Uozbiljite se.
Ovo tvrdi načelnik općine Bužim. Nikako ne možemo znati, da li ga većina podržava, ili da li je ovo samo međustranački rat, s neprimjerenim tonovima i metodama.
Ovakav potez izazvao je brojne reakcije ponosnih Bužimljana. Odmah je reagirao i načelnik Bužima Mersudin Nanić.
“Kako mi se u toku dana javio veliki broj naših sugrađana izražavajući svoje nezadovoljstvo, u telefonskim razgovorima i na društvenim mrežama, a u povodu postavljenog džambo plakata na samom ulazu u Viteški grad Bužim, želim informisati one malo manje upućene da je prostor za reklame iznajmljen firmi koja je zakupila i uredno platila svoje obaveze prema Općini Bužim. Ugovorom je definisano da provokativni i neprikladni plakati ne mogu biti postavljeni.
A kad Bakir kaže, kako je bošnjački lider, hrpetine Bošnjaka kažu da to nije tačno.
Pa prema tome, kako da znamo, da li većina Bužimljana, ima ovakav stav, u vezi neke benigne čestitke?
Ljutite se zbog mojih novinskih naslova, s kojima se ja ponekad zezam, al zato natrčite na sasvim (zlo)namjerne naslove.