Kosovo
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Kosovo
Obiđose slike svijet 

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2703 times
- Been thanked: 8379 times
Nesto kontam, nije bilo ni za ocekivati da ce srbi ovako jako reagovati. Mislim da se tome nije niko nado.
Ili su ovi iz KFORa baš levati.
- insomnia
- Rđav kurac
Glupani se vise nemaju za sta uhvatiti pa pisu totalne gluposti
- insomnia
- Rđav kurac
Pripremas se citav zivot za ovo. Od toga zivis, zarađujes platu i onda te grupa golorukih seljacica rasturi 

- Duminjo
- Urednik foruma
PREDSJEDNIK Vlade Kosova Albin Kurti ocijenio je da na sjeveru Kosova danas nisu održani organizirani mirni skupovi, već su to bili "prosvjede ekstremista pod režijom službenog Beograda".
"Grafiti srpskog nacionalističkog, šovinističkog i pro-kremaljskog karaktera, zajedno s maskiranim ekstremistima koji izvode napade, vandaliziraju i napadaju sve što nije srpsko, glavni su pokazatelji motiva nasilnih akcija", stoji u priopćenju vlade Kosova.
Albanski premijer Edi Rama poručio je vlastima u Prištini da pažljivo slušaju saveznike i da ne idu putem na kojem bi Kosovo pretrpjelo štetu. "To nije apel, nego potreba", napisao je Rama na Twitteru, te dodao da za ozlijede vojnika KFOR-a izravno smatra odgovornima "slijepe agresore". "To, nažalost, šteti Kosovu u očima njegovih nezamjenljivih saveznika i prijatelja. Što duže traje ovaj opasan i nepotreban sukob, to više šteti Kosovu", naveo je Rama.
I naravno, bez ovoga nema derneka
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije uputio je večeras "snažnu poruku podrške" srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, posijle molitvenog obreda u hramu Svetog Save na Vračaru u Beogradu.
''Neka molitve Svetog vladike Nikolaja budu sa svima vama, a naročito danas sa svom našom braćom i sestrama na Kosovu i Metohiji. Neka molitvama Svetog vladike Nikolaja mir siđe na kosovsko-metohijsku zemlju, na našu braću i sestre, ali i na sve ljude koji žive tamo'', poručio je patrijarh.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23594 times
- Been thanked: 6202 times
- Status: Online
...nek' obilazi, njihova sramota! ...da vidim hoce li se netko, od tih kletih sila, pokrenuti!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8853 times
- Been thanked: 5610 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9825 times
- Been thanked: 16568 times
Bog te mazo, al'se osramotise
Pa kakvi su to vojnici i pi*ke materne 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 27140 times
- Been thanked: 31089 times
Sad će mu Gunther objasnit...
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 27140 times
- Been thanked: 31089 times
Ne vjerujem u prvo a pogotovo u ovo drugoDuminjo wrote: 30 May 2023, 00:20 Nesto kontam, nije bilo ni za ocekivati da ce srbi ovako jako reagovati. Mislim da se tome nije niko nado.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- spacebound
- Urednik foruma
Boga mi ja ne kontam sta se sa svijetom desava u zadnje vrijeme. Sto se drze toliko Srba i za Srbe 
Znaci, bojkotujes izbore napustis institucije, izabere se na izborima predstavnik vlasti, ne das mu na posao. Policija intervenise da bi ti ljudi dosli na radno mjesto, napadnes njih, napadnes policiju, napadnes medjunarodnu vojsku i nisi ti kriv vec ovaj izabrani koji je htio da dodje na radno mjesto

Znaci, bojkotujes izbore napustis institucije, izabere se na izborima predstavnik vlasti, ne das mu na posao. Policija intervenise da bi ti ljudi dosli na radno mjesto, napadnes njih, napadnes policiju, napadnes medjunarodnu vojsku i nisi ti kriv vec ovaj izabrani koji je htio da dodje na radno mjesto

