Englezi
A vidi ove drame

Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nema potrebe, gazimo mi ove sto prolaze. Dodjemo im ko Atalanta za sirotinju.Fuddo wrote: 06 Sep 2019, 17:19 De ti predji prvo pretkolo pa cemo onda pricat.![]()
Da ne bude one dijasporcadi nikad sp ne bi vidjeli, i umjesto da kaze bravo nasi, on tamo nesta glumi, necu ja za vas navijat, nije to moja reprezentacija, ne pratim.
I onda ode gledat onog zeca kako mu nakon tri minute utakmice daju usta na usta, ko biva e to je fudbaler.
Aj bizi.

Ko neka gori u paklu?Vrag wrote: 06 Sep 2019, 17:26Nema potrebe, gazimo mi ove sto prolaze. Dodjemo im ko Atalanta za sirotinju.Fuddo wrote: 06 Sep 2019, 17:19 De ti predji prvo pretkolo pa cemo onda pricat.![]()
Da ne bude one dijasporcadi nikad sp ne bi vidjeli, i umjesto da kaze bravo nasi, on tamo nesta glumi, necu ja za vas navijat, nije to moja reprezentacija, ne pratim.
I onda ode gledat onog zeca kako mu nakon tri minute utakmice daju usta na usta, ko biva e to je fudbaler.
Aj bizi.
Tako je, neka gori u paklu![]()

Hajd fino, najljepse jelde..

Jel ti to Maja opet udarila sankcije?alcapone wrote: 06 Sep 2019, 18:28 Hajd fino, najljepse jelde..![]()
Ma klasika nedaju mi puno da pisem ..![]()

Pa gdje si ti
Users browsing this forum: Zana and 3 guests