga u ovom poslu bila samo pro forme kako bi se zadovoljila pravila.
Tim povodom kontaktirali smo Anu Bavrku koja nije željela komentarisati ove navode, ali ih nije ni demantovala.
Podsjetimo da je firma "FH Srebrena malina“ dozvolu Agencije za lijekove i medicinsku opremu dobila nakon što je 80 od 100 respiratora stiglo u našu zemlju.
Istraga na ovom predmetu je u punom jeku, a provjere vrše službenici SIPA-e i Tužilaštva BiH. Do okončanja istrage firmi "Srebrena malina" blokirano je više od milion KM i 2.000 eura na dva računa.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3855 times
- Been thanked: 2901 times
ooo Nazife....
dje ih nadjes vake
jbte,koje nogice .....uuuu

dje ih nadjes vake

jbte,koje nogice .....uuuu

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20990 times
- Been thanked: 18968 times
Možda jer su ipak Bošnjaci najveći kriminalci u državi. Mahom jer vas ima najviše.
hehe
hehe
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Chan wrote: 07 Apr 2023, 07:38 Možda jer su ipak Bošnjaci najveći kriminalci u državi. Mahom jer vas ima najviše.
hehe
Pretpostavljam da je sarkazam?
Inače, lik dobro objasnio.
Toliko je sve očito, oko ove afere, da čak i SDA trol to pobije s lakoćom.
U samoj optužnici je puno grešaka napravljeno. Novalić je uspješan privrednik, i ako mislite da bi se on u pandemiji bavio time da nekome namakne 500 ili 600 hiljada to je za njegove poslovne prilike mali novac, a kamoli u pandemiji”, zaključio je Zahiragić
Što se kriminala itče, teško da je ijedan političar na kontinentu, veći krimos od Dodika, ali i od svih ostalih oko njega. Poslije bi došli stožerni poglavnici hajdučke republike. Bošnjački kriminalci su sitne ribe, u poređenju s njima.
- insomnia
- Rđav kurac
Po miliona nije malo para ni za koga. Da se ne lazemo
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4180 times
- Been thanked: 3087 times
Znaci i ti bi za pola miliona neku stvar popapo? Jel to?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- insomnia
- Rđav kurac
Nisu se braca gadila ni na puno manje cifre
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2630 times
- Been thanked: 21935 times
Da je fadil u talu i nisam bas siguran a da je odgovoran jer je jedan bezveznjak koji ne zna ni sta je paracetamol nabavljo ovakvu stvar, ocita pljacka,to da.Sve u svemu cirkus.Sama nabavka i ljudi,sve je jasno i tuzno,smijesno...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
HAVANA wrote: 07 Apr 2023, 10:46 Da je fadil u talu i nisam bas siguran a da je odgovoran jer je jedan bezveznjak koji ne zna ni sta je paracetamol nabavljo ovakvu stvar, ocita pljacka,to da.Sve u svemu cirkus.Sama nabavka i ljudi,sve je jasno i tuzno,smijesno...
Pa o tome i govorim cijelo vrijeme. Javašluk, nespremnost, nestručnost.
Hajd firma za maline, ako nemamo neku drugu vezu i ako će nabaviti kako treba, u redu.
Međutim, nije ispalo u redu.
Mnogo sam govorio i o tome da smo isuviše mala zemlja, za ovoliko stranaka.
Ko god da je vlast, ovakvih će biti u svakoj vladi.
Treba dići izborni prag na kantonima na 10% i na federaciji na 7% i riješiti se ovih kadrovčića i stalnih osnivanja novih stranaka. Ovo bi se moglo riješiti samo od sebe, makar djelimično, ako bi to uradili.