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13933 times
- Been thanked: 22964 times
Lobiranje, laganje, petljanje, pare…spacebound wrote: 30 May 2023, 08:00 Boga mi ja ne kontam sta se sa svijetom desava u zadnje vrijeme. Sto se drze toliko Srba i za Srbe
Znaci, bojkotujes izbore napustis institucije, izabere se na izborima predstavnik vlasti, ne das mu na posao. Policija intervenise da bi ti ljudi dosli na radno mjesto, napadnes njih, napadnes policiju, napadnes medjunarodnu vojsku i nisi ti kriv vec ovaj izabrani koji je htio da dodje na radno mjesto![]()
Plate to oni sve, a zapadnjak najvise voli kad je nesta dzaba
Ako je neki party i sve besplatno, usere se jeduc i pijuc ko da ga iz Bijafre jakom dovelo.
Dozvolite da se obratimo
- spacebound
- Urednik foruma
A Srbi bas neka sila i da lobiraju i da plateFuddo wrote: 30 May 2023, 08:07Lobiranje, laganje, petljanje, pare…spacebound wrote: 30 May 2023, 08:00 Boga mi ja ne kontam sta se sa svijetom desava u zadnje vrijeme. Sto se drze toliko Srba i za Srbe
Znaci, bojkotujes izbore napustis institucije, izabere se na izborima predstavnik vlasti, ne das mu na posao. Policija intervenise da bi ti ljudi dosli na radno mjesto, napadnes njih, napadnes policiju, napadnes medjunarodnu vojsku i nisi ti kriv vec ovaj izabrani koji je htio da dodje na radno mjesto![]()
Ako je neki party i sve besplatno, usere se jeduc i pijuc ko da ga iz Bijafre jakom dovelo.

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13933 times
- Been thanked: 22964 times
Nisu, ali je sasvim dovoljno za trecerazredne diplomate koji su poslani u regiju koja nikog ozbiljnog ne zanima.spacebound wrote: 30 May 2023, 08:10A Srbi bas neka sila i da lobiraju i da plateFuddo wrote: 30 May 2023, 08:07
Lobiranje, laganje, petljanje, pare…
Ako je neki party i sve besplatno, usere se jeduc i pijuc ko da ga iz Bijafre jakom dovelo.![]()
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nikakvi. Pizde. Jaki samo kad ti sve živo razvale avijacijom i artiljerijom.spacebound wrote: 30 May 2023, 07:34 Bog te mazo, al'se osramotisePa kakvi su to vojnici i pi*ke materne
![]()
pješadija im je golo mudo.
Imaš snimke iz našeg rata kako im srbi zauzmu neku kasarnu. Ispalili jednu zolju i ovi direktno podižu bijelu zastavu.
Pa jbte, bh srbi su sinonim za kukavičluk, a ovi stranci su gori

Isto su radili i u bosni. Gdje god su u manjini, demokratija ne važi.spacebound wrote: 30 May 2023, 08:00 Boga mi ja ne kontam sta se sa svijetom desava u zadnje vrijeme. Sto se drze toliko Srba i za Srbe
bojkotuj, pali, miniraj, protjeruj i sl.
Svi mi se morete obratit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 11371 times
spacebound wrote: 30 May 2023, 08:00 Boga mi ja ne kontam sta se sa svijetom desava u zadnje vrijeme. Sto se drze toliko Srba i za Srbe
Kriminal.
Npr, dok su u Hrvatskoj držali pod okupacijom neke teritorije ( mi to nismo upratili zbog našeg rata ) tamo je jedina grana ekonomije bila kriminal. Isto to i na sjeveru Kosova, pa i kod nas u RŠ, s tim da je tu malo veća enklava Srba, pa se još uvijek ne vidi da je to neko hajdučko društvo.
Njihova je hajdučija uzrok svemu i svim zlima u zadnjih cca 120 godina.
Vrijedi se prisjetiti šta je Žak Širak rekao o tome, a govorili su to isto i neki njihovi intelektualci poput Radomira Konstantinovića, Latinke Perović, itd..
Nema tu nikakve borbe za srpsku pravdu, u pitanju je njihova elita, koja ih uspješno galvanizira s tim plemenskim stvarima i istim takvim plemenskim identitetom.
Uvijek je cilj, držati se podaleko od Evrope, a to znači podaleko od reda i zakona, biti blizak s raznim diktaturama, stvarati sukobe, pjlačkati i svoj i tuđe narode, pa i trijebiti ih, ako se ukaže prilika.
itd, itd